|
|
| נשלח ב-21/8/2011 23:38 |
|
| |
חדוה צודקת!!!!! (משיח...אם אני לא טועה אז אתה גם התלוננת על החברים שבאים ונעלמים......בקצב הזה באת עלול לא להשאר חברים....(אם זה לא אתה....אבקש את סליחתך...)) ועם כל ההתנצלות...אני ממש לא הייתי שמחה לקרוא הודעות מהסוג הזה! בכלאופן מה שבכלזאת הייתי מציעה לאימי זה שאם את פונה לאנשים באישי/פרטי אז בבקשה אל תבקשי תשובות בציבורי!!!! תחכי לתשובות שאישי שלך ואם עדיין לא החזירו לך תשובות אז תפני שוב באישי....
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2011 23:41 |
|
| |
אוףףףףףף הקלדתי מכתב סליחה ענק אני באה לשלוח והתנתק לי 
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2011 23:47 |
|
| |
למי סליחה?
לאחותך?
סקרנת אותי...
בכל אופן אם התייאשת (מבחדרי) אני מתנדבת למסור לה...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2011 00:06 |
|
| |
שיר, לכן עדיף תמיד להשחיר את הטקסט ולעשות ׳העתק׳.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2011 00:13 |
|
| |
חחח... גם אני בלבלתי את עצמי אני גם פוחדת שהיא תיפגע בלבלתי כאן את כולם וגם את עצמי ד.א אתם בטח שואלים את עצמיכם מה קרה נזכרתי לחזור אחרי כחודש שנעלמתי אבל זה יצא לי שהלכתי בדיוק כשאידי נתנה לי את הסיסמא וחזרתי ביוק יום אחרי ההופעה וזה ממש לא יפה (במיוחד מי שלא דן לכף זכות אז זה יצא ו לא נחמד בכלל!!!!!!) אותו יום שהתנתקתי הרימון לא היה בסדר ופותחים כל מני חלונות של פרסומות כמו תמי 4 וכו' אז הפרסומת הייתה.... בקיצור אמא שלי גם התחליה לדאוג והיא אממרה שאסור להתכתב עם אנשים שאני לא מכירה ההסבר לא נועיל וגם השכנועים לא עד שפחדתי לדבר אבל בסוף אחרי כחודש אחותי ביקשה מאמא שלי ופתאום היא הסכימה אז חזרתי בשיא השמחה אז מראש אני מוסרת את התנצלותי לכל חברי הפורום (אה ולילה טוב)!!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2011 00:16 |
|
| |
| Miamit כתב: |  | חדוה צודקת!!!!! (משיח...אם אני לא טועה אז אתה גם התלוננת על החברים שבאים ונעלמים......בקצב הזה באת עלול לא להשאר חברים....(אם זה לא אתה....אבקש את סליחתך...)) ועם כל ההתנצלות...אני ממש לא הייתי שמחה לקרוא הודעות מהסוג הזה! בכלאופן מה שבכלזאת הייתי מציעה לאימי זה שאם את פונה לאנשים באישי/פרטי אז בבקשה אל תבקשי תשובות בציבורי!!!! תחכי לתשובות שאישי שלך ואם עדיין לא החזירו לך תשובות אז תפני שוב באישי.... |
|
אני רק רציתי להסביר שכאן זה לא צ'אט, פשוט לפעמים אם אומרים ישירות אז לא תמיד מסכימים אז החלטתי לבוא אם סיפור אולי זה יעזור
ואם פגעתי במישהו אז סליחה
שיר את לא צריכה לכתוב מכתב התנצלות
(הכי מעניין אותי מה המנהלים אומרים על העניין אולי אנחנו לא צריכים להעיר ולחכות שאתם תעשו את זה או שיש לנו רשות?)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2011 00:18 |
|
| |
היי משיחמשיח אל תדאג לא קרה שום דבר לא נעלבתי לא נפגעתי כלום..... תהיה רגוע 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2011 00:21 |
|
| |
| תמי281 כתב: |  | | שיר, לכן עדיף תמיד להשחיר את הטקסט ולעשות ׳העתק׳. |
|
זה מה שעשיתי אבל אחרי זה הוא לא נתתן לי אפשרות הדבקה
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2011 00:34 |
|
| |
| משיחמשיח כתב: |  | (הכי מעניין אותי מה המנהלים אומרים על העניין אולי אנחנו לא צריכים להעיר ולחכות שאתם תעשו את זה או שיש לנו רשות?) |
|
משיחמשיח - אל תדאג - חתמנו כולנו על
" 4. "קבל האמת ממי שאמרהּ" הערה עניינית לסדר - היא הערה עניינית לסדר, גם אם היא נאמרה על ידי אחד מחברי הפורום ולאו דווקא על ידי אחד המנהלים. " כשאתה מעיר - זה תמיד במקום ובטעם. אל תחשוש.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2011 00:37 |
|
| |
תודה. ואולי תשתפי אותנו במה שראיינת את בני משפחת אברמוביץ, כמובן אם זה רק אפשרי אם לא את יכולה למחוק את התגובה הזאת.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2011 00:47 |
|
| |
א. יגיע בעז"ה! אני מקווה שזה יהיה בקרוב. ב. רגע, איך בעצם זה קשור לאשכול הנוכחי...? ג. חבר'ה, מכאן ואילך חוזרים למסלול... כל הודעה/שאלה/מה שלא יהיה - נא לכוון לאשכול המתאים. היתה לנו היום המון עבודה לסדר כל מיני אשכולות... אז אנא...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2011 11:16 |
|
| |
אידי צודקת "  קדימה למסלול"
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2011 20:43 |
|
| |
לא ממש הבנתי מה קרה כאן.ותקשיבו חבר'ה זה לא עסק ...,יומיים אני לא מבקרת כאן ואני צריכה לשבת על המחשב שעות,כדי להשלים הכל,מה יהיה הסוף? זה בגלל החופש?,אולי תנמיכו פרופיל?אני לא עומדת בקצב....
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2011 20:49 |
|
| |
לענינינו...
טוב.
חזרה לנושא המרכזי של האשכול:
דעתו של הדובר (!) על הדיסק, ההופעה, ובכלל...
אז ככה:
למרות המשבר, אני מוכרח לציין ש-
הוא השיר הטוב ביותר של מיאמי
אי פעם.
נכון שזה נכון?
(כמובן שהכוונה לשיר באנגלית)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2011 22:17 |
|