|
|
| נשלח ב-18/8/2011 14:59 |
|
| |
ההופעה היתה מדהימה! ירחמיאל והילדים עשו עבודה נפלאה! משהו קטן שבכל זאת חסר לי, רק אני הרגשתי בהעדר "מחרוזת הסולואים" ?! אל תגידו שירחמיאל נגמל מהרעיון סופית.. בכולופן, מי שהרשים אותי בהחלט היה חיא! אולי הוא לא הסולן הבולט ביותר, אבל בהחלט ניחן בכל כשרון אברמוביצ'י... קול יציב וחזק במיוחד , אכן חיא ממשיך בגאון את מורשת השבט! (רבינא! אל תדאג! לא כ''כ מהר הספדתי אותך.. הקול שלך עדיין לא חשב להתחיל להתחלף..(-: )
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2011 15:17 |
|
| |
מישהו מכם ישב בשורה 17?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2011 15:24 |
|
| |
גרסטנרית, יש לך פרוטקציות? חבל שלא אמרת, רציתי להיכנס...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2011 16:48 |
|
| |
מילק לדעתי לא היה מחרוזת סולואים כי גם ככה לא היה זמן... ההופעה היתה ממש מלאה. גרסטנרית לא התכוונתי שהוא באמת שתוי, אבל היה בו משהו מסובב זה ברור שהוא נורמלי... וגם אני חשבתי שמיאמי מזרח נתנו את הדחיפה הגדולה להופעה שאכן המחצית הראשונה היתה די משעממת... למרות שאם מיאמי מזרח היו מופיעים לבד ברור שזה לא היה מלהיב יותר מדי - אז כל היופי היה המיאמי + מיאמי אבל זה עדיין לא כמו מיאמי של פעם...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2011 17:31 |
|
| |
סיכום ההופעה- שני צדדים למטבע.
האמת, שהשנה פיתחתי המון ציפיות לקראת ההופעה.
מדוע?
משום שהיתה הכנה די גדולה. ולדעתי הדבר הבולט ביותר בזה, היתה הגעתם המוקדמת של פרחי מיאמי (כבר בשבוע שעבר).
בנוסף לכך היתה חשיפה די גדולה, באמצעי התקשורת.
לצערי, ההופעה בגדול היתה הופעה רגילה.
אציין תחילה כמה שינויים לטובה, שהיו השנה.
1.התזמורת היתה משני צדדי הבמה. ולא מאחוריה.
2. היה הרבה יותר צבע עם האורות (בשונה משנה שעברה).
3.היתה כימייה של ירחמיאל עם הקהל יותר מכל הופעה אחרת שבה הייתי.
4.הריקודים של הילדים והתיאומים ביניהם היו הכי טוב שיכול להיות {אהבתי לראות יותר מפעם אחת את גרמי' הרשקוביץ ואברמוביץ' (הגדול)שתוך כדי שירה עם המקהלה הם מסתכלים אחד על השני ושרים עם ריקוד קטן והבעת פנים חמודה}. אתם גם שמתם לב לכך?
5.שמיאמי מזרח הצטרפו, זה היה נראה כאילו אנו בארה"ב בהופעה מבחינת כמות הילדים ושירתם, וזה הוסיף המון לאוירה.
מבחינתי שיא האירוע היה ו"היא שעמדה".
אולם גם צד שני למטבע ולדעתי הוא במשקל ארבעת הדברים הטובים- בעיית המיקרופונים.
היו המון פעמים שהמיקרופונים פישלו ובגדול.זה היה אמנם שניה אחת או שתיים אך זה נראה כמו נתק כי חלק מהשיר, זה לא רק התזמורת והריקודים אלא גם השירה. זה עצר מאד את רצף השיר והרס אותם. למה זה קורה להם בהופעות? (גם בשנה שעברה בבניני האומה וגם בברוקלין קולג' יש את הבעיות הללו. אם ניקח לדוגמא את הדיסק ה DVDשל יבוא, וסרטון וידאו של אחד מהצופים באולם זה שני דברים שונים לגמרי.)
בנוסף לכך, למה את ריצי' אייל שמעו בקול נמוך(אולי זה הקול שלו?)???.
לכל הטוענים שהם ב"משבר מיאמי", אולי זה יכול להסביר את העובדה שהאולם(כלל היציע) לא היה מלא(בלשון המעטה)?
אגב, לי אישי מאד היה חסר עקיבא גיי'קובס.
לכן אני מרגיש שבסופו של דבר ההופעה היתה רגילה. וחבל... מי יודע מתי ישובו הפרחים לארץ.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2011 21:30 |
|
| |
באמת נחמד לקרוא את הסיקורים של כולם,אבל יש לציין שאחרי שקראתי,עדיין לא הרגשתי החמצה שלא הייתי.... צר לי..... כנראה שאין ברירה אלא לשוב לאותה נקודה שהמשבר בעיצומו והסוף די מסתמן באופק..... אבל הבנתי שמיאמי מזרח די גדולים......אז אולי יש תקוה..??אבל עדיין,איך אפשר להשוות ישראלים לאמריקאים? נ.ב.איך כולכם מכירים אחד את השני....?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2011 22:19 |
|
| |
מסכימה אתכם,
גם אני לא כ"כ מצטערת שלא הייתי...
תגידו, זה נראה לכם צודק בכלל שבמודעות היתה כל המקהלה ומגיעים רק שליש?
(במיוחד שהחסירו כמה מהסולנים הטובים, והאחרים חוזרים על עצמם יותר מדי ולחלק התחלף הקול...)
שמתי לב שאת הקול של ריצ'י לא שומעים גם בהסרטות מההופעה בפסח, ולא רק בהופעה הנוכחית.
בכל מקרה מסתבר שיהיה יותר שווה לקנות את הDVD, אם יהיה כמובן, כי שם הכל יראה אחרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2011 23:04 |
|
| |
הי חברים אני לא מסכימה בכלל עם עיניין המשבר! לדעתי ההופעה היתה הרבה יותר טובה מההופעה בשנה שעברה, היא היתה מלאה לעומת שנה שעברה שהיתה מאד קצרה. היא היתה ברמה הרבה יותר טובה. זה נכון והרבה פה כתבו את זה שהיו כמה פשלות אך לדעתי הן צריכות להיות כאלו שיעבירו עליהן... רב ההופעה היתה מושקעת מאד והכימיה בין המזרח למערב בין ירחמיאל למנחם והקהל הוא לדעתי משהו שעוד לא נראה בשמי ישראל... ולדעתי דוקא בהופעה הזו מי שלא היה כן פספס כי לא בטוח שזה יחזור על עצמו שוב! זה נכון שסטארים גדולים שהיו הגורמים המושכים בהופעות לא היה מישהו שאפשר להגדירו כזה (אולי רבינא) אבל כולם ביחד יצרו משהו מיוחד מאד בעיקר בחציו השני של ההופעה כשהמיאמזרחים הצטרפו. לדעתי צריך למתן את הביקורות כי בסך הכל היה הרבה יותר ממעולה ואני מאד נהנתי! וריבריב זה לא שהכירו לפני אלא מכירים במקום. אני זיהיתי את דניאל מיד ואיתו נחשתי שזו אידי, הוא גם כתב שהוא ישב ליד עידודו ונהוראי שכתבו שיבואו במדים אז ראיתי גם אותם... בקיצור משפחת הפורום מכירה בארועים.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2011 01:18 |
|
| |
ברור שזה יותר משנה שעברה, אבל גם ציפינו ליותר...
וזה בדיוק מה שאמרתי קודם, שהבנתי מהסיקורים שמה שעשה את ההופעה לטובה בכל זאת, היו מיאמי מזרח.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2011 10:42 |
|
| |
חבר'ה, נשמע שאתם ממש לא מרוצים מההופעה... אתם מתגעגעים לימי הופעת "יבוא", נכון...? רוצים להיזכר מה אמרו כאן על יבוא DVD כשהוא יצא? http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=4&topic_id=2724246להלן לקט תגובות נבחרות מתוך הקישור הנ"ל: elmonsey: " יש לי כבר הDVD!!!!! אני קצת מאוכזב וכתבתי לו את מה שאני חושב על הDVD והוא עוד התעצבן עלי!!! " כוחאש: " זהו עכשיו גמרתי לצפות ב-DVD פעם ראשונה ובאופן כללי הוא משהו אבל יש כמה דברים שצרמו לי במיוחד. א) קודם כל מה שהכי עצבן אותי העשן אולי מספיק אם הכמויות האלה פשוט לא רואים כלום בכל אופן כך בדיסק אולי בהופעה עצמה לא שמים לב אבל בדיסק זה מפריע במיוחד אם כל האורות שאז בכלל זה סיוט. " פסנתר_כנף: " הצילום לא משהו ולא נוח לצפיה. יכול להיות שהבעיה היא דווקא בכמות העשן המטורפת. קצת הגזימו. -העיבודים ריקים מאוד. בשיר 'בעבור' לדוגמא יש הרגשה שחסרים כמה כלים מאוד עיקריים. חוסר הגיטרות החשמליות מוגרש מ-א-ו-ד ומוריד מהעוצמה שבשיר. שוב, זה נובע מהתקמצנות בהפקה. " ברוקלינאי: " לצערי אני מסכים עם הביקורת של פסנתר במספר נקודות: " כוחאש: " האם נראה לכם שלירחמיאל יש יכולת היום לחזור על מופע בסיגנון מופע 5? ואני מדבר על כמות הקהל על החדשנות (אני מתכון בזמנו) על האיכות וזה כולל את הפירוטכניקה את כמות המצלמות בקיצור מופע 5?! ואם כן למה הוא לא עושה כזה כלי באופן אישי נמאס מהמופעים אם בליבק וכל שאר הדברים???!!!" greenie : " אני מבינה את האכזבה " ולסיכום - ROKI8855 : "
תשמעו חברים!
לקח לי קצת זמן לקנות את הדי וי די ורק בגלל חוסר הפרגון שלכם!
הדיסק מדהים!! ... הדיסק מקבל אצלי ציון גבוה ביותר! "
-- עד כאן הציטוטים... מהביקורות על הDVD של יבוא, שאצל כולנו כבר נחשב לקלאסיקה.
אז - אין חדש תחת השמש... אנחנו עוברים עכשיו את השלבים הראשונים בהתרגלות להופעה. תיכף נגיע בעז"ה לשלבים הבאים של - "זה היה הדיסק/DVD/הופעה מדהים/ה, לא רגיל/ה, ענק/ית"...

|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2011 10:50 |
|
| |
צודקת! עוד שנה לא תזכרו את הדברים הרעים...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2011 16:14 |
|
| |
אני ממש מסכימה, לא אהבתי את הגישה הרוטנת מההתחלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2011 23:52 |
|
| |
לדעתי ההופעה הזו היה הרבה יותר טוב מיבוא... (חוץ מהסולנים כמובן!!!!) ההופעה של יבוא משעממת מאד כל הריקודים בשירים דומים... והדיוידי כדיוידי הבא אחרי רווח באמת היה הלם ואכזבה! (פרט לסולנים הנדירים יושי, יאיר...)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2011 00:03 |
|
| |
ההופעה עצמה של "יבא" היתה מדהימה, רק ה-DVD היה אכזבה..
"יבא" הגיע אחרי תקופה מאד יבשה של "משיח" ותחלופה כואבת של סולנים.. ולדעתי היה בו משהו הרבה יותר משמח, כייפי, מרענן ומחדש מאשר "מי לה' אלי".
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2011 02:58 |
|
| |
ליתר בטחון - זה מה שאמרו על הופעות "יבוא" עצמן (=לא הDVD):
יצחק85: " אבל מה שכן הפעם הזה יותר מכל ההופעות שלהם חיפשתי את הדיוק שלהם וזה קצת אבד... וחבל! "
כוחאש: " טוב לא נעים לי לדבר עוד הפעם על הפשלה עם הפלייבק. אבל היום ראיתי את כל המופע תשמעו זה פשלה שמתאים שיקרה בישראל, תמיד אמרו תיראו בחו"ל את הסאונד ואת האיכות. טוב אבל זה המציאות. "
לא היה לי כוח לחפש עוד, מאוחר...
אבל בינתיים שיהיה :)
|
|
|
|
|