| נשלח ב-7/8/2011 06:02 |
|
| |
נהיגה לבחורה בשידוכים?
שלום לכולם.
כל הלילה אני עסוקה בויכוח הזה,קיבלתי מהעבודה רכב ודלק {רשיון יש מזמן}
אני אוהבת לנהוג וזה יכול להקל עלי מ א ד!, אחי חושבים שבחורים לא אוהבים בחורות שניראות עצמאיות מידי {אולי הם לא אוהבים?.} יש לציין כי אני בחורה חרדית קלאסית ביותר.... נוטה למודרנית...
אני מעריכה כי היו בעבר דיונים ע"כ אבל אני ממש חדשה מקווה שתיסלחו לי ותגיבו...בעיקר הבנים
תוקן על ידי אסיק_good ב- 07/08/2011 08:41:10
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2011 08:45 |
|
| |
בתור בחור אני יכול לומר לך שלא איכפת לי כלל אם האשה נוהגת. אבל זו היא דעתי בלבד, יכול מאד להיות שיש בחורים שאיכפת להם. אולי תשאלי לאחים שלך, איזה סגנון בחורים לא אוהבים בחורה נוהגת, כי אם הם סגנון שלא מתאים לך, אז את יכולה לנהוג ולא תצאי מופסדת, אבל אם הסגנון כן מתאים לך, אז לכאורה צריך להתחשב בדעה של אחים שלך. למה להסתכן בלקלקל לעצמך?!
מצד שני, אפשר שאחים שלך רואים את הדברים באור מאד מסוים, ואולי צריך לשאול עוד כמה אנשים שמכירים את הנושא מקרוב, כדי לקבל דעה יותר מאוזנת.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2011 12:41 |
|
| |
תלוי.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2011 12:57 |
|
| |
מעפיל, תודה על התשובה המנומקת, שאלתי התמקדה על כיצד זה ניראה ומתקבל מהצד הגברי,הקלאסי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2011 13:31 |
|
| |
אם את הולכת להיפגש עם 'בני ברקים' אז זה ממש עברה שבחורה נוהגת. בערך כמו לחלל שבת. סמל לפרחיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2011 14:39 |
|
| |
אולי תגדירי מי זה גבר קלאסי?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2011 15:27 |
|
| |
בחור ישיבה יושב ולומד ,ראש פתוח, מסכים לחשוב גם מחוץ לקופסא, ירא שמיים לא לומד בקרית- מלך ולא בחדרה{שיר-יש בני ברקים נורמלים, אבל הבנתי שאת מתכוונת לסוג מסוים-פרומרים-}זוהי הגרה שיטחית מאד מאד אבל מקווה שמסבירה לפחות את השאלה.. ובאמת אני אתחיל לחשוב איך להגדיר את הזן הזיכרי הקלאסי..............
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2011 15:38 |
|
| |
אם גבר קלאסי חושב מחוץ לקופסא זה אומר שהגבר שהוא לא קלאסי חושב איך?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2011 16:07 |
|
| |
בחורה בשידוכים, שמפחדת על שמה, ורואה לנכון לנהוג משיקולים מוצדקים, יכולה לשאול רב, ובאם יתיר לה - הרי שבחור, גם אם עקרונית יתנגד לזה - יהיה רגוע יותר כשלא פעלה על דעת עצמה.
מה גם, שאם את מגדירה את עצמך כמודרנית - מן הסתם תרצי ג"כ אחד שעונה להגדרה זו, במעט או בהרבה, ובד"כ בחורים אלו אף מעודדים רישיון אצל בנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2011 16:13 |
|
| |
יושבתבדד, אהבתי את תגובתך ואכן, אלך להתייעץ עם אישיות רבנית, למרות שברורר לי שהתשובה תהיה מן הסתם שלילית....
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2011 16:23 |
|
| |
אל תהיי בטוחה.. :)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2011 23:38 |
|
| |
התשובה פשוטה: א. סגנני לעצמך איזה סוג בחורים היית רוצה לצאת (או את יוצאת בתקופה הנוכחית) ב. את הסוג הספציפי הזה תחקרי ותראי אם באמת מפריע להם שהבחורה נוהגת, הגדרת פה סוג מסויים של בחורים שלעניות דעתי לא מאד מפריע להם שהמשודכת נוהגת, אך זה סקירה שאת צריכה לעשות עם הסובבים אותך כדיי להבהיר לעצמך באיזה נקודה את עומדת ובאיזה קרטריונים את רוצה לעמוד...ושהיה בהצלחה.
נ.ב אני צריכה להתנצל על זה שאני נקבה והגבתי...? (בהסתמך על המילים "בעיקר הבנים")
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2011 00:02 |
|
| |
דעתי היא שזה אינדוודואלי לחלוטין, תלוי בסוג הבחור ובסוג הבחורה. למשל,החוצניקים בכלל!!! לא יראו את זה בתור בעיה אבל הרבה ישראלים בני ישיבות רגילים,כן.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2011 00:06 |
|
| |
כשאני יוצא מתוך נקודת הנחה שבחור שאת מחפשת לא מעניין אותו יש רשיון או אין. א. אוטומטית ברגע שיש לך רכב, זה ניראה מאוד עצמאית קריריסטית מועסת במוסקמות וכו' ב. בחורים חלקם מפחדים מזה וחלקם לא, תלוי ברמת ההבנה של הבחור, חכם יותר מבין שאין בזה כלום, והפחות מפחד כי זה נשמע דעתנית מפחידה וכו'. מה שבטוח שהכל תלוי בגיל, מבוגרות יותר פחות מפריע.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2011 00:09 |
|
| |
תלוי גם אם את חוצניקית או לא..... בחו"ל כל ילדונת בת 16 מוציאה רשיון.... ומדובר גם בבחורות החניוקיות למיטב ידיעתכם...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2011 00:10 |
|
| |
.
תוקן על ידי ציקית ב- 08/08/2011 00:20:26
|
|
|