אני חייב לומר לכם את האמת לאמיתה - לא האמנתי שזה יקרה אבל אחרי המופע שהיה בבניני האומה בשנה שעברה, התאכזבתי מאוד.
אלה לא פרחי מיאמי שהכרתי. וזה לא המופע הראשון שהייתי. ירחמיאל כבר לא שר, המקהלה הפכה ללהקה, שיותר דומה ללהקת ק. (אתם יודעים טוב מאוד מי). מאז אותו מופע כמעט איבדתי ענין וכמעט לא שמעתי אותם. חוץ מהדיסק "יבוא" משום מה היה אצלי ברכב כל הזמן ולא יצא משם.
אגלה לכם סוד: אין לי עדיין את "מי לה' אלי".!!! אני קונה אותו מחר בע"ה. וכמובן שאני בא למופע! איזו שאלה...
יש מישהו שמזדהה עם מה שכתבתי? אם בכלל? מישהו מכם עבר כבר את "משבר מיאמי"?
הערות הדובר: מישהו צריך טרמפ להופעה? :)
נשלח ב-15/8/2011 20:10
ברוך השב! האמת שאתה קצת צודק. אני גם רואה לפעמים את הסרטים הישנים של מיאמי כשירחמיאל היה זז על הבמה כמו דבורה וזה קצת מפריע לראות שעכשיו הוא נכנס רק בסוף השירים וגם זה בקושי...
נקווה לראות אותך פה הרבה!
נשלח ב-15/8/2011 20:18
וכמה ילדים *אמורים* להגיע? אם ב2006 הגיעו 9, ב-2007 הגיעו 10, ב-2010 הגיעו 12, אז השנה יגיעו 13? בקיצור - מחרתיים אנחנו *אמורים* סוף סוף לראות ולשמוע מקהלה אמיתית?
נשלח ב-15/8/2011 20:30
השנה *אמורים* להיות לפחות 11 לפי הספירה, כנראה שיהיו יותר... ואל תשכח שהשנה יש גם את מיאמי מזרח ששרים ביחד איתם כמה שירים...
נשלח ב-15/8/2011 20:31
קודם כל נעים להכיר,ברוך שובך וכיו'... מה שבטוח שאני רואה בסוף ששנית את דעתך,אם אתה מגיע להופעה והולך לקנות ת'דיסק :) בגילוי לב,(אף אחד לא שומע אותנו,כמו שיוסי א נוהגל לומר) אני חושב שרובנו וכל אחד מאיתנו,קביל איזה "משבר מיאמי" קטן,אתה לא היחיד, (כמה חברים אמרו לי שאפילו מיאמי יבוא(!) זה כבר לא מיאמי של פעם,בלי ידיים מאחור,בלי ירחמיאל התוסס לעומת מיאמי של פעם,בקיצור-בלי ניחוח של מיאמי הישן) קיצורו של דבר,מבין אותך! והמלצה קטנה ממני -תנסה להתרגל ל'סגנון' החדש ,למרות זה ודווקא בגלל זה ,תראה שזה לא נורא כל-כך..
נשלח ב-15/8/2011 22:25
!!! !!!!! הדובר??? ראיתי טוב?! בטח שברוך שובך! (תזמנת את התאריך? שיתאים למאמר "לא היו ימים" וכו'...?) -- "משבר מיאמי" שלי היה כשיצא מיאמי 26 - מיאמי פיג'מות, כהגדרתך... אבל עבר. (וגם התלבושות, ביחד איתו... מזל!)
נשלח ב-15/8/2011 22:25
ברוך שובך, הדובר! בהחלט יש מי שחווה משבר כזה - הפורום הישן.
נשלח ב-15/8/2011 23:08
הו הדובר ברוך שובך הביתה!!! ממש לפני שנה עוד היית כאן בפורום ה'שכן' בעידכונים מההופעה
(אפשר לפתוח פה קבוצת תמיכה הרי כולנו באותה סירה:)
נשלח ב-17/8/2011 16:36
הדובר אני מסכימה איתך עם כל מילה! לא שהתאכזבתי קשות מההופעה שנה שעברה אבל בהחלט ציפיתי ליותר! ובאמת אין מה להשוות את מיאמי של שנות האלפים + למיאמי של שנות התשעים כי ההבדל עצום... אבל לדעתי הערב הולך להיות משהו גדול!!!!!!!!!!!
נשלח ב-17/8/2011 21:25
שלום לכולם! גם אני התעוררתי מתרדמת חורף...סליחה,קיץ... ואני מזדהה עם הנ"ל.את המשך דברי אכתוב בהודעה נוספת אם ההודעה הזו תתקבל,מקודם היו לי בעיות לשלוח.
נשלח ב-17/8/2011 21:34
הקולות של היום זה לא הקולות של פעם ובקיצור,הכל.תדעו לכם שהפורום הזה פשוט גלגל הצלה.אני רואה שכולנו חווים במידה כזו או אחרת...,את אותם המשברים.ותודו גם שהפורום הזה יותר מונוטוני מהפורום הישן והסיבה ברורה... אמנם לפעמים אני מגלה מידע חדש(בעיקר על דורות מיאמי הקודמים,כמובן...!) מקוה שלא הפסדתי הרבה בהעדרותי.תהיו אטרקטיביים,אבל אל תפציצו יותר מדי,כדי שלא אצטרך להשלים פערים כאלו גדולים,פשוט לא מסתדר לי מסיבות טכניות,להיות צמודה לפורום ולעקוב בתדירות אחרי התגובות. תשתדלו להתחשב....
תוקן על ידי לבבית30 ב- 17/08/2011 21:37:02
נשלח ב-18/8/2011 00:41
אולי נפתח פורום חדש? "מאוכזבי פרחי מיאמי"?
נשלח ב-18/8/2011 00:46
אתה גנוב לגמרי... ממה לא נהנת? - הפעם ירחמיאל שחק אותה עזוב את הפשלות הקטנות בצד...
נשלח ב-18/8/2011 11:49
לי די נמאס כבר במשיח.. התקופה שהכי התחברתי למיאמי התחילה בירושלים ש.ל והסתימה בסוף רווח... לא חושב שיש פה יותר מארבע שגלשו בפורום הישן בזמן רווח... ליגה אחרת
נשלח ב-18/8/2011 15:34
אולי בגלל שרווח היה משהו היסטורי הכי מדהים שיכול להיות, אז אחר כך מיאמי כבר התחילו לרדת.
אצלי בכל אופן האכזבה הסופית היתה אחרי שיושי יצא והקולות של יאיר ודוד הרשקוביץ התחלפו, (עוד לפני שהם יצאו..) והתנועות התחילו לשעמם וכו'..
אני מקווה שהם יחזרו לעצמם, אולי כשדוד פרלמן וצ'רנדוף יגדלו, אבל לא בטוח שזה יקרה כי יש לי הרגשה שירחמיאל השתנה והוא כבר לא יחזור להיות כמו פעם וגם לא כמו רווח. מה אתם חושבים?
בכל אופן, מיאמי מזרח, גם אם הם יפרחו במשך השנים זה עדיין לא יהיה זה.. אז כנראה נישאר לבסוף עם כמה מקהלות דומות וממשיכות ברחבי העולם, אבל ללא מיאמי הותיקים והאהובים...
(אגב, גם אני חזרתי עכשיו מחופשה...)
תוקן על ידי CHEDVA ב- 18/08/2011 15:28:27
נשלח ב-18/8/2011 17:19
לי נראה דווקא שהתהילה תעבור בסוף לפרחי מיאמי, וני יורק יהיה סניף...