|
|
| נשלח ב-11/8/2011 20:22 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | חתונה זה עניין של קריטריונים מתאימים, אם היא רוצה דווקא ירושלמית שיערב לה.
מה שצריך לקחת בחשבון זה רק האם שווה להוריד מאוד את כמות הפוטנציאליות (ואת הסיכוי למצוא
אחת מתאימה כתוצאה מכך) בשביל דרישה מינורית (לכאורה) כזאת או שיצא שכרו בהפסדו... |
|
מסתמא שההפסד יגבר....
אתה מכיר את אלה שאומרים:
אני בחיים לא אתחתן עם ג'ינג'ית???
ובסוף זה מה שהם לוקחים!!!!!!
לדעתי אסור להגיד באופן גורף שלא רוצים משהו אלא לבדוק כל מקרה לגופו!!!
אני למשל תמיד אמרתי שאני לא רוצה להיפגש עם בחור שמגדל זקן!!!
באחת הפעמים הסכמתי להיפגש עם בחור מזוקן (כמובן מסודר וקטן) ותאמין לי שהוא היה הכי חתיך מכל הבחורים שנפגשתי!!!!
לפחות הרווחתי ממנו - שאני לא מורידה על שטויות שכאלה!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2011 20:26 |
|
| |
מיתוסים.
על כל אחד כזה יש עשר שאומרים "אני לא אתחתן עם ג'ינג'ית" והם באמת לא מתחתנים עם ג'ינג'ית. אבל עליהם לא תשמעי.. =)
שוב, את לא יכולה להגיד לאנשים מה לומר. הנה את אומרת "לא" גורף על חילוני. אז נכון שהגזמתי אבל יכול להיות שיש דברים מאוד עקרוניים לאחרים. וגם אם לא עדיין זכותם לבחור עם מי להתחתן..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2011 20:29 |
|
| |
אדם אני לא חולקת עליך!!!
אני פשוט אומרת שחבל לשלול מלכתחילה אפילו בלי לבדוק לעומק בגלל דברים שטותיים!!! אני לא מדברת על דברים עקרוניים!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2011 20:31 |
|
| |
מה ששטותי בשבילך עקרוני למישהו אחר.
ויש דברים עקרוניים לכמה פה בפורום שלי נראים שטותיים.
"כשם שפרצופיהם שונים כך דיעותיהם שונות"
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2011 20:36 |
|
| |
אני למשל לא רוצה בחור מעשן - זה עקרוני!!!!!!!!!!!!
אבל אני לא יוריד בחור עוד לפני שביררתי עליו רק בגלל שאח שלי אומר לי שהוא הולך עם נעלי שפיץ, למשל, ונגיד שאני לא סובלת את זה......
ובכלל לגבי מראה חיצוני למה להוריד מראש???? (אם אין סיבה מוצדקת ואמיתית!!) תפגשו ותראו!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2011 21:00 |
|
| |
אם את חושבת להתחתן מתישהו את צריכה לזכור שיש צד שני שיש בשבילו דברים עקרוניים שלך נראים שטותיים ואת יכולה לחשוב על זה מה שאת רוצה, אבל לא להכריח אותו לחשוב כמוך. זה תקף עכשיו, וזה ישאר תקף בעתיד.. =)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2011 21:15 |
|
| |
אתה לא מבין את הנקודה שעליה אני מדברת אז מהההההתתתתחחחחלההההההה:
נכון שלכולנו יש דעות שונות.
רצונות שונים!
השקפות סותרות!
עקרונות ברזל וקש....
ועוד מיליון ואחד דברים!!!!!
כולנו מחפשים שידוכים, לכולנו יש דרישות ודברים שאנחנו לא מוכנים להתפשר עליהם!!!
זה לגיטימי ומוצדק כך שזה לא נושא לויכוח!!
ואני מסכימה בהחלט שיש גם צד שני....
אך כאשר יש לאדם (לא אתה..... התכוונתי לבן אדם...) משהו ספציפי שהוא לא מעוניין בו, למשל שמן/ מתולתל/ נמוך/ כהה וכו וכו , הוא צריך לדעתי לשקול בכל פעם מחדש אם שווה לו להוריד מראש עוד לפני שאפילו ברר, אני בכלל לא מדברת על פגישה אפילו, כי כל מקרה לגופו אמור להיבדק!!!!
וחבל לשלול סתם!!!
כי אולי המזל שלך נמצא דוקא שם!!!!!!
תוקן על ידי אחת_מהישוב ב- 11/08/2011 21:07:00
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2011 21:19 |
|
| |
האם תגידי לבחורת סמינר לשמוע על בחור שחצי לומד וחצי עובד כי אולי המזל שלה נמצא שם? (מה זה בכלל הביטוי הזה "המזל שלה נמצא שם"?)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2011 21:22 |
|
| |
| אחת_מהישוב כתב: |  | אתה לא מבין את הנקודה שעליה אני מדברת אז מהההההתתתתחחחחלההההההה:
רצונות שונים!
השקפות סותרות!
עקרונות ברזל וקש....
אך כאשר יש לאדם (לא אתה..... התכוונתי לבן אדם...) משהו ספציפי שהוא לא מעוניין בו, למשל שמן/ מתולתל/ נמוך/ כהה וכו וכו , הוא צריך לדעתי לשקול בכל פעם מחדש אם שווה לו להוריד מראש עוד לפני שאפילו ברר, אני בכלל לא מדברת על פגישה אפילו, כי כל מקרה לגופו אמור להיבדק!!!!
וחבל לשלול סתם!!!
תוקן על ידי אחת_מהישוב ב- 11/08/2011 21:07:00 |
|
שטויות במיץ אוכמניות.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2011 21:25 |
|
| |
אתה שם לב שאתה מדבר על דברים עקרוניים ואני מדברת על חיצוניים?????
דרך אגב לגבי בחורת סמינר שאציע לה בחור שחצי לומד וחצי עובד - תלוי לגבי מי וגם באיזה שלב....
מי אמר שכל בחורות הסמינר נבראו להתחתן עם ישיבע בוחר שעושה כל היום שטייגן????
אז נכון שאף בחורה שלומדת בסמינר לא תיקח אחד כזהתוך כדי שהיא בסמינר, אבל שנה שנתיים אחרי , שכבר לא יהיה לה את הלחץ החברתי של "בחור שלומד" היא כן תסכים לשמוע.....
וחוץ מזה גם אחת שלוקחת בחור שלומד צריכה לקחת בחשבון שיש סיכוי שיום אחד בעלה יצא לעבוד!!! עבודה תורנית או לא זו לא הנקודה כעת - אלא עצם העובדה כשלעצמה....
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2011 21:26 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | אתה לא מבין את הנקודה שעליה אני מדברת אז מהההההתתתתחחחחלההההההה:
רצונות שונים!
השקפות סותרות!
עקרונות ברזל וקש....
וחבל לשלול סתם!!!
שטויות במיץ אוכמניות.
|
|
ליטאי אתה יכול לפרק לי את האוכמניות לגורמים בבקשה....
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2011 21:28 |
|
| |
| אחת_מהישוב כתב: |  | אתה לא מבין את הנקודה שעליה אני מדברת אז מהההההתתתתחחחחלההההההה:
רצונות שונים!
השקפות סותרות!
עקרונות ברזל וקש....
וחבל לשלול סתם!!!
שטויות במיץ אוכמניות.
ליטאי אתה יכול לפרק לי את האוכמניות לגורמים בבקשה.... |
|
בשבילך הכול :)
ולגופו של עניין אין טעם לבזבז זמן על פגישות מיותרות אם מראש לא נשמע
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2011 21:37 |
|
| |
| אחת_מהישוב כתב: |  | אתה שם לב שאתה מדבר על דברים עקרוניים ואני מדברת על חיצוניים?????
|
|
ומי קבע שדברים חיצוניים הם לא עקרוניים?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2011 21:44 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | אתה שם לב שאתה מדבר על דברים עקרוניים ואני מדברת על חיצוניים?????
ומי קבע שדברים חיצוניים הם לא עקרוניים?
|
|
הם עקרוניים עד שאתה נפגש עם בחורה ונדלק עליה למרות שהיא גבוהה ממך בשני סנטימטר....
תוקן על ידי אחת_מהישוב ב- 11/08/2011 21:45:15
|
|
|
|
|