אני שמח לפתוח אשכול זה בצהרי יום ט' באב לאחר שקמנו מהקרקע כסימן לסיום האבלות ותחילת הנחמה. וכפי שנראה בהמשך הקשר בין נושא האשכול לתיזמון בו מתפרסמת הידיעה 'מקרי' באופן מעורר השתאות.
הבאתי בעבר את חמשת הפסוקים מירמיהו מ"ט המדברים על מפלת סוריה, המכונה במקרא "דמשק".
כאשר אני קורא מצד אחד את תכנית התקיפה, ובצד השני מחזיק את הפסוקים ומתבונן בהם אני לא יכול שלא לעשות את ההצלבה בין השניים ולראות את ההתאמה המדהימה ביניהם! נפתח בפסוקים ולאחר מכאן אציג כמה תובנות פשוטות.
1."שמועה רעה שמעו, בים דאגה השקט לא יוכל" השילטון הסורי נכנס לפחד ודאגה עמוקה בעקבות שמועות/דיבורים המהווים איום כבד מנשוא עבורו.
2."הפנתה לנוס" השילטון הסורי מנסה לרצות את האויב המאיים עליו ע"י צעדי פיוס כלשהם וכניעה חלקית לדרישותיו.
3."והצתי אש בחומת דמשק ואכלה ארמונות בן-הדד" הפצצת מרכזי השילטון כולל ארמון הנשיא אסד שהוא כזכור לכם גלגול בן-הדד התנכ"י. (לשניהם אותה גימטריא - 65)
4."וכל אנשי המלחמה ידמו (ימותו - רד"ק) ביום ההוא" תקיפת כוחות הצבא הסוריים ע"י האויב.
אוקיי. עד כאן הכל טוב ויפה. אבל מה קשור לענייננו? מדוע רוח השמחה הנושבת על פניו של האשכול? בגלל קטע המדרש שהבאתי לכם מאה פעם!
מדברי המלאך לרשב"י על מלחמות ערב הגאולה וזה לך האות, כשאתה רואה שנפל נירון מזרחי שבדמשק נפלה מלכות בני מזרח ואז תצמח הישועה לישראל ומשיח בן-דוד בא
איך אפשר לא לשמוח כאשר רואים את הפאזל ההולך ונשלם מול עינינו ובטח כאשר הידיעה הזאת מתפרסמת בעיצומו של תשעה באב יום בו נולד המשיח!
הערה אחרונה לסיום: כשאני מחבר חלקי פאזל נוספים לתמונה, בעיקר מהזוהר, אני מגיע למסקנה נוספת לפיה גם ישראל תהיה מעורבת בצורה כלשהי במלחמה הזאת ככל הנראה ע"י אירועים בצפון שיהוו את הרקע להתגלות משיח בן יוסף. כמו"כ הולכת המלחמה הזאת להיות כנראה אחת משתי המלחמות שתפרוצנה בעולם בחודשים הבאים כאשר השניה היא המלחמה במזרח הרחוק מול צ' קוריאה. ואיפה איראן בתמונה? אני מאמין שישראל תנסה לנצל את המומנטום להנחית את המהלומה שלה על איראן דבר שלא יעלה בהצלחה ויגרור הסתבכויות מכיוונים אחרים כאשר גם החזית הדרומית צופיה באיזשהו שלב להתעורר אך עדיין רחוק ועוד חזון למועד בסרט הזה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 06/06/2013 09:02:43
נשלח ב-9/8/2011 14:49
אכן בשורה טובה אמן ואמן וממלאת שמחה גם ביום הזה......
נשלח ב-9/8/2011 23:24
אל תשכח את דבריו של הרב ניר בן ארצי לגבי תורכיה שהיא בעצם התוקפת את סוריה...
מעניין מה ילד יום.
נשלח ב-10/8/2011 01:20
שתי הערות על כך:
1. הרב בן-ארצי דיבר על-כך לא פעם מדוע לא תוקפים בסוריה כמו בלוב בגלל הנשק הכימי שבידה והפוטנציאל להיתדרדרות כללית למלחמה הרבה יותר רחבה והקב"ה לא יתן לזה לקרות וכו' . כך שמדבריו משמע להדיא שלא תהיה תקיפה מערבית בסוריה.
2. מהפסוקים שהובאו לעיל אודות הפחד האוחז בשילטון הסורי ממתקפה ההולכת וקרבה עליו משתמע ברורות שמדובר על כח הרבה יותר חזק ומשמעותי מאשר הצבא הטורקי ממנו אסד לא כ"כ מפחד. ברור שהכוונה לכוחות מערביים נגדם אסד חסר אונים כמעט לחלוטין.
נשלח ב-10/8/2011 01:33
אני גם זוכר את דבריך שהכוחות המערביים ימצאו את עצמם קרוב מאוד לישראל , טענת שמדובר במצריים או מדינה אחרת , כנראה שעוד נבואה שלך מתגשמת ידידי , ושוב אני אומר ניראה מה יולד יום , אסד יכול להיכנס לחרדה ולדבר אם חברו באירן וסוריה וחיזבאללה ועזה אולי ישקלו תקיפה של ישראל להלחיץ המערב , ובכך לערב גם את סין ורוסיה לטובתם
נשלח ב-10/8/2011 02:07
הלוואי, אבל לא נראה לי שהעבד כי ימלוך (אובמה) הפחדן יעיז לעשות משהו, אלא אם כן הקב"ה יגרור אותו בעל כורחו
תוקנה שגיאת קליד
תוקן על ידי המיייחל ב- 10/08/2011 08:02:21
נשלח ב-10/8/2011 08:13
adamdror כתב: אני גם זוכר את דבריך שהכוחות המערביים ימצאו את עצמם קרוב מאוד לישראל, טענת שמדובר במצריים או מדינה אחרתכנראה שעוד נבואה שלך מתגשמת ידידי
אני דיברתי על מלחמה של צבא אמריקאי שתתחיל בסיני ותגלוש לתוך מצרים, מלחמה שגם אנו נהיה מעורבים בה. הדברים כתובים בצורה מפורשת במדרש שחור על גבי לבן, עוד בתקופת אובמה, אבל רק לאחר סיום המלחמה במז' הרחוק. עפ"י קצב האירועים נכון להיום נראה שזה יהיה במהלך 2012.
נקודה נוספת אני לא מאמין שארה"ב תהיה מעורבת (לפחות לא בצורה בולטת ודומיננטית) בתקיפת סוריה. איך אני יודע? פשוט מאוד.
בפסוקים על אירועי מצרים נפילת מובראק והבלאגן שם (יחזקאל) מופיע פסוק ממנו למדנו שארה"ב היא זו שתלחם במצרים, כִּי כֹּה אָמַר ה' חֶרֶב מֶלֶךְ בָּבֶל תְּבוֹאֶךָ הכוונה היא שילחם בו נשיא ארה"ב שהיא הבבל של דורנו הלא היא המעצמה השלטת בעולם.
וזה מוזכר רק אצל מצרים ולא אצל מדינה נוספת! כך שלענייננו סוריה נשארת מחוץ לכוונת של אובמה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 10/08/2011 08:16:17
נשלח ב-10/8/2011 08:41
חיזוק לדבריי הקודמים שטורקיה לא תהיה זו שתצא למלחמה בסוריה מצאתי במילות הפתיחה של ד"ר בכור למאמרו המוגבל למנויים בלבד .
נשלח ב-10/8/2011 18:44
אם אלה אכן פני הדברים, התמיהה מניין יבוא הפחד הגדול של משטר אסד הופכת לתעלומה של ממש
טנקים סוריים פועלים בצפון סוריה על הגבול עם טורקיה
מדברי המלאך לרשב"י על מלחמות ערב הגאולה
וזה לך האות, כשאתה רואה שנפל נירון מזרחי שבדמשק נפלה מלכות בני מזרח ואז תצמח הישועה לישראל ומשיח בן-דוד בא
שלום לכבודו, יסלח לי על הבורות אבל הנירון היחידי שאני מכיר זה נירון קיסר .אתה יכול לעלות את הציטוט של הזוהר ולפרש אותו ?תודה ושבוע טוב .
תוקן על ידי המיייחל ב- 14/08/2011 16:08:16
נשלח ב-14/8/2011 16:13
שלום וברכה.
קודם כל לא מדובר בזוהר אלא בקטע מתוך המדרש. מדרש 'שמעון בר יוחאי'. ומה שמופיע כאן זה ציטוט מדוייק של המדרש. נמצא באוצר המדרשים.
נכון, פעם היה קיסר בשם נירון קיסר. נו אז מה. וכי מה הקשר לענייננו? אז את המילה נירון לא הבנו אבל כשקוראים את הקטע כולו מבינים שהכוונה היא למשהו מאוד מרכזי בדמשק, ומה כבר יכול להיות מרכזי בדמשק של היום? נכון מאוד, השילטון שם. אז כשאתה רואה שהשילטון שם מתנדנד ומט ליפול אתה עושה אחד ועוד אחד, מצליב עם התגלות המשיח הקרובה ומגיע למסקנה שציינתי. בכלל לא מסובך. אני מתעסק עם דברים הרבה יותר מסובכים מזה. הרבה חומר אני בכלל לא מעלה לפה. אולי בעתיד כשיגיע הזמן וירצה ה' ועדיין נסתובב בין החיים. לא מבטיח כולם.
תוקן על ידי המיייחל ב- 14/08/2011 16:16:27
נשלח ב-17/8/2011 21:27
כשאני שב ומעיין בחומר שבידי מנתח אותו ועושה הצלבות אני מגיע למסקנה הבאה
האזור באמת עומד לפני התלקחות שככל הנראה תתחיל בסוריה עם מעורבות תורכית כלשהי וגם ישראל תהיה מעורבת בעל כורחה גם אם לא מיד בהתחלה.
ובל נשכח גם את הזירה הדרומית הכלולה באשכול "מדרום תיפתח הרעה" הכוללת את מלחמת מצרים וסיני אבל רק לאחר מעורבות אמריקנית משמעותית שם. זה כנראה יגיע בשלב מאוחר יותר, השבר הסורי יקדים כנראה את אירועי הדרום.
נשלח ב-18/8/2011 00:40
אם כך מצפון תיפתח הרעה :)
נשלח ב-18/8/2011 08:18
אכן כן, כך זה נראה כרגע.
ומה לגבי טווח הזמן? תוך זמן קצר ביותר, לא יותר מחודשים ספורים, קשה להצביע במדוייק אבל זה לא נראה כמו עסק שיקח יותר מחודשיים שלושה מעכשיו. מה שנקרא "דבר איתי אחרי החגים".
נשלח ב-18/8/2011 13:20
ולי הקטן נראה שהשנה כולנו נזכה לחזור בתשובה לפני החגים, וכשיצעקו בתפילה 'מי יחיה ומי ימות' הכוונה השנה יהיה עם הרבה יותר רגש ומשמעות.
נחכה ונראה!
נשלח ב-18/8/2011 17:06
הנה מתחיל השלב הבא
אובמה וממשלו יוצאים בקריאה לאסד להתפטרתואם את המתואר בפסוקים שהובאו בראש האשכול על הפחד הגדול והחשש המשתק שאוחז את השילטון שבדמשק בעקבות השמועות המגיעות לאוזניהם. הכל הולך ומתקרב מוריי ורבותיי, הולך הכל לפי הספר, זה עוד צעד לקראת התגלות המשיח.