| נשלח ב-8/8/2011 00:29 |
|
| |
חתונות ביום שישי!!!!!
לאחרונה שמעתי על המושג החדש הזה!!!!!
מה דעתכן בנות לקום ביום שישי בבוקר בשעה שש אולי.... ובשעה עשר להיכנס לחופה????
וכמה שעות לאחר מכן מחכה לכן שבת שבע ברכות.....
כן אני מכירה משהו שמתחתן ביום שישי!!!!
הי שכחתי עוד משהו!!!!
זה בחינם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
האולמות רוצים להכניס את זה בתור טרנד חדש ועד שזה ייכנס (לדעתי לא...) הם מפתים אנשים ע"י המילה הפגזית:
חינם!!!!
מעניין אותי לראות איך זה נראה....
לדעתי רק משפחות חסרות יכולת ממש יקפצו על המציאה או כאלה שנמצאים בפרק ב'
מה אתם אומרים על זה????
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2011 00:43 |
|
| |
נכון, זה אמור לעזור מעט להורים הכורעים תחת העומס, ההיתי בחתונה כזו ,האמת מעט מוזר אין סעודה, השולחנות לא ערוכים ויש רק בר, לא יודעת לא ניראה לי זה הזכיר לי את תחילת קבלת פנים בחו"ל, אבל אם זה עוזר לאנשים למה לא????????????? אגב בחינם יש רק בוולף, ואני מעדיפה להתחתן בחניה של הבנין יותר יפה יותר גדול ויש א ו ו יר
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2011 02:14 |
|
| |
גם אני שמעתי על חתונה כזאת בקרוב, זה נראה לי בהחלט הזוי, הבחורה בכל אופן ממש מגניבה וזה לא הדבר הראשון שהיא עושה נגד הזרם. בקשר אלי - בחיים לא! אני לא צריכה כ"כ מהר להיות אמא של שבת.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2011 21:26 |
|
| |
מזעזע, איזה צורה יש לחתונה? ----תשעה באב, כולם מפהקים.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2011 22:01 |
|
| |
קרובי משפוחה שלי עושים עוד מעט חתונה ביום שישי... באמת הזוי למדי. להגיע לחתונה עם חול מהים, ועם התיק לשבת... מוזר
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2011 22:15 |
|
| |
תעשה חסד ותעזור להם. (כלכלית)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2011 00:07 |
|
| |
אני גם שמעתי על חתונות ביום שישי...אצל ערבים אצל חרדים?! מוזר, לא שמעתי על זה, אם תזמינו אותי נבדוק איך זה...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2011 00:37 |
|
| |
| VIP_W כתב: |  | תעשה חסד ותעזור להם. (כלכלית) |
|
טוב שהחתונה ביום שישי. בערב רגיל מסובך להגיע לחתונות.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2011 14:05 |
|
| |
רעיון נפלא להתחתן ביום שישי, חסכוני מאוד, מומלץ במיוחד לנישואים שניים שממילא החגיגה לא גדולה במיוחד
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2011 02:09 |
|
| |
1. הרעיון בעיקרו התחיל לא ע"י מנהלי האולמות, אלא ע"י גביר אחד מארה"ב, שמממן את החתונות ביום ששי באולמי וולף. (ומקבלים גם 130 מנות ארוזות לשבת).
2. בחו"ל זה דבר נורמלי ובשגרה. אם זה יכנס גם בארץ, שום דבר לא יראה מוזר.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2011 19:30 |
|
| |
מחר אחותי הולכת לחתונה כזו.... הרשמים יגיעו שבוע הבא....
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2011 18:12 |
|
| |
לאחר בדיקה : חתונה ביום שישי זה סבבה לגמרי...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2011 23:55 |
|
| |
עדיין לא הוזמנתי לכזו חתונה, חבל...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2011 20:16 |
|
| |
התאורים של אחותי לא הספיקו לי.... תאורי בגדים ריקודים וכו וכו...... לכשאזדמן לשם בעצמי אכתוב את רשמיי.....
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2011 20:40 |
|
| |
| אדםשתאנוש כתב: |  | 1. הרעיון בעיקרו התחיל לא ע"י מנהלי האולמות, אלא ע"י גביר אחד מארה"ב, שמממן את החתונות ביום ששי באולמי וולף. (ומקבלים גם 130 מנות ארוזות לשבת).
|
|
גנבת לי את המילים מהפה, ככל שידוע לי כבר נפסק המימון ע"כ מכיוון שהסתים מספר החתנים שהוקצב.
קרונ' (שבחיים לא יתחתן ביום שישי, מקסימום ילך ביום הזה להפגין בסוריה)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2011 23:18 |
|
| |
| קרונפלקס כתב: |  | 1. הרעיון בעיקרו התחיל לא ע"י מנהלי האולמות, אלא ע"י גביר אחד מארה"ב, שמממן את החתונות ביום ששי באולמי וולף. (ומקבלים גם 130 מנות ארוזות לשבת).
גנבת לי את המילים מהפה, ככל שידוע לי כבר נפסק המימון ע"כ מכיוון שהסתים מספר החתנים שהוקצב.
קרונ' (שבחיים לא יתחתן ביום שישי, מקסימום ילך ביום הזה להפגין בסוריה) |
|
אתה שמאלני?
|
|
|
|
|