בית פורומים פורטל הנפש

שיחות נפש - טיפול נפשי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/12/2011 16:29 לינק ישיר 

המטרה המוצהרת של המנהלת בפתיחת הפורום היא למענה לשאלות, עזרה ראשונה כזו, לפי מה שהבנתי.
ובאמת בהרבה מהמקרים המקום האמיתי לפתור בעיות זה בטיפול פנים מול פנים עם איש מקצוע.
אז בעצם לא נותר הרבה מה לעשות כאן בפורום. וזה מובן שיש ימים ריקים. אפשר לתמוך ולהיתמך, אבל פרט לזה לא נכנסנו לכאן כדי להשתעשע, ורובנו עובדים קשה כדי לשרוד.
אולי אפשר לחשוב על כיוונים נוספים של אשכולות שיכולים להיות מענינים... לאלו שרוצים להיות כאן יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2011 22:40 לינק ישיר 

חברה, הקשיבו נא!
אני מרגישה צורך לשתף אתכם במשהו, זפזפתי בפורום -חרדים בעל כרחם- וההרגשה שלי רעה רעה רעה!!!!!!
אני מאד עצובה לראות שיש כל כך הרבה אנשים מבולבלים ומבלבלים! אני מזועזעת מהצביעות וחשה שכל אחד שני שאני מכירה ומעריכה יכול להיות זה שרושם שם...
באיזה עולם אנחנו חיים???????
אנ יכולה להודות בעצמי שגם לי קשה עם עצם היותי חרדית משום שיש דברים שאני יודעת שלא אוכל לעשותם לעולם! אבל אני לא הולכת ומחפשת תירוצים כפרניים בשביל חיי התאווה, ואני בטוחה במאות האחוזים שהיהדות זה ההמתק הכי טעים שקיים!
זהו, אני פשוט עצובה מאד!!! ורציתי לשמוע את דעת השפויים בעולמנו המתעתע..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2011 04:03 לינק ישיר 

ציפור
זה ידוע שהתירוץ הכי טוב לחיי פרע זה אלוקים,אבל ברור שבתוך תוככם הם יודעים את האמת שהכל תרוצים מה שנקרא חוזרים בתשוקה,פעם אמרה לי אחת כזאת שלפני שהיא עשתה את הצעד המכריע בעזיבת הדת,חברה שלה אמרה לה תעשי מהמה שאתרוצה אבל על תחפשי תירוצי ואל תאשמי אף אחד חוץ מאת עצמך,
והיא מספרת שהמשפט הזה רודף אותה כל הזמן ולא נותן לה מנוחה כי ברור שזו האמת,ושהיום המצב שלה יותר טוב והלואיוהיתה יכולה להחזיר את הגלגל אבל...
למה את חושבת שאנשים שאת מכירה כותבים שם?,רוב אנשים בעלי המשכל לא נמצאים שם ,בדרך כלל אפשר לבברר את זה בכמה שאלות פשוטות.
תסלחי שאני אומר לך,ציפור זה לא מקום בשבילך אין מה לחפש שם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2011 05:12 לינק ישיר 

תצמה, זה נכון מה שנראה לי שאתה מרגיש הרבה יותר טוב? איזה כיף!
---------------
עפה, לגבי הדברים שלך, אולי אני תמימה כזו..... אבל אני זוכרת את מה שסיפרו לנו בבית הספר, שאלוקים הוא ברא את העולם, ואותנו גם, והוא זה שיודע איך טוב לנו לחיות. התורה היא הדרך היחידה להרגיש טוב. אין מצב שאלוקים ייתן לנו להרגיש טוב ולהרוויח מזה שנעבור על הדברים שלו. וגם האושר הוא מאלוקים!
ועוד אני זוכרת, שבימות המשיח הקב"ה יטלטל את החבל התלוי, ורק מעטים יצליחו להמשיך לאחוז בו בחוזקה ...
אז זה מסביר את העולם המבולבל שסביבנו....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/12/2011 05:53 לינק ישיר 

צפור בודד , 
אתחיל עם תגובתך הקודמת . 
מטרת הפורום לכאורה היא גם לתת הרגשה טובה לאנשים פה , ולתת כח .
 יש אדם שאמר שתחושת הביחד טובה עבורו,
שיש אנשים אתו שקוראים את דבריו , שמקשיבים לו ...

ברור שיש אנשים שטוב להם לא להתקרב לכאן , או כשהם לא כאן זה יכול לסמל התקדמות , 
ואת זה יצטרכו להבין . 

בענין דבריך האחרונים - הם ממש מחזקים .  
וזה מפעים אותי לראות עד כמה שהלימוד בגיל הרך משמעותי ופועל על הנפש . 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2011 07:12 לינק ישיר 

ציפור הנקראת בודד נמאס לי לקרוא לך כך,את צריכה שנוי השם רק את יודעת איך לעשות את זה [את יודעת לעלות לתורה בשם אחר] וב"ה פחות רע לי היד על הדופק  תודה
זה מדהים לראות איך לכל אחד יש את דרך החשיבה שלו,לא סתם נחלקו הראשנים מה הדרך הנכונה באמונה,אמונה תמימה או שצריך גם להביןכל אחד מה שהנפש שלו מבקשת
אני זןכר שבישיבה קטנה כשהשכל התחיל לתפקד ישבנו בכלהזדמנות אפשרית לחקור את מציאות הבורא וכו.
היינו שומעים אתהרב נויגרשל והמשגיח היה מוסר לנו ועדים בעומק הנושא ואנחנו היינו מאושרים.
יוםאחד דברנו על הנושא בפני הראש ישיבה והוא נורא כעס הוא צעק מה אתם כופרים,הוא שאל אחד מאיתנו מי אמר לך שאבא שלך הוא באמת אבא שלך,והילד ענה חזקה שהוא אבי אין לי הוכחה שאני יכול להוכיח
הראש ישבה יותר כעס והוא אמר כך מדבר ילד קטן,תבדוק כמה אתה דומה לו וכו. ותהיה לך הוכחה שהוא אביך...
אז לא הבנתי אותו אבל כשגדלתי קצת הבנתי שמי שהרגיש פעם קירבת אלוקים אמיתית אין לו שום שאלות והכל ברור כשמש,אישית אני בדעת גם לחקור וגם להרגיש אמונה תמימה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2011 21:07 לינק ישיר 

הי! שבוע טוב!  מישהו מחובר אולי?

למה כשאני מדבר עם אלוקים בבית הכנסת קוראים לי דתי וכשאני מדבר איתו ברחוב קוראים לי סכיזופרן?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/12/2011 21:24 לינק ישיר 

היי אני כאן..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2011 21:28 לינק ישיר 

שבוע טוב כוכבית, אני שמחה שמשהו מחובר... סתם שאלה כבדרך אגב  - כי אני די חדשה פה - מה ההבדל בין "שלח תגובה" לבין "תגובה מהירה"?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/12/2011 21:34 לינק ישיר 

שבוע טוב ומבורך :) אין לי מושג..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2011 21:48 לינק ישיר 

שלום לכולם! יש לי שאלה - אני בטיפול פסיכותרפי מזה שנה, ואני לא יודעת מה זה אומר אם הוא מצליח או לא - מה אמורים להרגיש? מה צריך להשתנות?
וכן לפעמים אני באה לטיפול ואני לא יודעת - "על מה לדבר עכשיו? מה בעצם הכי חשוב לי היום לדון עליו?" (ושלא תחשבו - יש לי המווווווון, לצערי...). זה מתסכל כזה - עד שבאים, ובאמת יש דברים שמציקים ורוצים לשנות, אבל כשאני מתישבת מול המטפלת פתאום נסתמת מחשבתי ואני לא יודעת מה אני רוצה מעצמי עכשיו.
 אשמח לשמוע תגובות מכאלה שעברו (או עוברים\ות) טיפול . בתודה מראש.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/12/2011 21:50 לינק ישיר 

אולי כדאי לך לפתוח על זה אשכול חדש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2011 21:53 לינק ישיר 

איך פותחים אשכול חדש? ומה היתרון בו?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/12/2011 21:56 לינק ישיר 

את לוחצת על הודעה חדשה בדף הראשי של הפורום..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/12/2011 22:05 לינק ישיר 

ולמה זה יותר טוב מפה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > קבוצות תמיכה > פורטל הנפש > שיחות נפש - טיפול נפשי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 12 13 14 ... 19 20 21 לדף הבא סך הכל 21 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.