|
|
| נשלח ב-17/12/2011 21:15 |
|
| |
לא הבנתי עד הסוף, אם הם מרגיעים את התסיסה, והתסיסה הפנימית הזו היא הרי גורמת לניתוק, לא? אז למה להרגיש בעוצמה את הניתוק? בכלל, ההרגשה שאני מתארת היא כאילו פחות ניתוק מהסובב, ויותר ניתוק מעצמי ומהרגש שאמור בן אנוש לחוש במצב מצוקה...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2011 21:51 |
|
| |
התרופות מרגיעות אבל לא מרפאות. יש צלקת אבל היא לא מכאיבה לך. הנתק נמצא גם עמוק יותר בפנים. ואם זה תחושת ניתוק מעצמך, אז ייקרא שמו בישראל: דה-פרסונליזציה. זה בא ב"עסקת חבילה" עם חרדה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2011 22:09 |
|
| |
לא על זה דיברתי... אבל נראה לי שכל הגדרה שיביאו אני אוכל למצוא איכשהו את עצמי בה... :)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2011 06:10 |
|
| |
בולטימור , על סמך דבריך שתרופות מרגיעות ולא מרפאות , איך היית מגדיר טיפולים אחרים פסיכותרפיסטיים ?
צפור עפה , כנראה שממקום שקצרה ידם של התרופות מלהושיע מגיע המקום לעשות עבודה , ולנסות להעלות את המורל ( לא בטוח שזה קל ) בהצלחה ותרגישי טוב .
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2011 21:57 |
|
| |
עייפה כבר, ברוכים הבאים להצטרפותך לפורום . הניק שבחרת יכל להתאים לי כניק שני . אפילו הגיל שבחרת יכול להתאים לעייפות , אך מה לעשות שעייפות של גיל מבוגר יכולה להגיע כבר בגיל צעיר רוצה לפתח על כך אשכול ?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2011 00:12 |
|
| |
לפעמים אני חושבת שהחיים שלנו הם הדבר האבסורדי ביותר שקיים, אני שבורה ורצוצה בתוכי, שותתת דם ובוץ אבל חייבת ללכת לאיזו שמחה משפחתית, אז נדבקים החיוכים והמזלטובים העייפים ואני רוצה לצרוח ולצרוח ולמות!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2011 00:30 |
|
| |
לגמרי מכירה את ההרגשה. זה כל כך קשה! אני צורחת איתך... שומעת?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2011 00:34 |
|
| |
תודה מותק. ועוף השמיים מוליך את צווחתך...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2011 00:37 |
|
| |
מסכן, הוא בטח לא מכיר את ההרגשה הזו... ולא את הצרחה... אבל הוא מוכן לעזור. שיהיה לך קל יותר...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2011 00:38 |
|
| |
בקול חלוש- אמן!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2011 15:31 |
|
| |
| תסמכועלי כתב: |  | בולטימור , על סמך דבריך שתרופות מרגיעות ולא מרפאות , איך היית מגדיר טיפולים אחרים פסיכותרפיסטיים ?
|
|
אני חושב שאין תשובה חד משמעית. תרופות בהחלט יכולות לסייע להגיע לריפוי מוחלט. אבל זה לא בדרך של אנטיביוטיקה שקוטלת את החיידקים. בד"כ בנאדם בריא שולט ברוחו באופן עצמאי. כשלא מצליחים להתמודד מול רגשות מציפים ומעיקים, התרופות שמורידות את הלחץ הפנימי מסייעות להגיע לריפוי מוחלט. אבל ביחד בד"כ צריך לנסות להבין מה עומד מאחורי הנפילה [גם זה לא תמיד בהכרח כך... לפעמים אתה יכול להתרפאות גם אם לעולם לא תדע מה בדיוק היה ומה גרם לכך...] בקיצור זהו תחום מאוד רוחני ומשכך קשה להגדיר בהגדרות ברורות.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2011 09:04 |
|
| |
שלום , מה קרה לפורום שירד מסדר היום ? הכל טוב ? ב"ה .
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2011 11:12 |
|
| |
נראה לי שזו השלכה של הרגשתינו, הכותבים... נראה כי הפורום משקף אותנו. חלשים אנחנו מכדי ליצור, לפתוח אשכולות... הפורום כמעט ומת. התהיה לו תקומה? ואם לאו-היהיה מי שיבכה לו? היהיה מנחם?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2011 11:48 |
|
| |
לי זה היה נראה כמשהו שיכול להיות גם חיובי . אנחנו מסתדרים, מצליחים לעוף. ואינני חושבת שהוא ממש גוסס , מה שכן היה שקט בימים האחרונים . אל תשכחי שזה חנוכה ואולי אנשים עסוקים. .כך שאינני חושבת שצריך להתאבל עליו . הוא בפריחתו .
לי יותר קל לפתח אשכולות , מאשר להגיב , לענות לקיים - אומר עלי משהו - לא ? חשבתי שזה לא חכמה להפציץ את הפורום בדיונים ובשאלות .
כמו למשל עכשיו השאלה היא מתי אנחנו קוראים או מגיבים בפורום , האם כשרגוע לנו או כשסוער , או בתוך לחץ למטרת שחרור למשל ואז עולה השאלה (שכבר נשאלה ) לאיזו מטרה אתם נכנסים לכאן האם לנתינה , לסיוע , או להחכמה , לקבלה , להרגעה וכד'
ואז נדע אם לא כתבנו מה זה אומר ש ... אם נכנסים בשעות סערה , אז כנראה שרגוע , ואם כשרגוע אז אולי עכשיו עמוס לנו וכך הלאה .
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2011 12:33 |
|
| |
תפתחי אשכול,התשבות בא יבואו
|
|
|
|