|
|
| נשלח ב-24/8/2013 21:58 |
|
| |
לדעתי אסד יהיה חייב לכוון חזק ב"יהי רצון" שבאכילת הסימנים בליל ר"ה כדי לעבור את התקופה הקרובה בשלום. יהי רצון שתקרע רוע גזר דיננו..  כן. אן ספק שהתגלות המשיח נמצאת מעבר לפינה ממש.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2013 22:00 |
|
| |
אבל מה ש"מצער" ומעט מאכזב זה שאחרי ההתגלות הוא יתכסה שוב מיד עד לאיזו שהיא תקופה....במקום ללוות אותנו אילך ואילך
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2013 22:38 |
|
| |
דנדוש תרגיע אחויה תרגיע.. אפ'חד פה לא עובד עם חוזה חתום וכל אחד רשאי לשאול ולענות כאוות נפשו.
אברום עפ"י תסריט הזוהר בהתגלות הראשונה משיח אמור להיות גלוי כמה חודשים. זה מספיק זמן לתקופה בה הוא גם ככה חסר כוחות לחולל ניסים ולשנות דברים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2013 22:42 |
|
| |
אבל כדי שהמשיח יתגלה הוא צריך לאמת את עצמו , אז איך יעשה זאת בלי אותות ??? על המילה שלו בלבד ??
אני לא קונה אם אין איזה ים שיהפוך לדם או משהו.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2013 23:40 |
|
| |
שבוע טוב.
דנדוש נשמה אני פה 24 שעות זמניות ביממה אל תדאג.
הבעיה היחידה היא היחידה שעדיין לא בעיא למשיח. הבנתוש?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2013 00:00 |
|
| |
מסכים לחלוטין. בהחלט בעיה. משיח ללא ה'יחידה' בהחלט לא יתקבל ליחידה מובחרת
נו, אולי כינוס ראשי הצבא בעמאן השבוע יזיז משהו בכיוון.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2013 00:28 |
|
| |
על רקע הדיבורים על תקיפה קרובה בסוריה שימו לב לנקודה נוספת בקלחת הזאת
כבר הסברתי לעיל בדפים הקודמים שלשון המדרש המתאר את נפילת דמשק מתאר באותה נשימה גם את נפילת"מלכות בני המזרח" והסברתי שהכוונה לאיראן שסוריה היא בסה"כ בת חסותה. וממש בזמן האחרון העלה הרב ב"א הילוך בנושא המכה הקרובה שאיראן תחטוף אם זה ברעידת אדמה שתפרק את מפעלי הגרעין ואם זה במהומות נגד השילטון דוגמת מצרים. כך שנכון לעכשיו חלקי הפאזל מסתדרים יפה במקומם. ממתינים לבאות כמובן.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2013 02:32 |
|
| |
הפחד שלי שאובמה הפחדן לא ישקשק ואז שוב הכל יידחה,הציפייה לגאולה כבר הרגה אותי!
בכל מקרה כשיפול אסד צפוי גילוי המשיח לפי המדרש/זוהר,נכון המייחל
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2013 08:13 |
|
| |
כל האומר פסוק בזמנו מביא גאולה לעולם
נכון אהרון, כשיפול משטר אסד ומיד לאחריו תחטוף איראן את המכה שלה אמור משיח להתגלות וישועת ישראל לצמוח. כך מבטיח לנו המדרש עליו ועל פסוקי נבואת נפילת דמשק מבוסס האשכול. מי שירצה יעבור שוב על הודעת הפתיחה של האשכול ועל הסבר הפסוקים ההולכים להיות אקטואליים בקרוב, כך זה נראה נכון לעכשיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2013 17:01 |
|
| |
הפנתה לנוס דמשק - שימו לב לדבר הזה

הרב ב"א אולי מבטיח שלא תהיה תקיפה מערבית בסוריה אך מה נעשה שבינתיים העגלה מתקדמת בנתיב שהוכתב לה מראש כאשר הפעם מדובר בשלב בו דמשק מנסה לרצות את האויב שלה המאיים עליה בצעדי ריצוי וכניעה חלקיים בדיוק כפי שהוסבר בפוסט הפתיחה של האשכול. הפנתה לנוס דמשק !
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2013 18:48 |
|
| |
אז השלב הבא לפי הפסוקים שאחרי זה "והצתי אש בחומת דמשק ואכלה ארמונות בן הדד"..הלך על אסד
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2013 09:49 |
|
| |
בגלל זה הוא נקרא נירון מזרחי, אדיש ונאיבי, ארצו בלהבות והוא ישן כמו תינוק, עד ששירף ארמונו ואסד יעלה בלהבות
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2013 10:20 |
|
| |
התכוונת שעוד מעט הוא יישן כמו התינוקות העטופים מהתמונות.. 
|
|
|
|
|