בית פורומים פשוט מוזיקה

דיון: מיהו גדול הזמר החסידי ???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/8/2011 09:43 לינק ישיר 

CHEDVA כתב:
שוואקי ניצל בהצלחה את 5 השנים של הואקום מצד פריד ומרדכי
הזמן שבין 'אנחנו מאמינים' ו'יחיד ורבים' (2001) ל'אפשר לתקן' ו'בין כך ובין כך' (2006) ונכנס טוב למוזיקה וקנה לעצמו שם מצוין.

בפועל, לדעתי זה ממש לא מגיע לו, יש לו קול טוב, רגש לא רע, אבל הוא ממש לא מקצועי.

הוא לא מתקרב לפריד-מרדכי, ולדעתי יש עוד זמרים שמעליו (למשל ליפא ועוד)[/quote]

מוכנה להסכים עם כל מה שאמרת חוץ מהמשפט הזה:  [quote] אבל הוא ממש לא מקצועי.

אולי תקשיב לו שוב, ותראה חלק מההופעה - הוא מקצועי ביותר מבחינה מוזיקלית, (חוץ מהקול והרגש) וזה גם חלק ממה שמביא אותו למעמד הגבוה שלו!
בסדר, הוא לא כמו פריד ובן דוד, אבל לדעתי הוא כן מתקרב ובכל מקרה הוא ממש מקצועי.
הייתי שמה אותו מיד אחריהם, אני חושבת שגם מהבחינה הזו הוא מעל כל השאר, גם מעל אוהד, ליפא וכו'

תוקן על ידי CHEDVA ב- 28/08/2011 00:16:34

רק עכשיו ראיתי את זה......

חולק בכל תוקף!!

שוואקי לא מקצועי,וודאי שלא מגיע לקרסולי המוזיקאליות של ליפא!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/8/2011 11:27 לינק ישיר 

האמת שליפא באמת מוזיקלי ביותר, אין עוד כאלו שמצליחים לשכלל כמוהו כל שיר, ואני דווקא אוהבת את הדברים האלו, הוא עושה את זה בלי להרוס את השיר והוא ממש מוכשר.
ובקשר לשוואקי, הוא באמת פחות ממנו אבל איך אתה משווה אליו את שלוימי גרטנר ואת גבאי? נראה לך שהם מסוגלים לעשות הופעות ברמה שלו??? זה לא רק שהם פחות מפורסמים, הם פשוט לא מגיעים לרמה שלו למרות שהם זמרים מעולים.
זה כמו להשוות את בני פרידמן - שהוא זמר חדש וטוב, שממש כיף לשמוע אותו -  לאברהם פריד...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/8/2011 11:42 לינק ישיר 

שוואקי לא יותר מדוד גבאי וגרטנר, ודרך אגב, הוא על הפנים בהופעות, לא שמעתי על מישהו שהיה בהופעה ונהנה.
היה לי חבר שנכנס חינם להופעה שלו, ואמר לי שאפילו אם הוא היה משלם 20 ש"ח הוא היה מתאכזב, אבל בחינם זה בסדר.
יעויין כאן באשכול על ההופעה שלו בקיץ האחרון, בין  התלונות על ההפרדה, יש הרבה תלונות על רמת ההופעה.....

גבאי וגרטנר מופיעים לא רע, אולי אפילו כמוהו, אולי יותר.

תוקן על ידי עטT ב- 28/08/2011 11:43:43

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/8/2011 11:45 לינק ישיר 

עט, אם ההופעות של שוואקי כל כך גרועות, איך אתה מסביר את זה שהוא ממלא אולמות ואפילו את קיסריה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2011 11:55 לינק ישיר 

השם, השם............

אנשים שלא הכי מבינים אוהבים אותו.
שומעים שוואקי ובטוחים שהוא מצוין, הוא הרי מאוד מפורסם.

אני ממליץ לכם לראות את אחת ההופעות שלו ולהבין לבד, הוא רוקד כמו תרנגול צולע, ושר הרבה פחות טוב מבאולפן.

אני,אישית חושב שהוא גרוע בהופעות, ושמעתי את זה גם מאחד שממש אוהב את שוואקי בדיסקים, הוא טוען שלהופיע הוא לא יודע.

מישהו שהיה/ראה הופעה טוען אחרת?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/8/2011 11:56 לינק ישיר 

תראה, אני לא חסידה של שוואקי ובחיים לא הייתי בהופעות שלו (רק ראיתי במחשב), אני גם לא חושבת שהוא כמו אברהם פריד וכד'.
אבל, סלח לי, אתה מצחיק, לא נסחפת קצת עם ההשוואות האלו?
אם גרטנר או גבאי כמוהו בהופעות, למה הם לא עושים בחיים הופעות כאלו של עצמם, אלא רק מתארחים אצל אחרים?

תוקן על ידי CHEDVA ב- 28/08/2011 12:01:04

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/8/2011 12:04 לינק ישיר 

טוב, נסחפנו כבר ללשון הרע ושנאת חינם (עט, הקטע עם תיאור הריקודים היה מיותר).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2011 12:15 לינק ישיר 

CHEDVA כתב:

אבל, סלח לי, אתה מצחיק, לא נסחפת קצת עם ההשוואות האלו?
אם גרטנר או גבאי כמוהו בהופעות, למה הם לא עושים בחיים הופעות כאלו של עצמם, אלא רק מתארחים אצל אחרים?

אני חוזר על מה שאמרתי, כל ההבדל בינהם הוא השם, אנשים שומעים שוואקי מגיעים, שומעים גרטנר לא מגיעים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/8/2011 12:37 לינק ישיר 

אתה רוצה להגיד שלכל הופעה של שוואקי באים אנשים רק בגלל השם שלו? ואם הם אכן מאוכזבים כמו שאתה אומר, אז למה יש עוד הופעה ועוד הופעה וכו׳. זה קצת לא הגיוני מה שאתה אומר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2011 12:39 לינק ישיר 

גם אני משום מה לא השתכנעתי, אולי זה ענין של טעם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/8/2011 12:40 לינק ישיר 

יש כאלה שאוהבים אותו, אפשר לקרוא תגובות בשלאגר, ש'היה מהמממממםםםםם....... איןןןןןן על שוואקייייייי!!!!!!' וכד'

אבל רוב האנשים שמבינים לא אוהבים אותו, כך נראה לעניות דעתי.

תדעו כלל: אנשים הם לא הגיוניים, הם עדר, הוא נחשב לטוב, אז הוא טוב.

אל תחשבו מה אנשים אוהבים, מה נראה לכם, הוא מופיע טוב?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/8/2011 13:00 לינק ישיר 

אנחנו לא חושבים לפי האנשים, והקהל לא היה מגיע בכמות כזו רק בגלל שהם נגררים אחד אחרי השני, אלא בגלל שיש מה לראות.
אם ככה אולי גם אברהם פריד זה סתם עדר?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/8/2011 13:05 לינק ישיר 

הם חושבים שיש מה לראות.

אצל פריד אני רואה שהוא טוב, אצל שוואקי לא, אז בואו נדבר עניינית, אתם חושבים ששואקי מופיע טוב או לא?
לא אכפת לי אם אנשים באים, דעה אישית שלכם, הוא טוב או לא??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/8/2011 13:09 לינק ישיר 

אני אישית אף פעם לא הייתי בהופעה של שוואקי בהופעה רשמית
(באיזה אחת שהיתה בחינם בחול המועד סוכות בכפר חב"ד זוכרים? אני זוכר שכל קהל האלפים עומדים ומנענעים את ראשיהם וידיהם כמו 'שיכורים'... טוב אותנו שוואקי וליפא לא בדיוק עניין באותם רגעים נולד לנו אחיין זה בטוח יותר מרגש לא?)

אבל ראיתי פה ושם במחשב, ואין ספק שבאלבומים הוא נשמע (וגם נראה יותר טוב), למשל ראתי את הקטעים בהופעה בקיסריה שהוא שר עם ברוך לוין סליחה על המילים אבל יעקב שוואקי כמעט הקאתי ממנו אז פשוט הסתכלתי על ברוך לוין וזהו
ורואים את ההבדל בגדול שוואקי מנסה לעשות רגש ומנסה לעשות כל מיני קולות  וכו' וכו' אין עוד צורך לתאר, לכן אני אוהב את ברוך לוין (וגם את גרטנר) העדינות, השירה האמיתית בלי לחכות אף אחד, ובלי לנסות להיות משהוא אחר, בלי 'קניישטים' בקול,  בלי לעצום את העיינים חזק (לכתוב עוד משהו?) אבל רגש הכי אמיתי שיכול להיות. אצליהם רואים בפועל את הפנימיות שלהם, לעומת שוואקי שאצלו פועל יותר החיצוניות.
וזה נכון שאנשים חושבים ששוואקי הכי טוב והכי ענק בגלל שככה אומרים כולם.בדיוק כמו שעט אמר 'תסמונת העדר'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2011 13:21 לינק ישיר 

וואייי........
הזכרתלי אתהדואט הזה, שירתו המצויינת של ר' ברוך לוין, למול השירה של שוואקי........

השוואת הקול בלי המקצועיות, לבין המקצועיות עם קול פחות טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פשוט מוזיקה > דיון: מיהו גדול הזמר החסידי ???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.