בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

נא להכיר - חבר חדש בפורום (או שלא...)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/8/2011 21:03 לינק ישיר 

גם אם התהילה תעבור למיאמי מזרח,זה לעולם לא יהיה אותו הדבר!!!!!!!!!!!!
למיאמי אין תחליף!!!!!!!!!!!!!!!!!!
וכנראה שצריך להפנים את העובדה המצערת,שמיאמי הולכת ודועכת....(המקהלה..)
גם אם הילדים החדשים יגדלו,לא נראה לי שיקרה משהו,כי ירחמיאל מזדקן,
הוא לא משקיע כמו פעם, ההופעה  של שנה שעברה בבניני האומה למשל,היתה נראית כמו קייטנה,
הילדים זייפו שם די הרבה.
גם בראיון ברדיו קול חי,הוא עשה צחוק לדעתי,ולא ניסה להוכיח את היכולות של מיאמי.
איך מייצבים את המצב בטרם הקריסה הגדולה....???????
בכל מקרה, מיאמי לנצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ופורום למאוכזבים,לא יהיה בו כלום חוץ מדכאון אחד גדול,נתנחם לבינתים במה שיש עוד למיאמי להציע.

תוקן על ידי לבבית30 ב- 18/08/2011 21:08:46

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2011 21:12 לינק ישיר 

המחשב עושה לי פה בעיות,מתנצלת על ההודעה הכפולה...

תוקן על ידי לבבית30 ב- 18/08/2011 21:14:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2011 23:18 לינק ישיר 

חברים סלאמת עם ההספדים!!!!! מיאמי עדיין קימת ועודנה במיטבה! 
אני כבר השלמתי עם העובדה שזה לא כמו מיאמי של פעם, אבל כמו כל דבר גם זה השתנה ותסתכלו על החיובי שבדבר...
לדוג' תקשיבו לדיסקים האחרונים בשמיעה בלי להתיחס כלל להופעות, אתם לא חושבים שזה חתיכת מוזיקה טובה?! תודו שהשירים עוד טובים. הבעיה היא בירחמיאל שמזדקן והיכולות שלו בהכנות להופעות קצת יורדת, אז כבר אמרנו הוא צריך איזה בחור צעיר שהוא זה שיאמן את הריקודים להופעות זה הכל! עובדה שהמיאמזרחים הופיעו מעולה כי מנחם הצעיר התנהג בדיוק כמו ירחמיאל הצעיר הוא רקד עם הילדים והרקיד אותם מעולה! 
ההספדים מוקדמים מדי, זה נכון שכעת מיאמי בתקופה מוזרה שכן אין כוכבים מדי גדולים ומלהיבים, אבל הם יגיעו בעז"ה הם כעת מתבשלים ועוד שנה הם כבר יהיו מוכנים... אי תקופת רווח זה לא כזה ממזמן...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2011 01:41 לינק ישיר 

אני מקווה שאת צודקת, שהם כן יחזרו, למרות שזה לא נראה..
הלוואי שהיו גם מקבלים את העצה שלך שמישהו צעיר ומוכשר יאמן את התנועות, כרגע זה גם לא נראה, כי המצב ממשיך ככה כבר לא מעט זמן.
אם בסוף מיאמי מזרח יהיו טובים יותר, כמו שכמה פה חוששים, אז בעצם אין סיבה שהם יהיו יותר ממקהלות חדשות אחרות שמתפתחות כבר כמה שנים ואז פרחי מיאמי הישנים ירדו לטמיון... אני מקווה שזה לא מה שיקרה.
בכל מקרה, שפירו, נכון שהמקהלה עדיין קיימת ואנחנו עדיין אוהבים אותה, אבל יש כאלה שכן קיבלו משבר באיזה שהוא שלב וזה מאד מובן: נראה לי שכל ההשקעה של החברים שיש פה בפורום היא לא בשביל סתם עוד מקהלה פשוטה ונחמדה, ברמה ממוצעת, עם ילדים רגילים - אלא בשביל "פרחי מיאמי" המקהלה שנמצאת ברמה מעל כולם כולל הופעות מושלמות ומדהימות וסולנים מוכשרים בצורה מיוחדת כמו שהיה פעם, נכון שהשירים עדיין מצוינים אבל זה לא מספיק מושלם ואהוב אם בהופעה לא רואים את הביצוע טוב כמו שהיה אז...
זה דעתי וסליחה על הביקורת, ובכל זאת, אני את מיאמי כרגע גם לא יכולה לעזוב...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2011 01:53 לינק ישיר 

מסכים עם כל מילה של chedva
מה שגם מבאס זה שבשנים האחרונות ירחמיאל לא משתתף בשירים
הוא חוזר בסוף כל שיר מארגן לעצמו איזשהו סולו וככה הוא משתלב איתם
קחו לדוגמא את מופע מיאמי 3 הבנאדם לא עוזב את הילדים לרגע
הרבה יותר פעיל הרבה יותר קופצני ממש חי
היום מה לעשות הזדקן.... מיאמי של היום לא כמו פעם אבל עדיין מקום ראשון
במיוחד אחרי האלבום המושקע הזה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2011 07:28 לינק ישיר 

ההופעות בחוה"מ בארה"ב יותר טובות ממה שהיה פה בארץ?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2011 12:33 לינק ישיר 

בדרך כלל כן...
ירחמיאל והילדים ישקיעו הרבה יותר באולמות מפוארים שגדולים מבניני האומה פי 10

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2011 17:01 לינק ישיר 

זה בתקופת תור הזהב בשנות התשעים... וואוו נוסטלגיות שלא יחזרו על עצמם! אין מה לעשות ירחמיאל מזדקן, גם התחרות בשוק גוברת, אם אז הם היו מקהלה אחת ויחידה הרי שהיום צצות כל שני וחמישי ובינהם קמות מקהלות לא פחות מוצלחות...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2011 17:28 לינק ישיר 

למה החלטתם שאין עכשיו סולנים טובים?
רבינא, להזכירכם, נכנס לנבחרת של כל הזמנים באשכול "מכונת הזמן"...
וחייא מתחיל להוכיח את עצמו.
דוד פרלמן גם כן לא רע, ודייויד צ'רנדוף אמנם לא הגיע - אבל הוא חזק.
יצחק ברנדיס נשמע מצויין - מתאים קצת למיאמי ישראל מבחינת סגנון הקול :)
מי עוד...?

--
נהוראי:
למה לירחמיאל לחפש אולם גדול יותר, אם גם זה לא התמלא עד הסוף...?
בכל אופן, בעניין ההצטרפות של ירחמיאל לשירים - מסכימה ב100% .
--
נראה לי שאחרי Oh Hashem הדובר החליט לפרוש סופית
(להקת *** וכו'... :)
--
שפירו:
מקהלות לא פחות מוצלחות?
חולקת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2011 17:56 לינק ישיר 

אני יכול לסכם את זה ככה:

הדיסק: מושקע ביותר. אמנם זה לא מיאמי של פעם וכנראה לא יחזור. הסגנון הולך ונעשה קרוב יותר לרוק ואפילו קצת רוק כבד, אם מישהו יודע מה זה. הרבה גיטרות חשמליות ודיסטורשן לרוב. מרגישים את זה בעיקר בשיר Oh Hashem. שאני בכלל לא אהבתי.

אבל- אהבתי מאוד מאוד שני שירים: הטוב, ואשרי איש.

אבל.

ההופעה - על הפנים. ההופעה מאוד לא מושקעת, הסאונד, שזה הדבר הכי חשוב, כמו תמיד - לא עובד טוב ובקושי שומעים את הסולואים. חלק מהשירים, בעיקר האנגלית, מבוצע במחרוזת לחוצה וצפופה עם קצב מהיר ברקע. תסלחו לי אבל זה ממש הגעיל אותי. 
ההופעה בארץ לעולם, אבל לעולם לא תהיה כמו בחו"ל, כי פשוט אי אפשר להביא 25 או 30 ילדים לכאן. זו להקה ולא מקהלה. ולכן הגיעה "תגבורת" מכיוון מזרח - או יותר נכון מיזרחמי  :) - כדי שגם בנ"י היושבים על אדמתם יוכלו ליהנות משירת מקהלה מיאמית אמיתית.
תכל'ס אני אומר לכם שבאתי רק בשביל המיזרחמים. אני ידעתי שהמופע יהיה בדיוק כמו שנה שעברה - ללא שינוי. וזה באמת מה שהיה.

שמתם לב שמיזרחמי שרים בהברה ספרדית? הם פונים לקהל הישראלי בעוד שירה חדשה פונים הם מקהלה אמריקנית שפונה לקהל האמריקני בישראל.

ודבר אחרון: למה המופע מעורב?! בחו"ל זה מקובל. אבל למה בארץ?! מה הבעיה לעשות את זה נפרד?

אמנם אף אחד מארגון "ישיחנה" וחלק גדול מהחרדים לא יהיו מרוצים. אבל בכל זאת, מה הבעיה לעשות את זה נפרד כמו בשנה שעברה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2011 18:02 לינק ישיר 

וואוו, אז שוב יש לך משבר מיאמי?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2011 18:06 לינק ישיר 

משבר חלקי.

את הדיסק אני שומע, אני לא מפסיק לזמזם את השירים הטובים (הטוב, ואשרי איש שהוא שיר ממש שמח וסוחף) ורק שאני מגיע לשיר או השם אני מדלג, ואומר לעצמי Oh Yerachmiel...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2011 18:14 לינק ישיר 

חחחח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/8/2011 23:46 לינק ישיר 
הדובר, מסכים איתך בכל מילה. ראה דעתי באשכול הבא:

http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=2910008&whichpage=&forum_id=21217

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2011 23:51 לינק ישיר 

אישית - אני מאד לא אהבתי שמיאמי מזרח שרים בהברה ספרדית..

זה נשמע כ"כ מגוחך.. גם אין להם מבטא אמריקאי וגם שרים בכזו הברה, אז כאילו מה מיאמי בכם???!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > נא להכיר - חבר חדש בפורום (או שלא...)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.