בית פורומים משכנתא בדרך הקלה

שיעבוד דירת סטודיו ועוד דירה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/8/2011 12:21 לינק ישיר 
שיעבוד דירת סטודיו ועוד דירה

אין לי בכלל כסף מיותר, אבל אני מתענין בדירה להשקעה . יש לי דירת סטודיו שאני מעונין לשעבד. וההורים אמרו שהם מוכנים לקחת בשבילי משכנתא על הדירה שלהם. האם אפשר לשעבד את הכל יחד לכדי 100%מימון של הדירה להשקעה, או שבכל מקרה חייבים להמציא לבנק כסף משלך?
משכנתא בדרך הקלה יכולים לעזור בזה?

תודה על המענה, אעקוב אחר התגובה!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2011 11:11 לינק ישיר 

עונה ישראל פלד, מיועצי המשכנתאות של משקלתא-משכנתא בדרך הקלה:

שלום תפרן_בעמ.

ראשית בהחלט ניתן לקבל מימון מלא לרכישת נכס להשקעה על ידי שיעבוד נכסים נוספים, אבל יש הבדל בין הבנקים בצורת ההגדרה של ההלוואה,

ישנם שיגדירו הכל כהלוואה לדיור שהריבית בהלוואה זו נמוכה ביותר, לעומת אחרים שיגדירו הכל כהלוואה לכל מטרה,

יש בנקים שיממנו רק 95% מההשקעה כהלוואה לדיור ואת היתרה יהיה ניתן לקבל כהלוואה לכל מטרה.

כמובן שהבנק ייקח בחשבון גם את איכות הנכסים ואיכות הלווה כדי להפעיל שיקול דעת גם בהגדרה של ההלוואה. גורם מקצועי יוכל לתמרן בין הבנקים השונים כדי לבנות עבורך את הדרך הזולה והמשתלמת ביותר.

משקלתא – ייעוץ משכנתאות בע"מ
טל. 1599-500-220, פקס. 02-5004527
[email protected]
www.mashkalta.com
לחץ כאן כדי לעבור לבלוג

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/9/2011 12:59 לינק ישיר 
יפתח ארבל

מתי בפעם האחרונה חשבתם על מצב השיניים שלכם? היום יש טיפולים רבים ומתקדמים ביותר אשר נותנים מענה מלא לבעיות השיניים. והמחירים...? פשוט תבדקו בעצמכם. אין צורך לפשוט את הרגל בגלל טיפול.
רופא שיניים בחיפה זהו הפתרון האבסולוטי בשבילכם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > כלכלה נדל"ן ועסקים > משכנתא בדרך הקלה > שיעבוד דירת סטודיו ועוד דירה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext