שיר, נכון הוא (מקס) שר על הבמה גם עם דוד גבאי ומיכאל פרוזנסקי......ואם יש עוד נשמח לראות....אתן הסבר קצר איך להעלות לכאן קישור מהיטיוב (זה ממש קל!) באשכול "איך עושים את זה"....
נשלח ב-21/8/2011 18:33
משיחמשיח, מסכימה עם כל מילה בקשר למיאמי מזרח. היה תענוג לשמוע אותם שרים ״אנא בכח״.
נשלח ב-21/8/2011 20:33
יוני - על חייא! Miamit - על פרשנות ג'רמי-רבינא. אהבתי. משיחמשיח - על הכל!! בפרט על מיאמזרח...
נשלח ב-21/8/2011 20:41
לא אהבתי את "מיאמי מזרח" מזה ???? קפואים כאלה אפשר לחשוב ששגיאה הכי קטנה יטרפו אותם תשתחררו חבר'ה
נשלח ב-24/8/2011 00:40
האפרתי תודה רבה !!!!!!!!!!!!אין מילים ! מצטערת שזה ככה באיחור רציני אבל באמת מגיע לך אין ספור תודות ( לכן לא רציתי לפספס גם להגיד לך תודה..)לא רק שצילמת ווידאו ותמונות -גם היית זריז להעלות אותם - מדהים! "זריזים מקדימין למצוות!" ישר כוח!
נשלח ב-24/8/2011 00:46
שיר15 כתב:
לא אהבתי את "מיאמי מזרח" מזה ???? קפואים כאלה אפשר לחשוב ששגיאה הכי קטנה יטרפו אותם תשתחררו חבר'ה
הי אני חושבת ששכחת שזו להם הפעם הראשונה להופיע לפני קהל גדול..-גדול מאוד הייתי אומרת... הם צריכים עוד קצת להשתפשף.. הזמן יעשה את שלו...! ואם כבר..: אז מישהו יכול לומר לי בערך כמה היו בהופעה המרכזית בירושלים?
נשלח ב-24/8/2011 00:51
כמה מה? כמה אנשים? כמה מחברי הפורום? כמה ילדים (מזרח או מערב???)????? פָּרְטִי אחותי!.....
תוקן על ידי Miamit ב- 24/08/2011 00:53:18
נשלח ב-24/8/2011 01:06
(כל עמ"י אחים)
נשלח ב-24/8/2011 02:26
התכוונתי כמה אנשים בערך היו בקהל?
נשלח ב-25/8/2011 08:57
miamiית: תודה רבה לך על המילים החמות! עשיתי זאת בשמחה רבה בפעם השלישית: צילמתי בתשס"ז, בשנה שעברה והשנה. עכשיו יש לי חזקה ! לגבי כמה אנשים היו בקהל בהופעה: באולם יש 1,371 מושבים, ביציע יש 1,495 מושבים, ובגלריה (מצידי הבמה ומאחוריה) יש עוד 134 מושבים (הנתונים ע"פ האתר של בנייני האומה). לדעתי האולם היה די מלא אבל ביציע ובגלריה לא היו הרבה אנשים. לכן לדעתי היו כ- 1,500 איש (ואישה) בהופעה.
נשלח ב-28/8/2011 00:09
תודה רבה -לך! שוב הוכחת את זריזותך !!!(יש הרבה מה ללמוד ממך!) אז אכן מילאנו את האולם....באמת כמות הקהל מכובדת להקרא קהל גדולללללל!!!!!!!!!!!!
נשלח ב-28/8/2011 00:58
כל פעם שאני רוצה את הקטע שהם עושים בOh Hashem עם הכינורות אני צוחק...
לגבי דוד פרלמן, באמת הוא קצת אדיש בהופעה, האמת שגם ברדיו הוא לא היה פעיל מאוד (ואפילו השתעמם, תפסתי אותו בתמונה שהוא עצם עיניים ונשען על היד) וחבל. אולי הוא היה עייף?
בהתחלה חשבתי שמקס הוא ביישן עד שראיתי את הסולו שלו.
ומישהו שם לב לשלום שהם עשו ביניהם על הבמה? (משהו כמו הצדעה) שמתי לב לחיים יהודה גורי ואם אני לא טועה גם רבינא..
נשלח ב-28/8/2011 01:40
עידודו מקס הוכיח את עצמו בכל ההופעה ולא רק בסולו שלו, הוא רחוק מלהיות ביישן... והאפרתי יש לך חזקה אבל היא כבר לא ממש קימת כי הוידיאויים מההופעה בתשס"ז כבר לא ברי השגה.
נשלח ב-28/8/2011 09:11
shapiro3: אתה צודק בהחלט לגבי הוידאו של תשס"ז. אם יש מספיק מעוניינים (וכולם מבטיחים לשמור על הכללים המאפשרים לנו לצפות אך לא להוריד/לשכפל/להעתיק כדי שהודיאו באמת תשמר כאן לאורך זמן), אני אעלה שוב את כל ההופעה של תשס"ז באשכול נפרד. מה דעתכם?
נשלח ב-28/8/2011 10:31
האפרתי כתב:
shapiro3: אתה צודק בהחלט לגבי הוידאו של תשס"ז. אם יש מספיק מעוניינים (וכולם מבטיחים לשמור על הכללים המאפשרים לנו לצפות אך לא להוריד/לשכפל/להעתיק כדי שהודיאו באמת תשמר כאן לאורך זמן), אני אעלה שוב את כל ההופעה של תשס"ז באשכול נפרד. מה דעתכם?
אני מעוניין. רק חשוב באמת שיקיימו את התנאים הנ"ל. אם הם קוימו בעבר אין סיבה שלא להעלות את הוידאו הזה, ועוד הרבה קטעים , אם ישנם.