| נשלח ב-30/1/2012 09:49 |
|
| |
אני יכול לחזור לנשום לרווחה

כל הדיווחים והדיבורים בתקופה האחרונה על הצלחתם של המורדים בקרבות והפיכת האיום על משטר אסד לממשי לא תרמו לשלוות הנפש שלי ולדבקות שלי בהבנתי את הנבואה על סוריה. משום שאני תארתי התערבות חיצונית של כוחות זרים בסוריה והפלת המשטר באמצעות הפצצות וכו' ולא ע"י מרידה פנימית המתנהלת לה כשנה שלימה כבר. הפסוקים האמורים לא תומכים במרד הערבי כגורם למפלת משטר אסד אלא התערבות זרה קשה וחזקה. משהו בסגנון נאט"ו בלוב. לכן אם דיווח מיסטר דבקה הזה נכון אני יכול להיות רק שמח על-כך משום שזה מקרב אותנו יותר אל המצב הרצוי ייצוב המשטר והמשך הטבח מה שאולי יביא בסופו של דבר את ההתערבות המיוחלת.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/1/2012 16:20 |
|
| |
מדברי המלאך לרשב"י על מלחמות ערב הגאולה
וזה לך האות, כשאתה רואה שנפל נירון מזרחי שבדמשק נפלה מלכות בני מזרח ואז תצמח הישועה לישראל ומשיח בן-דוד בא
"אסד איבד שליטה, נפילתו בלתי נמנעת"
http://rotter.net/magazin.php
נירון-אסד-בן הדד...תיפול כבר ימח שמך וזכרך!!
תוקן על ידי סחלה ב- 31/01/2012 16:22:17
תוקן על ידי סחלה ב- 31/01/2012 16:24:03
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2012 01:29 |
|
| |
מוזר, ביום שמדינות העולם מחליטים שמלכות אסד כבר לא רלוונטית, וישנם דיווחים על נסיון הפיכה בלב דמשק, אצלינו פייגלין כובש בסערה את הליכוד, כלומר בחור משלנו נמצא בשלטון, האם מול עיינינו מתקיים המדרש 'וזה לך האות, כשאתה רואה שנפל נירון מזרחי שבדמשק נפלה מלכות בני מזרח ואז תצמח הישועה לישראל ומשיח בן-דוד בא'.
היתכן שלזה הכונה שמשיח בן יוסף יהיה בשלטון לפני המלחמה?
תקשיב, אני יודע שזה הזוי, אבל אולי, מה אתה אומר יש לזה סיכוי??
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2012 09:33 |
|
| |
אשריך ר' יעקב היקר גם אני חשבתי על זה..
אמרתי "אולי בכל זאת ולמרות הכל פייגלין הוא הוא מב"י והוא זה שיקבל איכשהו את תפקיד המנהיג, כי אם להודות על האמת דווקא מתאים לו התפקיד והולם אותו הן מבחינת תכונותיו והן מבחינת זה שהוא צאצא של יוסף"..(ואני מעיד על-כך).
נכון אמנם שלא כל מה שכתוב על מב"י התקיים בו אבל אחרי הכל.. מי באמת יכול לערוב שהכל צריך להתקיים באדם אחד אולי מדובר על נשמת מב"י שנודדת ממועמד אחד למועמד אחר (דוגמת מה שאמרנו בעבר על נשמת גוג) והוא זה שאמור לקבל אותה ולהתחיל להזיז עניינים בכיוון הרצוי.
לשלול את האפשרות הזאת אני לא יכול אבל תנאי אחד חייב להתקיים! הוא חייב לתפוס את עמדת הפיקוד הראשית שהיא כסא רה"מ. חד וחלק.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2012 09:36 |
|
| |
צעד נוסף בכיוון הנכון בעז"ה
יתכן ומתאר הפעילות המתואר בכתבה תואם את הפסוק בנבואת המפלה על דמשק לָכֵן יִפְּלוּ בַחוּרֶיהָ בִּרְחֹבֹתֶיהָ (בחוריה הכוונה לחיילי הצבא) לאמר - כוחות זרים חזקים יותר מהצבא הסורי נלחמים נגדו וגוברים עליו.

תוקן על ידי המיייחל ב- 23/02/2012 09:43:10
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2012 22:12 |
|
| |
ג'ון מקיין מציע להפציץ את סוריה מן האוויר ולהפיל את משטר אסד
במילים אחרות מקיין מציע את מה שאמרנו שיהיה. וזה יהיה! עניין של זמן בלבד. עכשיו הבנתם מי הבחור ועם מי יש לנו פה עסק?? תארו לכם איך זה ייראה כשהוא יהיה הנשיא, והוא יהיה!

|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2012 08:41 |
|
| |
עידכון חם חם לכבוד חודש ניסן חודש הגאולה!
החידוש הוא על המדרש עליו בעצם מבוסס האשכול
וזה לך האות, כשאתה רואה שנפל נירון מזרחי שבדמשק נפלה מלכות בני מזרח ואז תצמח הישועה לישראל ומשיח בן-דוד בא
בגדול אין פה הרבה מה לא להבין, דברים פשוטים יחסית, למרות חוסר הבהירות בשאלת 'נירון מזרחי שבדמשק' בסה"כ די ברור שהכוונה היא למשטר אסד ולא למשהו אחר הטעון פיענוח, הנקודה שכעת התחדשה היא מה פירוש 'נפלה מלכות בני מזרח' למי הכוונה בזה?? לסוריה? אהה... לא לעניין בכלל, סוריה אינה פונקציה במשוואת הכוחות הכללית בתמונת אירועי הגאולה המתייחסת לשחקנים המרכזיים. אתם יודעים למי הכוונה? לאיראן מוריי ורבותיי. א-י-ר-א-ן !! נפילת משטר אסד בן בריתה הגדול של איראן עוצרת באחת את התפשטותה של איראן ומחזירה אותה לגודלה הטבעי. וזה מה שאומר לנו פה המדרש.. כשתיפול דמשק תיפול המעצמה האזורית הנמצאת ממזרח הלא היא איראן וממילא נפתחת הדרך להתגלות המשיח ועלייה בכוחה של ישראל לקראת הגאולה השלימה. ואולי לכן איראן כ"כ חרדה מנפילת אסד ועושה ככל יכולתה להשאירו בחיים ביודעה שבזה תלוי כל נפילתה שלה בעצמה ועליית קרנה של אויבה המושבע הוא עם ישראל. יהי רצון שיהיה בקרוב ממש כבר בשנה זאת.
תוקן על ידי המיייחל ב- 25/03/2012 08:45:03
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2012 20:15 |
|
| |
רָפְתָה דַמֶּשֶׂק הִפְנְתָה לָנוּס
נקווה שגם השלב הזה לא יימשך חודשים רבים אלא נזכה להגיע כבר לשלב הבא
שהוא הפלת משטר אסד והשמדת הצבא הסורי ע"י התערבות זרה של כוחות מערביים.

תוקן על ידי המיייחל ב- 29/03/2012 20:18:37
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2012 20:58 |
|
| |
חיזוק לנאמר בהודעות האחרונות
מנהיג איראן האייטוללה עלי חמנאי אמר ביום חמישי 29.3,
כי 'איראן תגן על דמשק, כדי שהיא תוכל להמשיך ב'התנגדות' לישראל'.
נו תגידו אתם, חופף או לא חופף על המילימטר את הדברים...
הוא שאמרנו, נפילת דמשק מפילה את איראן ומצמיחה את התגלות המשיח וישועת ישראל.
ואולי לכן המערב לא ממהר להפיל את משטר אסד.. הם הרי ישלמו על גאולת ישראל יותר מכולם.
איהו לא חזי מזליה חזי. בהחלט חידוש מעניין לשבוע חדש.
תוקן על ידי המיייחל ב- 31/03/2012 21:01:21
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2012 14:30 |
|
| |
"איהו לא חזי מזליה חזי " יש תזוזה חזקה בקו הפעילות של סוריה-אירן-טורקיה. אני מתמוגג מכל המציאות הזאת של : "איהו לא חזי מזליה חזי "- זהו התיאטרון המרתק ביותר בו אתה רואה מדינות כולל ראשיהם מתנהגים בצורה מוזרה, היסטרית וברוב המקרים - בילתי מוסברת לעיני המתבונן מבחוץ. אבל לימוד והבנה בסיסיים מבהירים את אותה תמונה בה מלאכו/שרו של אותה אומה, הנמצא בעולם האמת ורואה את אשר עתיד להתרחש ומתחיל להוריד מסרים בהולים לחייליו, שם למטה בעולם ההסתר,על מנת שיעשו משהו להציל אותו כמלאך /שר של אותה אומה ואת אותה אומה גם יחד כי אין שר בלא אומה- פשוט מרתק במלוא מובן המילה
זכורני איך לאורך תקופה ארוכה זעקו אנשי הוואקף מכל במת תיקרושת אפשרית כי:" ישראל חופרת מנהרות תחת הר הבית ועומדת למוטט את המסגד של על הר הבית " הגיעה משלחת טורקית .חקרו חקרו לא מצאו כלום הגיעה משלחת ירדנית.חקרו חקרו לא מצאו כלום אז איך זה שבכל זאת הם צועקים " ישראל עומדת למוטט את המסגד של על הר הבית " ? זאת המציאות של:"איהו לא חזי מזליה חזי " -מלאכו /שרו של אות מסגד הנמצא בעולם האמת ורואה את אשר עתיד להתרחש מוריד מסרים בהולים לחייליו למטה בעולם ההסתר,על מנת שיעשו משהו להציל אות המצב . .. כמובן .... לא יעזור כלום -הכל בידי בורא עולם
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2012 16:03 |
|
| |
אסד מכחיש כל קשר לטבח. "זה לא אני זה המלאך!"
בתגובה לגינוי הבינלאומי החריף על הטבח הכחיש אסד כל קשר אליו וטען להגנתו
שאין לו יד בדבר אלא כנראה המלאך שהשתלט עליו הוא זה שעומד מאחורי המעשה.
בתגובה להרמות הגבה על טענה זו הגיב אסד : "לא מאמינים לי?! תשאלו את הרב בן-ארצי!"
תוקן על ידי המיייחל ב- 03/06/2012 16:07:52
|
|
|
|
|