בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

נא להכיר - חבר חדש בפורום (או שלא...)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/8/2011 09:36 לינק ישיר 

כי פרחי מיאמי יותר מדי אמריקאיים. אולי כדאי לשנות את השם ל"מי-עמי"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/8/2011 09:40 לינק ישיר 

אנשים, כדאי שתתחילו להפנים. ככה זה שמזדקנים, זה לא מה שהיה פעם, אבל דור הולך ודור בא, והצעירים נרתמים וסוחבים. (מישהו יודע מאיפה ציטטתי?) אמריקה כבר.פחות ופחות באופנה. בסוף תישאר רק מקהלה אחת אמריקאית אמיתית, שיוורה חדשה. (שיש גם שירים שהיא שרה בהברה ספרדית) אין מה לומר חוץ מ-"חדש ימינו כקדם"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/8/2011 10:53 לינק ישיר 

"חדש ימינו כקדם" חחחחחחה....
וגם אני שמתי לב ללחץ שבמחרוזת האמריקאית תחילה חשבתי שהילדים אבדו את הקצב כי הם ממש בלעו את המילים! 
ואין מה לעשות צריך להשלים עם עובדות! וחוץ מזה שמיאמזרח לא כמו מקהלות ישראליות כיון שהשירים וסוג הלחנים שונים בהרבה מאחרים... וזה מה שתמיד יחד את מיאמי!! 
והדובר אני עדיין לא אבין את הראש שלך. או ה' זה דוקא אחד השירים המוצלחים בדיסק לדעת החברים פה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/8/2011 11:27 לינק ישיר 

Oh Hashem הוא באמת שיר בלחן ועיבוד יותר חדשני, וזה עניין של טעם. לדעתי, זה לא סותר את איכותה של המקהלה ואין כל רע לשלב בדיסק שירים עם לחנים דומים לפעם (הטוב, ישיש - שהם שירים מקסימים) עם שירים עדכניים כמו Oh Hashem. מה שעושה את מיאמי זה הסולנים המדהימים, השירים היפים והאיכות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 15:55 לינק ישיר 

גם אני לא כל כך אהבתי את השיר הזה. דווקא הסולואים יפים וגם העיבוד טוב וכל הביצוע מעולה, אבל השיר עצמו לא כל כך יפה, במיוחד לעומת כל השירים באנגלית של מיאמי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/8/2011 17:29 לינק ישיר 

טוב...כל אחד ודעתו.....ho hashem הוא בין השירים האהובים עלי!!!.....אני בכלל (ונראה לי לפי התגובות שאני היחידה...) לא התלהבתי על תקופת רווח! (זה פשוט כבר יצא לי....כל הזמן האנשים כאן חוזרים על עצמם....)
אני חושבת שמבחינת ירחמיאל מקהלת מזרח צריכה להיות עם כל המשתמע וצריכים להכיר שזה שונה כי אם הם היו שרים בהברה אשכנזית אז השוני לא היה כ"כ בולט והוא (כך נראה לי) לא מחפש סניף אמריקאי בארץ.....הוא רוצה סניף ישראלי לכל דבר. למרות שלדעתי מוקדם מדי לשפוט זוהי רק ההתחלה ופתוח לשינויים....ואני לא חושב שלא המבטא ולא ההברה הם אלו שעושים אותם מיאמי!!!!!! הם מיאמי בעיקר בזכות מי שעומד מאחוריהם וגם סגנון השרים שלהם!!! במיאמי מערב יש הרבה סולנים טובים אבל ירחמיאל לא נותן לכולם במה....כשהוא מתלהב ממישהו אז זהו!!!! תשמעו אותו ב-כ-ל השירים! ואת זה אני לא אוהבת!
ד.א
אני חושבת שקצת הרבה סטינו מנושא האשכול....בשביל זה=(כל הדיונים....מרוצים/לא מרוצים, אוהבים/לא אוהבים) יש אשכולות יותר מתאימים...
אז בכלאופן ברוכה הבאה לדובר......ואת הדעות המחכימות תעלו בבקשה באשכולות המתאימים.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 17:46 לינק ישיר 

על תקופת רווח לא צריך להתלהב... השירים והילדים עושים את זה לבד!!!!!!!!! 
זה פשוט ריכוז של כל הסטארים הכי גדולים של שנות האלפיים, את הראשונה שאומרת שלא התלהבת...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/8/2011 17:48 לינק ישיר 

מיאמית-את הראישונה ואני מקווה שגם האחרונה שלא התלהבה כי....איך אפשר שלא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 17:57 לינק ישיר 

מיאמית - אני אוהבת מאוד את Oh Hashem.אני מקווה שלא השתמע לא נכון מהתגובה הקודמת שלי. שפירו ושיר - מסכימה איתכן!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 21:11 לינק ישיר 

שיר15......
נכון...כבר כתבתי שנראה לי שאני היחידה.....אני כן חושבת ששאול אלסון הוא...א...טוב....יש לו מן קסם וקול מיוחד אז הוא באמת הכוכב של התקופה ההיא אבל שוב! כל אחד ודעתו שלו!!!...אז את דעתי שלי תוכלו לקרוא שוב למעלה.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 21:26 לינק ישיר 

את צודקת כל אחד ודעתו שלו אבל אני אישית נ-י-ד-ל-ק-ת-י-!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 21:40 לינק ישיר 

נכון חח!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 23:24 לינק ישיר 

אימי ושיר אני חייב לספר פה איזה סיפור קטנטן: לפני כמה שנים טובות כשעוד ערוץ 7 פעל בשיאו היה תוכנית במוצ"ש שנקראה על הד"ש ועל העוקץ והיו עולים ומוסרים דשי"ם וכו' אז היו אנשים שמתקשרים ומוסרים דשי"ם למשל : 'לאחותי שלומדת עכשיו למבחן שיהיה לך בהצלחה וד"ש' . למשפחת ______ הגענו הביתה תודה על השבת היה מקסים ד"ש' וכו' וכו', אף פעם לא הבנו למה האחות הנחמדה לא יכולה ללכת לחדר השני ולמסור לה את כל מה שהיא רוצה.... אני כמובן לא התכוונתי לפגוע אנחנו מקבלים את כולם בסבר פנים יפות אבל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 23:28 לינק ישיר 

(משיחמשיח, יפה שהעברת את המסר בצורה עדינה. אני לא ידעתי איך לנסח את זה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 23:34 לינק ישיר 

מי אמר ששתיהן בבית? אם הן גולשות משני מחשבים יתכן גם שזה משני מקומות שונים, (למרות שהן אחיות כנראה)

ואם כבר אז רציתי לומר בהצלחה לאחותי והמשך חופש נעים (היא גרה במרחק של יותר מרבע שעה והטלפון שם תפוס)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > נא להכיר - חבר חדש בפורום (או שלא...)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.