|
|
| נשלח ב-30/8/2011 09:18 |
|
| |
עוד צעד בכיוון הנכון
אין ספק שבדמשק יושבים להם החבר'ה ומתחילים להבין שטבעת החנק הולכת ונסגרת סביב צווארם כאשר כל הברירות העומדות בפני אסד גרועות ואוי לו מיצרו הרוצה לטבוח בעמו המרדן ואוי לו מיוצריו שברוסיה ובאירופה שיכולים לא רק לחונקו כלכלית ולהמיתו בצמא ברעב ובחוסר כל אלא אפילו להאכילו טונות רבות של פצצות חכמות טיפשות ושאר ירקות רעילים בני מוות כפי שאכן מובטח בכתובי הנבואה שכך יהיה וזאת למרות חוסר ההיגיון שבהחלטה ללכת על מהלך כזה שהוא בבחינת הליכה של ראש ערבי בקיר קואליציוני כ"כ רחב. לכאורה אבסורד מוחלט וחסר כל היגיון!
אבל כנראה שמול פסוקי נבואה מפורשים מתמוסס לו כל היגיון אנושי אחר.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2011 18:06 |
|
| |
להזכירך שגם על הידיעה שבכ"ג אב אמור להתרחש משהו גדול ובסוף קיבלנו את הרעידת אדמה בארה"ב ,
גם כן לא כל כך אהבת.
להוי ידוע לך ולכל המתבוננים: אם אני כותב דברים ומציין מראש ששמעתי בשם זה וכו' אני בודק את המקור!
ואם אני לא מצליח לאתר את המקור אני מציין זאת 'בפירוש' כפי שעשיתי עד היום.
ולך המייחל אני אשלח לך בפרטי את שמות הרבנים שמהם שמעתי על מה המלחמה בחודש אלול, ובדקתי את המקור!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2011 18:19 |
|
| |
אם הכול בדוק שריר ויתקיים מה הבעיה להביא גאולה לעולם ולכתוב מי אמר מה ? וידוע שדברים רעים/קשים עשויים להתבטל ולא בזכות לימוד התורה שיתחדש באלול...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2011 16:13 |
|
| |
אתם רואים? ככה בדיוק זה נראה. צעדים הדרגתיים וכואבים החונקים את המשטר הסורי ומכניסים פחד ודאגה בליבו כאשר בסופו של דבר יגיע גם השלב האחרון הכולל מתקפה צבאית להפלת המשטר. תוך כמה חודשים להערכתי.
האיחוד האירופי החליט להטיל אמברגו נפט על סוריה
27 מדינות האיחוד האירופי גיבשו הסכמה להטיל אמברגו על ייצוא הנפט הסורי - כך מסרו גורמים דיפלומטיים בבריסל. עוד הוסכם על הרחבת הסנקציות לארבעה גורמים ושלוש חברות נוספים.
האיחוד כבר הטיל סנקציות על רבים מבכירי שלטונו של נשיא סוריה, בשאר אסד, וקרא לו להפסיק באופן מיידי את הדיכוי האלים של ההתקוממות העממית. מדינות אירופה מייבאות כ-95% מסך הנפט הסורי לייצוא, ולכן הטלת האמברגו צפויה לערער את יציבות כלכלתה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2011 08:36 |
|
| |
נתבקשתי להתייחס לידיעות האלה בדבר איומיו של אסד להחריב את ת"א

אז ככה, כשלעצמו האיום להפציץ את ת"א אין בו חידוש כלל, אדרבה, זהו בדיוק התרחיש הוותיק שלנו עליו אני מדבר מזה 3 שנים, מטחי טילים על מרכז הארץ דווקא שיפתחו את המלחמה הגדולה. אלא מה, סוריה תותקף ותופצץ, זה פשוט וברור ואין שום ספק בכך, השאלה ע"י מי? האם תהיה זו קואליציה מערבית או שמא חיל האוויר הישראלי הוא זה שיעשה את העבודה.. אם אתם זוכרים (ואני כמעט בטוח שלא) פעם אמרתי שאת פסוקי החורבן של דמשק אני נוטה להבין שיבוצעו ע"י חיה"א הישראלי. זאת אמרתי כמובן מזמן ומאז הספקתי לחזור בי ולהעביר את התפקיד לנאט"ו.
אבל למרות זאת, עדיין קשה להכריע חד-משמעית מה באמת יקרה, למרות שכרגע התרחיש בו מטחי הטילים מסוריה ולבנון נורים על ת"א וגורמים לנזקים ונפגעים רבים וגוררים אותנו למלחמת ה-4 חזיתות של ערב שבועות הזה של תשע"ב זמן קצר לאחר ההתגלות הראשונה של המשיח דווקא מסתדר יפה מאוד עם מכלול הכתובים.
כך שבשורה התחתונה בואו נמתין עוד קצת ובע"ה בחודשים הקרובים נהיה חכמים יותר כי כל הסימנים מראים שזהו זה, אנו מגיעים לישורת האחרונה לפני הפיצוץ הגדול. הכל קרוב אחיי ורעיי, הכינו עצמכם בהתאם.
תוקן על ידי המיייחל ב- 05/10/2011 08:43:14
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2011 10:49 |
|
| |
אי אפשר עם הפורום הזה !!

אי אפשר עם הפורום הזה !! 
"נמתין ונראה" " נמתין ונראה"
" נמתין עוד ובשנים הקרובות נהיה חכמים יותר"
אם האינדיקציה ל-"להיות חכמים
יותר" זה להמתין עוד קצת " הרי אנחנו ובנינו ובני בנינו גאוני עולם לנצח נצחים והחוכמה והנבואה פשוט נוזלת מאיתנו לגן עדן בואך גיא בן הינום !
זו פשוט התעללות בחסרי יישע !!

ואני עברתי כמה וכמה מדורים של חוסר ישע משווע ! ובעזרת השם יתברך יצאתי מכולם ועברתי למציאות קשה אף יותר מכל המדורים גם יחד -איפה הדארבוקה ?! איפה הצהלולים ?!?
ישתבח שמו של מלך מלכי המלכים - אבא שבשמיים !!
יא חביבי יא חלאוולאוו !!
אין אדיר כאדוני ואין ברוך כבן עמרם.
אין גדולה כתורה ואין קדושה כישראל. מפי אל, מפי אל יבורך כל ישראל.
אין הדור כה' ואין ותיק כבן עמרם. אין זכה כתורה ואין דגולים כישראל. !!!
תוקן על ידי danmash ב- 05/10/2011 11:18:56
מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2011 14:49 |
|
| |
משטרת הפורום מבקשת את עזרת הציבור בחיפושיה אחר הניק המציק danmash
המטריד את יושבי הפורום השלווים בהודעותיו המוזרות והבלתי מובנות בעליל.
כל היודע דבר על מקום המצאו מתבקש להתקשר למשטרה (שממילא לא תעשה דבר) בהקדם האפשרי.
הנ"ל חמוש במקלדת ונחשב מסוכן לציבור הגולשים (שאגב נקראים להתרחק משובר הגלים!!)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2011 15:11 |
|
| |
אולי זה המקום ללמד זכות על המשטרה שדווקא כן עושה לפעמים.. אתמול נסעתי בכביש מהיר והרגשתי שיש לי תקר בגלגל, עמדתי בצד הכביש ותיארתי לעצמי שאף אחד לא יעצור לעזור לי, אז בתושיתי התקשרתי למשטרה וביקשתי עזרה ושלחו ניידת כדי להחליף לי גלגל את הסוף המביך לא אגלה כי כאמור הוא מביך..
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2011 15:39 |
|
| |
מה ?!!?
עכשיו שגילית שאת לא רוצה לגלות את חייבת לגלות ובכלל גלות ישראל נמשכת עד עתה !!
טוב אני לא רוצה להיסחף גם הפעם . .. .
אז מה היה הסוף ?!?- לא היה פאנצ'ר בכלל ? או לא היה גלגל רזרבי ?
אי אפשר להמשיך את ההתעללות בחסרי הישע !
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2011 15:46 |
|
| |
גם מזה אתה עושה דרמה?! עזוב בחייך מה אתה מתרגש..
לא רק שבסוף התברר שלא היה פאנצ'ר אלא שלא היא הזמינה את המשטרה בכלל. ולא רק זאת אלא שהרכב שהיא בכלל לא נסעה בו (כי היא נסעה ברכבת) היה גנוב! ובינינו.. אין בכלל ניק כזה מצפהלמשיח, פרי דימיוננו הקודח בלבד. עלמא דשקרא.
אוףףף.. כמה שטויות בהודעה אחת. התעייפתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2011 16:14 |
|
| |
המשטרה שלחה עזרה להחליף גלגל? עד לאן הגענו? עד היום ראיתי רק שוטרים מכים, בועטים, צועקים וכו' אז אולי בכל זאת הגיעו ימות המשיח?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2011 16:16 |
|
| |
אין בכלל ניק כזה מצפהלמשיח, פרי דימיוננו הקודח בלבד. עלמא דשקרא.
לא רק שיש כזה ניק ואני קיימת!, אני גם רוצה לענות בהזדמנות זו על השאלה בכותרת האשכול
"מי זעק משיח לא קיבל" א נ י
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2011 21:07 |
|
| |
מאמץ רוסי למנוע פעולה צבאית מערבית בדמשק, מוסקבה: נקבל משלחת אופוזיציה סורית
עוברים על הכתבה ורואים באופן ברור כיצד הולכים ומתגשמים מול עינינו פסוקי הנבואה על סוריה לְדַמֶּשֶׂק, כִּי שְׁמֻעָה רָעָה שָׁמְעוּ, נָמֹגוּ בַּיָּם דְּאָגָה, הַשְׁקֵט לֹא יוּכָל: רָפְתָה דַמֶּשֶׂק הִפְנְתָה לָנוּס וְרֶטֶט הֶחֱזִיקָה צָרָה וַחֲבָלִים אֲחָזַתָּה כַּיּוֹלֵדָה:משטר אסד הולך ונלחץ עקב הצעדים ההולכים ומתגבשים נגדו, זהו הרישא של הנבואה. גם זמנה של הסיפא יגיע בע"ה בחודשים הבאים עם המתקפה על סוריה, שוב, להבנתי מדובר על נאט"ו.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2011 08:23 |
|
| |
נמשכת התהדקות טבעת החנק סביב משטר אסד, "שמועה רעה שמעו השקט לא יוכל"
זה אמור להימשך כך עוד כמה חודשים עד לקראת מועד התגלות המשיח אז נראה כבר כוחות קואליציה תוקפים את דמשק ומפילים את המשטר.

|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2011 18:12 |
|
| |
אז כמו שזה נראה עכשיו כל הסימנים מצביעים על-כך שפעולה צבאית כלשהי של כוחות קואליציה נגד סוריה היא רק שאלה של זמן ולא הרבה כנראה. בחודשים הקרובים.
כמו שאני מבין את מכלול הכתובים על נקודת הזמן בה אנו נמצאים זה אומר גם הסלמה באזור הצפון מכיוון סוריה/חיזבאללה כאשר גם הזירה האיראנית הולכת להיכנס לקלחת הלא פשוטה הזאת וכל זה מהווה הכנה להתגלות מב"ד ואולי גם מב"י בהמשך על רקע האירועים האלה. [ תלוי בשאלה על איזה מסלול גאולה אנו נמצאים האם יהיה בסופו של דבר מב"י או לא. אני מאמין שכן]
איך שלא יהיה, כל זה לא צפוי לפני הר-געש גדול שהולך לתפוס את אור הזרקורים בקרוב. אני ממשיך לחכות לו. ואע"פ שיתמהמה עם כל זה אחכה לו בכל יום שיתפרץ.
|
|
|
|
|