| נשלח ב-14/8/2011 03:08 |
|
| |
בחור שלא מחזיר תשובה
אני די מתביישת במקרה שלי, כי מעולם לא הורידו אותי בשידוך, תמיד אני הורדתי, וכשהורידו אותי, זה היה ממש מכה בשבילי, כי זה בא בצורה מאוד מביכה. ----------------------------------------------------- אז ככה, יש לי חברת ילדות שמלא זמן לא פגשתי אותה וקפצתי לבקר אותה אחרי שנים. אמא שלה ראתה אותי והציע לי את האחין שלה. ממש דחפו אותנו להיפגש, "זה ממש זה" "חבל לבזבז זמן על בירורים" ובלה בלה... ההורים שלי ביררו עליו קצת, וממש שמעו עליו דברים טובים, הם מאוד התלהבו והלהיבו אותי גם, מעולם לא התרגשתי ככה לפני פגישה, הגעתי לפגישה סמוקת לחיים, מקשיבה לבחור כשעל הפרצוף שלי מרוח חיוך מאוזן לאוזן. אז מה אומר, ההורים שלי התלהבו בצדק, בהחלט הבחור היה משכמו ומעלה, איכותי, רציני בעל מידות (הכול לפי רושם ראשוני, כן?) היה בגובה הנכון ובעדינות הנכונה. ממש מצא חן בעיני. התיישבנו, והתחלנו לשוחח.
נגמרה הפגישה, חזרתי די מרוצה.
עבר יום, יומיים, שלוש... שום תשובה. לא הרימו טלפון, והרי ידוע שהצד של הבחור מחזיר תשובה. ובגלל שזה לא נעשה דרך שדכן, לא היה נעים להתקשר לדודה של הבחור, (ומאז כבר לא נעים לי לבקר בבית של החברה הזו...) אוקי, מותר להוריד, אבל למה לא מודיעים? למה לא אומרים כלום? הבחור פשוט לא החזיר תשובה ואני ישבתי בבית ממתינה בכיליון עינים לתשובה, גם אם התשובה היתה "לא", לפחות תשובה. אני לא יכולה לתאר את ההרגשה שהיתה לי, בהתחלה זה היה חוסר הבנה, ואז כעס, אח"כ בושה והרגשת השפלה. , בושה של -"אמאל'ה, איזה פאדיחה כבר עשיתי בפגישה~" ניסיתי לשחזר את הפגישה, ויצא רק שאולי הייתי דבילית קצת עם החיוך הרחב שלי (טוב, דיי התלהבתי, וכן, טיפשי מצידי) ואולי בגלל תקרית קטנה (ותאמינו לי קטנה.) לא הבנתי למה הבחור הוריד, לא ידעתי מה לעשות. אני ממש השתגעתי ממתח. היום אני בזה לבחור ההוא, אני לא יודעת כבר מה נסגר, אולי הוא אמר "לא", והדודה שלו פשוט התפדחה להודיע, כי היא ממש חפרה -"זה זה, אני אומרת לך, צמד משמים של ממש!!"
מה אתם אומרים על כזה דבר?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2011 03:23 |
|
| |
יתכן שהבחור השיב תשובה, והדודה מאנה להעבירה, כמו שזכרת בדבריך.
ואף אם הוא לא השיב תשובה, מחובתו של השדכנית, אף אם היא דודה, לדרוש תשובה משני הצדדים בפרק זמן סביר מהפגישה.
כך שבין כך ובין כך אותה הדודה לא נהגה כשורה.
אך תרשי לי לבקר את התנהלותך בענין זה. ראשית, מי אמר שהבחור צריך להשיב תשובה ראשון, אם את מעוניינת להמשיך, את יכולה להתקשר עם השדכנית ולהודיע לה את זה.
ובכל מקרה, כיון שראית שהתשובה בוששה לבוא, עליך ליצור קשר עם השדכנית, ולשאול מה קורה.
על צד הרחוק יתכן, שהבחור נמצא באותו מצב בדיוק שאת מרגישה, והרי הוא תמה, מדוע בוששה תשובתך לבוא.
העצה המעשית, שאם הסיפור הנ"ל, אינו מופלג מאוד, עדיין לא מאוחר לשלוח לשאול את הבחור מה דעתו על שידוך זה. אם הדודה אינה מוצ"ח בעיניך לעשות דבר זה, תמיד תוכלי לבקש מגורם שלישי.
בהצלחה
תוקן על ידי אדםשתאנוש ב- 14/08/2011 03:42:01
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2011 04:00 |
|
| |
| MeitooL כתב: |  | אני די מתביישת במקרה שלי, כי מעולם לא הורידו אותי בשידוך, תמיד אני הורדתי, וכשהורידו אותי, זה היה ממש מכה בשבילי, כי זה בא בצורה מאוד מביכה. ----------------------------------------------------- אז ככה, יש לי חברת ילדות שמלא זמן לא פגשתי אותה וקפצתי לבקר אותה אחרי שנים. אמא שלה ראתה אותי והציע לי את האחין שלה. ממש דחפו אותנו להיפגש, "זה ממש זה" "חבל לבזבז זמן על בירורים" ובלה בלה... ההורים שלי ביררו עליו קצת, וממש שמעו עליו דברים טובים, הם מאוד התלהבו והלהיבו אותי גם, מעולם לא התרגשתי ככה לפני פגישה, הגעתי לפגישה סמוקת לחיים, מקשיבה לבחור כשעל הפרצוף שלי מרוח חיוך מאוזן לאוזן. אז מה אומר, ההורים שלי התלהבו בצדק, בהחלט הבחור היה משכמו ומעלה, איכותי, רציני בעל מידות (הכול לפי רושם ראשוני, כן?) היה בגובה הנכון ובעדינות הנכונה. ממש מצא חן בעיני. התיישבנו, והתחלנו לשוחח.
נגמרה הפגישה, חזרתי די מרוצה.
עבר יום, יומיים, שלוש... שום תשובה. לא הרימו טלפון, והרי ידוע שהצד של הבחור מחזיר תשובה. ובגלל שזה לא נעשה דרך שדכן, לא היה נעים להתקשר לדודה של הבחור, (ומאז כבר לא נעים לי לבקר בבית של החברה הזו...) אוקי, מותר להוריד, אבל למה לא מודיעים? למה לא אומרים כלום? הבחור פשוט לא החזיר תשובה ואני ישבתי בבית ממתינה בכיליון עינים לתשובה, גם אם התשובה היתה "לא", לפחות תשובה. אני לא יכולה לתאר את ההרגשה שהיתה לי, בהתחלה זה היה חוסר הבנה, ואז כעס, אח"כ בושה והרגשת השפלה. , בושה של -"אמאל'ה, איזה פאדיחה כבר עשיתי בפגישה~" ניסיתי לשחזר את הפגישה, ויצא רק שאולי הייתי דבילית קצת עם החיוך הרחב שלי (טוב, דיי התלהבתי, וכן, טיפשי מצידי) ואולי בגלל תקרית קטנה (ותאמינו לי קטנה.) לא הבנתי למה הבחור הוריד, לא ידעתי מה לעשות. אני ממש השתגעתי ממתח. היום אני בזה לבחור ההוא, אני לא יודעת כבר מה נסגר, אולי הוא אמר "לא", והדודה שלו פשוט התפדחה להודיע, כי היא ממש חפרה -"זה זה, אני אומרת לך, צמד משמים של ממש!!"
מה אתם אומרים על כזה דבר? |
|
בזמן שכתבת את ההודעה הזאת יכולת לבקש מאחד מהורייך להתקשר לאמא של החברה, ולבדוק מה הסיפור. גם אם כל חכמי הפורום יחוו את דעתם, הדבר לא יהיה תחליף פשוט לבדוק מול זאת ששדכה ביניכם. ולגופו של עניין, הבחור לא בקטע. אם היה, היה מזמן עונה כן.
|
| נשלח ב-14/8/2011 09:34 |
|
| |
תבדקי את העניין ,חבל שאת מסיקה מסקנות ושופטת מהר,לפעמיים אין תקשורת נכונה
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2011 10:57 |
|
| |
גבר שרוצה- אומר.
ומשיג!
גם אם הבחורה תהיה באפריקה ידע להגיע אליה.
ואגב
התנהגות מאוד לא נימוסית לא לעדכן בחורה!
גברים אוי ואבוי לכם אם אתם עושים כך!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2011 13:40 |
|
| |
| חסויה22 כתב: |  |
גבר שרוצה- אומר.
ומשיג!
גם אם הבחורה תהיה באפריקה ידע להגיע אליה.
ואגב
התנהגות מאוד לא נימוסית לא לעדכן בחורה!
גברים אוי ואבוי לכם אם אתם עושים כך!!!
|
|
בנות גם עושות כאלה דברים. אז שששש
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2011 13:49 |
|
| |
חידוש: כמו שיש גברים סתומים יש בחורות סתומות. מי שבא לו להצטרף לקטגוריה- זה המתכון.
אז אפשר כבר להרעיש, ליטאי.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2011 14:20 |
|
| |
האגו שלך נפגע,
זה הבעיה?
גם לבחור מותר, להוריד בחורה.
לא קרה כלום!!!!!!!!
תוקן על ידי מזדקן ב- 14/08/2011 14:24:18
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2011 14:27 |
|
| |
ומה עם הוי דן את כל אדם לכף זכות?
ובהנחה שהוא אכן לא התנהג בסדר, האם התגובה שלך צריכה להיות לבוז לו, זאת אומרת שהוא מצליח להוריד אותך לרמה שלו, או שאפשר איך שהוא להתעלות מהמקרה הזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2011 14:58 |
|
| |
לא נעים.. ממש לא נעים.
ואין לי מה לחזור ולומר את כל מה שאמרו קודם... [יש לבדוק ולברר...]
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2011 15:00 |
|
| |
אז זהו שממש לא משנה אם הבחור מעונין או לא.
יש התנהגות של "בן אדם".
בלי קשר להחלטה, צריך להודיע לצד השני, ולא להשאיר אותו באויר.
אי עניית תשובה מעוררת תהיות באשר לענין ה"מידות הטובות" שלו. ואם כל זה בגלל הדודה- אחד הדברים ששדכנ/ית צריכים לקחת בחשבון, זה את אי הנעימות שאפשר שתיווצר. מזדהה לגמרי עם מה שאת מרגישה, תיארת תחושות מדויקות!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2011 15:48 |
|
| |
שלוש ימים חיכית??? אני כבר בצהרים למחרת יוצאת מדעתי- גם כשבחור לא היה משהו. אני הייתי הרבה קודם מוותרת על כבודי ומתקשרת למען רגיעות הנפש. ואם יש לך דרך לדעת למה הורידו- עדיף לדעת. מנסיון, בחור שחיבבתי והוריד בלי סיבה- אני כבר חודשים עדיין מתחבטת- מה יכול להיות. איזו עזות לבחור לא לתת סיבה!! מה? אין רגשות בצד השני?? אפילו התשובה הבנאלית-"לא מתאים", אבל כלום???
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2011 16:49 |
|
| |
| מזדקן כתב: |  | האגו שלך נפגע,
זה הבעיה?
גם לבחור מותר, להוריד בחורה.
לא קרה כלום!!!!!!!!
תוקן על ידי מזדקן ב- 14/08/2011 14:24:18
|
|
מר "מזדקן", אתה מוזמן להרכיב משקפים ולהמשיך לקרוא את מה שכתבתי ולא להסיק מסקנות מהשורה הראשונה. וכן, לכל אחד זה שוק קטן כשאתה חושב להמשיך והצד השני ממש חושב ההפך. אבל תחשוב שלי זה הגיע בפעם הראשונה עם השפלה.
ועברו כבר 3 חודשים מהמקרה הנ"ל, תמיד היו לי שדכנים, תמיד ידעתי שהבחור זה הצד שמחזיר תשובה.
וליטאי צודק, לכן המשכתי בשתיקתי.
ו-3 ימים זה באמת נורא... אני זוכרת ש-3 ימים אחרי הפגישה בכיתי מתסכול בזמן ששטפתי כלים.
תוקן על ידי MeitooL ב- 14/08/2011 16:51:21
תוקן על ידי MeitooL ב- 14/08/2011 16:51:45
תוקן על ידי MeitooL ב- 14/08/2011 16:53:02
תוקן על ידי MeitooL ב- 14/08/2011 16:54:10
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2011 16:53 |
|
| |
תוקן על ידי MeitooL ב- 14/08/2011 16:53:57
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2011 23:18 |
|
| |
גם את לא החזרת תשובה..... 
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2011 01:38 |
|
| |
אולי כי נהוג שהבחור הוא הצד שמחזיר ראשון?
|
|
|
|
|