בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

וידאו משנת תשע"א / 2011 מן ההופעה של פרחי מיאמי בבנייני האומה בירושלים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/8/2011 23:48 לינק ישיר 

אידי.. אל תעשי לי את זה... כמעט ושכחתי כבר איך כותבים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/8/2011 14:40 לינק ישיר 

האפרתי, תודה ע-נ-ק-י-ת!!!!!!!!!!
אבל יש לי בעיה עם הרמקולים במחשב עם האינטרנט.
יש אפשרות להורדה?
פליז..............

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 14:57 לינק ישיר 

מצחיק אותי להודות אחרי כולם....,אבל מה לעשות שבאמת מגיע צל"ש לכל מי שדואג לכולנו...ולך האפרתי,ביניהם.
אמנם לא כל ההסרטות נפתחו,זה לוקח לי המון זמן ואין לי עצבים לשבת על זה,אבל לפחות זה קיים...ומה שכן ראיתי היה באמת נחמד,ולא התעמקתי,כדי לא לראות פשלות שידכדכו אותי עוד יותר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 15:27 לינק ישיר 

yoni770: תודה רבה! לצערי אין אפשרות הורדה - זה ע"פ ההסכם שלי עם מי שנתן לי אישור לצלם, שזה רק לצפיה עבור קבוצה מצומצמת ללא הורדות או העתקות. שנה שעברה הקפדנו על זה ובזכות זה עדיין אפשר למצוא ולצפות באשכול שלי של שנה שעברה (גם בפורום הישן וגם כאן בפורום החדש) אז כדאי שנקפיד לעמוד בכללים.

לבבית30: תודה רבה גם לך, ומי אומר שאת אחרי כולם? אני עדיין מחכה לניתוחים המעמיקים של חברי הפורום, למשל לגבי האינטראקציה בין ג'רמי לבין רבינא שאפשר לראות בכמה שירים, אז בואו לא נקבור את האשכול כבר עכשיו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 15:49 לינק ישיר 

האפרתי: גם אני שמתי לב לאינטרקציה ביניהם, ואף כתבתי על כך באחד האשכולות.
אין ספק שזה הוסיף המון להופעה. לדעתי זה השרה אוירה יותר משוחררת עליהם (למרות שרבינא היה בהופעה, משוחרר. ומי שכן היה צריך את זה יותר הוא ג'רמי. ושימו לב!!! לא אמרתי שג'רמי היה עצור)  :)

אני חושב שרבינא וג'רמי נמצאים בשיאם מבחינת שירה. לכן השיפור מבחינתם היה צריך להיות בעיקר באינטרקציה, והם עשו והוכיחו זאת.

למה דווקא ביניהם יש אינטרקציה, ואין אינטרקציה בין יהודה גורקין ,לרבינא או לג'רמי אין לי מושג. אולי זה הגיל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 16:17 לינק ישיר 

אם כבר העלתם את הנושא אז אביע את דעתי בנידון ואומר שלדעתי העניין של ה "דווקא ביניהם" (רבינא וג'רמי...) הוא כזה: שימו לב....לכל אורך חיי ההופעות שלהם זתומרת ביבוא הם היו יחד בשיר נקדש ותמיד עיני הקהל (אצלינו לפחות) היו נשואות אל שניהם ונערכה השוואה תמידית ביניהם...הם היו כעין מקבילים.....כמו תחרות סמויה היתה ביניהם...כיום הם קצת גדלו ונעשו לחברים...מה גם שרוב ההופעה הם עמדו אחד ליד השני ובכלל התפקיד בשיר "מי לה' אלי" שיעשע אותי ביותר!!! שמתם לב איך ג'רמי צובט(לא ידעתי איך להגדיר את זה...) לרבינא ומסמן לו שהוא צריך להחזיק אותו....שח"ו לא ישכח.....בקיצור האינטרקציה הזו נתנה קצת פן פרוע-משוחרר (חיובי) להופעה!!!! זה היה כיף לראות את כל הקטעים שהם מסמנים אחד לשני בעינים ובתנועות מפורשות....חוצמיזה שראיתי קטע אחד של הזדהות בין יהודה גורקין לג'רמי (לא זוכרת באיזה שיר זה היה....הם עמדו אחד ליד השני...)....בנוסף לאורך כל ההופעה בין מזרח למערב היתה לי הרגשה כאילו מערב "חוששים לחייהם" (למקומם...מפחדים מהשטלתטות...זה לא היה ממש בולט על פני השטח אבל בצפיה שניה של הקטעים....זו ההרגשה שהיתה לי וכידוע הרבה דברים שלא רואים בפעם ראשונה פתאום שמים אליהם לב בפעם שניה.....) בקיצור נמרץ.....היה כיף לראותותם במיטביהם!!! (זה היה נראה ממש חברות אמיצה....)זה באמת היה נראה קצת שהם התחלפו בתפקידים...פעם רבינא היה הרציני מבין שניהם ובהופעה הנוכחית ג'רמי היה קצת יותר רציני...אבל אהבתי את הקטע של רבינא שכשהיה צריך אז הוא פתאום תפס רצינות! (חוץ מהשיר "והא שעמדה" ששם הוא שר מדהים אבל פתאום מחייך לעצמו....הוא ניסה לא לחייך אבל הוא היה כ"כ מרוצה מעצמו שפשוט ברחו לו כמה חיוכים קלים...זה היה חמוד לראות אותו כך מרוצה מהקהל שמריע לו...)לא ידעתי שסול יצא.....חבל שלא ראינו אותו בסולו.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 16:40 לינק ישיר 

באמת סול היה חסר!
תודה רבה לך אפרתי- למרות שאכזבת אותי קצת, אבל האיכות המעולה של הווליום אפשרה גם לי להנות מהקליפים- למרות שלא באיכות המושלמת!!
אז לדעתי:
חייא הימם אותי! (אודה ולא אבוש שלא נתתי לו הרבה סיכויים להשתפר ולהגיע לשיאים שכאלה)
הסולו של מקס היה מדהים!- כ"כ חיכיתי לשמוע אותו וסופסוף זה בא, אין לו סיכוי להיות פחות מהרמה של אחיו, ואולי אפילו יותר!!!
הרבה התלהבו ממנחם מנדל (זה נראה בכל אופן שירחמיאל- גם בקול חי) אבל אני לא כ"כ
הילד הקטן היה כ"כ חמוד, סולו ראשון- יפה לו!
יהודה גורקין היה נחמד, אבל לפי דעתי ניסה גם להגיע לאוקטבות שלא כ"כ מתאימות לו
דוד פרלמן- יש לו קול עדין ומדהים, אני כ"כ אוהבת לשמוע אותו, אבל למה בהופעה הוא כ"כ עצור בתנועות, ברדיו הוא היה הרבה יותר זורם.
השיר שיא בשבילי היה "והיא שעמדה" - פשוט תפור על פרחי מיאמי למרות שהם לא המקור!!!
לא כ"כ אהבתי אטת ריצ'י אייל בשירים שקטים, הוא צריך "איום ונורא" או משהו כזה שמשתוללים
בכללי- היה לי פשוט שעה של תענוג לצפות בקליפים
ומצטרפת לנ"ל שהאינטרקציה בין ג'רמי לבנימין רבינא הוסיפה מאד.

תוקן על ידי yoni770 ב- 21/08/2011 16:40:40

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 16:45 לינק ישיר 

באיזה שיר מקס קיבל סולו?
אני לא הייתי בהופעה והודות לאפרתי ראיתי אותה... האיכות מעולה באמת תודה האפרתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 16:50 לינק ישיר 

ד.א. עכשיו ראיתי כמה סרטונים מימי רווח ונראה לי שמבחינת שחרור על הבמה- דבר שממש עושה את ההופעה
הילדים שם הרבה יותר טובים- סליחה על הורדת המצב רוח אבל זו המציאות:
יאיר קניג, דיויד הרשקוביץ, שמולי ברוין, יושי, ועוד................
בלי קשר:   בא לי עוד קצת מסול-- לא טעמנו אותו מספיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 16:56 לינק ישיר 

שיר, בהו ד' הוא שר את הקטע השני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 17:02 לינק ישיר 

יוני, אהבתי את הסיקור שלך!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 17:03 לינק ישיר 

מקס הופיע סולו בשיר ho hashem!!!!!!!!!!!!!!!איך אפשר לפספס???? לא להאמין שזה סולו ראשון שלו.....כאילו נולד להופיע!!!! הוא עשה את זה ממש טוב!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 17:05 לינק ישיר 

יש לו קול הרשקוביצי מתוק ומיוחד!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 17:28 לינק ישיר 

מיאמית אני חייבת הסבר מובן שלך איך מורידים לכאן קישור מהיוטיוב....
זאת לא פעם ראשונה שהוא שר על במה... ואני רוצה להראות לכם ואני ישמח מאוד אם משהו כאן יעזור לי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 18:16 לינק ישיר 

אם תשימו לב בין כל הילדים היה מן אנטרקציה כזאת לאו דווקא כמו בין השניים הנ"ל אבל כל מיני סימנים כמו ז'וז לשם' 'תעשה ככה' וכו' ועוד אנטרקציה מעניינת היתה בין רבינא לחייא אבל אטקציה כזאת של אח גדול לאח קטן החל בפטפוטים קטנים ובסימנים וכלה בפרצוץ קצת כועס ובמין הרבצה קטנה על היד "תמחא כפיים נורמלי..."

יוני, יהודה גורקין לא שמתי לב שהוא שר מעל האוקטבות שלו ואגב זה מה שעצוב בכל הענין שהבחור כבר אם רגל אחת בחוץ . :(
ועוד משהו מעניין שנה שעברה היה את הילדים האלו שהיו האחים הבוגרים והאחראים כגון יאיר ודיויד השנה על אף הילדים הבולטים יותר לא היה מישהו כזה שיוביל.

בקשר למיאמי מזרח אל תצחקו עלי אבל אני חייב להגיד לכם שממש התרגשתי לראות אותם, הם הטיסו אחורה (במכונת הזמן אבל אמיתית:) לימים שהם עומדים עם ידיים מאחור ושרים בתמימות ממש 'ילדים טובים מיאמי' אח, ממש תענוג היה לי לראות את ירחמיאל הצעיר מנצח אותם ביד רמה!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > וידאו משנת תשע"א / 2011 מן ההופעה של פרחי מיאמי בבנייני האומה בירושלים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext