| נשלח ב-14/8/2011 17:14 |
|
| |
מזל טוב!!! זה היה שמחה לשמוע על פתרון הקונפליקט או על זה שתתארס, אבל כששניהם יחד, הנה מה טוב!!! בנין עדי עד..
היא יכולה להשאיל את בגדי הלבן שלה מחר למישהי אחרת...
תוקן על ידי barbrav ב- 14/08/2011 17:12:00
תוקן על ידי barbrav ב- 14/08/2011 17:47:44
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2011 20:12 |
|
| |
בס"ד
מזל טוב.
איזה כיף...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2011 22:00 |
|
| |
איזה מרגש! מזל טוב (:
|
|
|
|
| נשלח ב-14/8/2011 23:47 |
|
| |
קרונ הרבה מזל טוב
דבר ראשון לפי הבלוגים שלך שדי חיזרתי אחריהם בפורום אז הכלה שלך זכתה בגדול! אתה באמת צרוף של כל מה שבחורה מחפשת יש לך רגישות וחכמת חיים שלא מוצאים ביחד עם פתיחות בריאה וחוש הומור מפותח, ואשרי המאושרת. מאד יפה מצידך לפרוש לה את הקלפים, מה שרב הבחורים מסתירים, בכל מקרה לא הפסדת מזה, להיפך אתה יותר שלם עם עצמך והעיקר אתה יודע שעשית את הדבר הנכון. לדעתי לי היה קשה להמשיך אחרי גילוי שכזה. אחרי שקראתי את הטור של הקונפליקט שלך באמת חשבתי לעצמי אם אני רוצה לייצר לעצמי קונפליקטים כאלה, ולשים את עצמי בסטטוס כזה והחלטתי שזה לא מה שאני רוצה, וזאת הסיבה שגם לא המשכתי להגיב לשום פורום, אני ממשיכה לקרוא את הכתבות כי יש בהם המון להחכים אותי, אבל אני לא רוצה להתחיל עם כל הדיבורים שגולשים מעבר לזה. בכל זאת אני רוצה להשאר בחורת סמינר איכותית גם באמת הפנימית שלי. אני לא יכלתי להתאפק ולכן כתבתי את זה. אני מקווה שזאת תהיה ההודעה האחרונה שלי. המון מזל"ט וכל הטוב שבעולם!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2011 11:16 |
|
| |
המון מזל טוב!! פול הצלחות בהמשך הדרך!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2011 14:26 |
|
| |
| כשזזזז כתב: |  | דבר ראשון לפי הבלוגים שלך שדי חיזרתי אחריהם בפורום אז הכלה שלך זכתה בגדול! אתה באמת צרוף של כל מה שבחורה מחפשת יש לך רגישות וחכמת חיים שלא מוצאים ביחד עם פתיחות בריאה וחוש הומור מפותח, ואשרי המאושרת. מאד יפה מצידך לפרוש לה את הקלפים, מה שרב הבחורים מסתירים, בכל מקרה לא הפסדת מזה, להיפך אתה יותר שלם עם עצמך והעיקר אתה יודע שעשית את הדבר הנכון. לדעתי לי היה קשה להמשיך אחרי גילוי שכזה. אחרי שקראתי את הטור של הקונפליקט שלך באמת חשבתי לעצמי אם אני רוצה לייצר לעצמי קונפליקטים כאלה, ולשים את עצמי בסטטוס כזה והחלטתי שזה לא מה שאני רוצה, וזאת הסיבה שגם לא המשכתי להגיב לשום פורום, אני ממשיכה לקרוא את הכתבות כי יש בהם המון להחכים אותי, אבל אני לא רוצה להתחיל עם כל הדיבורים שגולשים מעבר לזה. בכל זאת אני רוצה להשאר בחורת סמינר איכותית גם באמת הפנימית שלי. אני לא יכלתי להתאפק ולכן כתבתי את זה. אני מקווה שזאת תהיה ההודעה האחרונה שלי. המון מזל"ט וכל הטוב שבעולם!!! |
|
זה נשמע שאת מאוהבת בקורנפלקס, ופורשת בגלל שהוא התארס או משהו כזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2011 15:12 |
|
| |
אוי אוי אוי.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2011 19:38 |
|
| |
המונמונמונמונמונמון מזלטובים!!!!!!!!!!
פתיתיך היו מבוקשים כאן בפורום עד מאוד.....
כולנו אכלנו ושבענו מהמנה הראשונה (ארוחת בוקר.....) ועד האחרונה - הקרירה והטעימה!!!!!!!
שתזכה לשפע של אושר ועושר גשמי ורוחני כאחד!!!
ושתזכה להגשים ב"ה את הפוטנציאל האדיר הגלום בך!!!!!!!
קרונפלקס - יצאת אלוף.......
תחסר לנו....
תוקן על ידי אחת_מהישוב ב- 15/08/2011 19:38:54
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2011 19:47 |
|
| |
שלום חברים, חזרתי מיום מפרך ומעייף במיוחד, ורק עכשיו התיישבתי מול מקלדת.
אתמול הייתי מחוץ לעיר, ורק היום בצהרים חזרתי הבייתה, שם חיכו לי כמה אחיינים שאקח אותם לים.
אני עייף, סחוט טבעי, ומה שלא תגידו.
התרגשתי לראות את התגובות של כולכם, זה עשה לי רגע של קורת רוח.
השמחה בשמחתי, וכנות הכותבים ריגשו אותי במיוחד.
אין לי מילים,
אודה באופן כולל לכולם, למרות שזה מכוון לכל אחד ישירות.
תודה, תודה, ושוב תודה!!!
אין לי מילים, זה אפילו לא הגדרה. כי אין!
בעת האחרונה,
מלבד ההתכוננות למסיבת האירוסין שתערך בקרוב- שזה אומר תכשיטים וכאלה,
יש לי לארגן השבוע את הקעמ"פ של הישיבה שיתקיים במהלך כל השבוע הבא.
ככה שלפעמים פשוט שאין זמן לנשום, בטח שלא להיכנס לפורום.
אך אשתדל להיות כאן יותר, בפרט שזה ככל הנראה התקופה האחרונה (זמנית).
בתור התחלה, ובכדי לבנות את הקשר הזוגי שלנו, וודאי שלא אוכל לכתוב לכאן. - ככה גם סגרתי איתה.
אולי בעתיד?! אי אפשר לדעת.
ושוב, תודה ענקית!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/8/2011 22:51 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  | דבר ראשון לפי הבלוגים שלך שדי חיזרתי אחריהם בפורום אז הכלה שלך זכתה בגדול!
אתה באמת צרוף של כל מה שבחורה מחפשת יש לך רגישות וחכמת חיים שלא מוצאים ביחד עם פתיחות בריאה וחוש הומור מפותח, ואשרי המאושרת.
מאד יפה מצידך לפרוש לה את הקלפים, מה שרב הבחורים מסתירים, בכל מקרה לא הפסדת מזה,
להיפך אתה יותר שלם עם עצמך והעיקר אתה יודע שעשית את הדבר הנכון.
לדעתי לי היה קשה להמשיך אחרי גילוי שכזה.
אחרי שקראתי את הטור של הקונפליקט שלך באמת חשבתי לעצמי אם אני רוצה לייצר לעצמי קונפליקטים כאלה,
ולשים את עצמי בסטטוס כזה והחלטתי שזה לא מה שאני רוצה, וזאת הסיבה שגם לא המשכתי להגיב לשום פורום,
אני ממשיכה לקרוא את הכתבות כי יש בהם המון להחכים אותי, אבל אני לא רוצה להתחיל עם כל הדיבורים שגולשים מעבר לזה.
בכל זאת אני רוצה להשאר בחורת סמינר איכותית גם באמת הפנימית שלי.
אני לא יכלתי להתאפק ולכן כתבתי את זה.
אני מקווה שזאת תהיה ההודעה האחרונה שלי.
המון מזל"ט וכל הטוב שבעולם!!!
זה נשמע שאת מאוהבת בקורנפלקס, ופורשת בגלל שהוא התארס או משהו כזה?
|
|
ואולי זאת בכלל המשודכת מהסמינר ה"סגור" (כדברי המאורס)....
ומאורס, מזל- טוב שהיה לכם חיי נישואין מוצלחים עם כל מה ש"מוצלחים"כוללים בתוכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2011 01:17 |
|
| |
מממממזזזזזזלללללל טובבבבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2011 01:24 |
|
| |
מזל טוב!!!! איזה כיף לשמוע!!!
היה לי העונג לקרוא את הגיגיך!!!
בינין עדי עד!
הרבה אושר !
תוקן על ידי חנשי ב- 16/08/2011 01:26:41