|
|
| נשלח ב-21/8/2011 04:56 |
|
| |
לדעתי בהשוואה לשנים שאחרי....יבוא ממש מעולה! (ואני אומרת את זה כי ראיתי רק את ההסרטות....ויבוא זה כמובן הסרטה מקצועית לעומת ההסרטות של השנה ושנה שעברה(כאן)..... ) אבל ברור שההופעה של השנה עולה בהרבה על זו של שנה שעברה!!!!!!!!! אני לא מצטערת שלא הייתי מסיבות אחרות ולא מהנ"ל!...ההופעה השנה בהשוואה ליבוא....לא יודעת איך להגדיר!!!! את שתיהם אהבתי מאד! כמובן שאם מההופעה של השנה יצא DVD זה יהיה פנטסטי אבל כרגע אומרים תודה ענקית ונהנים ממה שיש...(מה גם שטבעם של בני אדם שצרות אחרונות משכיחות ראשונות ושוכחים שכך בדיוק אמרו בהתחלה על.....בסוף תמיד נהנים!!!) אז חבל בכלל להתחיל לקטר....כי בשורה תחתונה...נהננו!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2011 07:40 |
|
| |
אני דווקא נהניתי יותר מההופעה בשנה שעברה.. אין לי משו ספציפי לציין שהיה שונה ופחות טוב הפעם, אבל מצד שני זו גם הבעיה - לא היה כמעט שום חידוש..
ואין מה להלחם בקיטורים.. לפעמים זה חלק מהכייף... :)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2011 11:25 |
|
| |
| ריבי10 כתב: |  | ההופעה עצמה של "יבא" היתה מדהימה, רק ה-DVD היה אכזבה..
"יבא" הגיע אחרי תקופה מאד יבשה של "משיח" ותחלופה כואבת של סולנים.. ולדעתי היה בו משהו הרבה יותר משמח, כייפי, מרענן ומחדש מאשר "מי לה' אלי".
|
|
חולקת עליך......... אני עדיין חושבת שההופעה פה בארץ והדיוידי של יבוא היו הרבה פחות טובים מההופעה השנה!!! (כבר אמרנו היו אלו המיאמזרחים שנתנו את הכדור מרץ להופעה הזו אבל מזה משנה מי עובדה וזהו...) יבוא היה הלם בשבילי ולכל מי שאני מכירה. אומר את האמת את בשירי ההופעה צפיתי אולי פעמים זה פשוט משעמם לראות זאת שוב. הריקודים שם דומים מאד אין שום הבדל בין שיר לשיר הופעה ממש דכאונית... בקטע האולפן והראיון צפיתי עשרות פעמים רק כדי להזכר בילדים המיתולוגים האהובים... ברוין, רוזנר, לוין, גורדון... נוסטלגיות! ולדעתי מי לה' אלי לפחות ההופעה פה בארץ היתה הרבה יותר טובה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2011 14:19 |
|
| |
טוב,מצטער קצת על האיחור (כמה זמן עבר כבר מההופעה,חמישה או שלושה ימים?...)
על כל פנים זו היתה אחת ההופעות שלא אשכח! ירחמיאל פשוט עשה את זה,ובגדול!
קודם כל נתחיל מזה שהזמר הגדול שלוימי גרטנר (אני יודע שכמה יחלקו עלי אבל זה אחד הזמרים הכי האהובים עלי...)
שר מדהים ,כמו תמיד,רק הפריע לי מאוד שהוא שר קצת מידי (כמדומני בהופעה בקווינס למשל הוא שר הרבה יותר...)
ולאחריו, מיאמי ארה"ב- היו פשוט מעולים ,כל אחד השתפר מאוד בביצוע הקולי שלו,מקס ה ועוד אחד קטן כזה עם משקפיים (מי שהוא יודע איך קוראים לו?) הפתיעו אותי לטובה (אם כי בגלל איכות המיקרופונים שלפי דעתי הייתה ממש לא משהו הקול שלהם נשמע לא ברור,כנ"ל אצל ריצ'י שבקושי שמעתי את הקול שלו כשהוא ששר ...),בקיצור מיאמי ארה"ב כמו תמיד,היו ממש טובים.
אבל כאן אני מגיע לקטע שהכי אבל הכי הפתיע אותי-הלא הם מיאמי מזרח-ישראל אונליין!! הם היו הכי טובים! פשוט הזכירו את מיאמי האמיתיים ,של פעם,עם ידים מאחורי הגב,והרבה ילדים..וכל מה שהייתי רגיל לראות במיאמי 1,2,3,...פשוט מיאמי אמיתים !ואני אוהב את זה ככה...! שלא תבינו לא נכון,מיאמי ארה"ב גם מעולים אבל אהבתי את מיאמי מזרח,ונראה לי שיש להם עתיד..(לגלות לכם ווידוי קטן,הייתי מאוד ספקטי בנוגע אליהם,הייתי בטוח שהם לא יופיעו כמו 'מיאמי' ומקסימום אחרי שנה ירחמיאל יבטל את המקהלה...טעיתי!מודה...:) )
קצת ביקורת קטנה- לא אהבתי שבשיר האחרון ביגן אמר לכולם: "עמוד,עמוד" וכל הקהל אנשים נשים וטף (הקהל ממש!)התחילו קצת איך לומר בעדינות ,להתערבב ..בכלל כשנכנסתי לאולם ז"א ליציע לצד שהיה אמור להיות לגברים בלבד (ובאמת הוא היה ככה)אבל-הרגשתי שאני יושב פשוט בקהל מעורב,קיצר אני יחסוך ממכם את ההאכזבה שלי אבל בכמה מילים זה היה ממש מעורב נוסח אמריקע...וחבל!
סיכומם של דברים- היה מדהים! הפרחים,ממערב וממזרח כולל קליין (מצחיק,אני זוכר אותו כשהיה קטן..) וביגן (לא ביגון..למדתי :)
היו מדהימים ואפילו התזמורת היתה טובה (יחסית לשנה שעברה)
יש לי כמה תמונות ווידאו של ההופעה (אבל אפרתי ועידודו כבר דאגו לזה ,התמונות מעולות! תודה! אגב עידודו תודה רבה על ההכוונה ,והעזרה...רק בזכותך הייתי שם :) ובנוסף יש לי תמונות של מאוחורי הקלעים אותם אני יעלה בהזדמנות הראשונה אי"ה
(רק עכשיו חזרתי הביתה מירושלים אז אני חייב קצת להיתאושש...)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2011 15:00 |
|
| |
לזה עם המשקפיים הקטן הזה החמוד קוראים:יצחק ברנדיס(חברה שלי פגשה את בת דודה שלו)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2011 15:27 |
|
| |
מנדי נשמח לתמונות בהקדם!!!!! וזה הסיקור היחיד שדומה לשלי... ממש אותן נקודות מבט!
תוקן על ידי shapiro3 ב- 22/08/2011 16:25:24
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2011 16:09 |
|
| |
למה שלא נשמח לתמונות בהקדם? אדרבה שיביא כמה שיותר תמונות הכי מוקדם שאפשר את לא חושבת ככה. אם לאנורא מעניין
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2011 16:16 |
|
| |
השתוי הזה משדה חמד דחף בצורה זוועתית את יהודה גורקין חברתי ראתה זאת בעיניה ועוד היא אמרה לי שכשהיא ביקשה לצלם אותו הוא הנהן כזה לאות הסכמה ובלי חיוך -בפרצוף ממש עצוב היא צלמה אותו הוא היה נראה מאד מאוכזב בגלל הדחיפות של השתוי!!! 
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2011 16:26 |
|
| |
| שיר15 כתב: |  | למה שלא נשמח לתמונות בהקדם? אדרבה שיביא כמה שיותר תמונות הכי מוקדם שאפשר את לא חושבת ככה. אם לאנורא מעניין |
|
זה היה טעות בהיגוי כמובן.... וברוררררר שאשמח!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2011 16:33 |
|
| |
[quote] יהודה גורקין עמד שם די לבד, אבל סירב להתראיין בטענה שהוא עסוק (!) [/quote] אני מאוווווד מבין אותו ב100% אפילו יותר אם אני הייתי במקומו הייתי עושה בדיוק כמותו. וזה רק מראה עליו כמה הוא ילד עדין וחסידי!! יהודה יישר כח אין עליך!(ושלא תחשבו שיש לי מהו נגד האברמוביצים דווקא הם באמת ילדים עדינים וטובים רק שהם סגנון שונה, והמבין יבין)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2011 16:43 |
|
| |
[/quote]
אני מאוווווד מבין אותו ב100% אפילו יותר
אם אני הייתי במקומו הייתי עושה בדיוק כמותו. וזה רק מראה עליו כמה הוא ילד עדין וחסידי!! יהודה יישר כח אין עליך!
-------------------------------------------
משיחמשיח- מסכים איתך !! (סתם מעניין שיש לנו אותם דעות..;).) איך הגדרת אותו (בהגדרה ממש קולעת ) ילד עדין וחסידי!
טוב ,אל תשכח מאיפה הוא בא...:)))) (למרות ש לצערי, היום זה לא תמיד ברור...)
אגב שיר,אני גם ראיתי את זה שדחפו את יהודה,והייתי די המום...(לא רק מזה,אלא מכל הבלאגן שהיה שם..)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2011 17:58 |
|
| |
אני מאוווווד מבין אותו ב100% אפילו יותר
אם אני הייתי במקומו הייתי עושה בדיוק כמותו. וזה רק מראה עליו כמה הוא ילד עדין וחסידי!! יהודה יישר כח אין עליך!
אתה צודק במאה אחוז הוא כזה עדין
תוקן על ידי אידי ב- 22/08/2011 21:34:02
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2011 17:59 |
|
| |
מנדי זאתלא אני שראיתי זאת חברה שלי אמא שלי לא מרשה כי הרבנים אסרו והיא אומרת שמי שהולך ש"  יבושם לו" למרות שאני מאוד הייתי רוצה ללכת....
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2011 19:37 |
|
| |
מנדי, אכן ב"ה זה קידוש ה' גדול, אגב מנחם מנדל גולדמן גם מקראון הייטס?
ובקשר ליהודה לא הבנתי מתי דחפו אותו על הבמה או אחרי ההופעה? ומי דחף אותו זה הג'נג'י המפחיד ההוא שעלה לבמה?
שיר - היו לו שני אחים במקהלה :)
ותודה על התמונות הם ממש מאחורי הקלעים או אחרי שהם יצאו משם?
(משיחמשיח - תיקנתי הכל כבקשתך! :)
תוקן על ידי אידי ב- 22/08/2011 22:00:33
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2011 19:52 |
|
| |
אידי, את תחקירנת טובה. יפה על ההשקעה שאתאמצת והעתקת תגובות מהעבר!!!
|
|
|
|
|