|
|
| נשלח ב-12/9/2011 15:58 |
|
| |
אל תתפוס אותי במילה...... ברור שלא כל מי שיש לו מצב רוח צריך טיפול התכוונתי ממש חרדות דיכאון ועוד מרעין בישין . אולי רק אני היחידה פה והשאר פה מטפלים יועצים מחנכים 
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2011 16:49 |
|
| |
לא מסתדרים! סוחבים סובלים ומאמללים את כולם . לקח לנו שנים עד שהבנו שצריך ללכת לטיפול
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2011 20:46 |
|
| |
מדירים האנשים שאינם זקוקים ליד מכוונת בדורנו הפתלתל אך הבעיה היא שחלק מהבלבול זה שאין הם רואים את העקום בתוכם שיש ליישר... ובינינו, האם לא הרגשתם פעם בצאתכם מחדר הטיפולים שלוואי וכל אנשי העולם היו נהנים מהשיקוי הזה?!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2011 23:09 |
|
| |
צפורעפה-מאד מזדהה עם מה שכתבת. טיפול זה מסוג החויות שקשה להסביר למי שלא היה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2011 23:20 |
|
| |
איך אתם מסתדרים עם התשלום?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2011 23:47 |
|
| |
| מרימי987 כתב: |  | אולי רק אני היחידה פה והשאר פה מטפלים יועצים מחנכים  |
|
ברור שלא
אבל לא כל מי שמתעניין גם בנעשה בנפשו פנימה מיידית זקוק לטיפול
אמנם בהחלט ציפור צודקת שטיפול זה משהו שגם אם הוא לא חיוני, אך יכול לעזור לרוב האנשים
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2011 00:13 |
|
| |
אולי לא לכל אחד זה כך אך לי הטיפול כל כך משמעותי שגם בלי הבעיה שבגללה הלכתיי לטיפול לא הייתי רוצה לפספס חוויה הזו בחיים.
בקשר לתשלום לפעמים זה עניין של סדר עדיפויות. היתה תקופה שהיה לי ממש קשה. עזבתי עבודה ועד שננכנסתי לעבודה חדשה לקח לי כמה חדשים והמטפלת המדהימה שלי לא לחצה עלי כלל. אבל אני עם רגשות האשמה הגדולים שלי כמובן עשיתי כל מה שיכולתי לכסות את החוב כמה שיותר מהר. כשצריך השם עוזר
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2011 11:39 |
|
| |
מטופלת, לרגע חשבתי שאני כתבתי את זה. מדהים איך שאנשים עוברים דברים דומים! ככל שאני מתקדמת בטיפול- זה עושה לי חשק להיות מטפלת בעצמי. קרה לכם?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2011 13:28 |
|
| |
סוניסוני- איזה צחוק! גם אני חשבתי להיות מטפלת בעקבות הטיפול. אבל אחרי שירדתי מהאשליה הזו הבנתי שזה חלק מ"העברה" כמו שאומרים בז'רגון המקצועי  אולי יבוא יום..
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2011 15:34 |
|
| |
שוחרשלום- עניין הכסף היה אחד הסיבות שדחתה את ההחלטה ללכת לטיפול ותמיד נראה שלהוציא על דברים אחרים יותר דחוף ויותר חשוב אבל ברגע שמבינים שזהו . צריך טיפול אז ההסתכלות אחרת. אני לא אחד שיש לו מי יודע כסף ואם לא היה לי פת לחם אז בטח לא הייתי הולך לטיפול פרטי וגם לי היה ממש קשה לשלם איזו תקופה אבל אמרתי לעצמי אם אני משלם משכנתא אז אני משלם גם לטיפול. אצלינו הטיפול הוא חובה לא מותרות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2011 18:09 |
|
| |
תודה לכל המגיבים
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2011 19:11 |
|
| |
מדבריכם נשמע - שטיפול זה דבר ממכר.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/9/2011 22:27 |
|
| |
תסמכועלי- למה ממכר? ממכר מתקשר לי לדברים מזיקים סיגריות מסטיק אינטרנט . טיפול זה כמו תוכנית בריאות שבלעדיה החיים יכולים להיות על הפנים
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2011 14:06 |
|
| |
אלתסמכועליו
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2011 15:06 |
|
| |
זו הוצאה כספית אדירה - זה מרוקן את הכיס , זה לפעמים אולי מביא לרצון לבוא 3 פעמים בשבוע - לא? ואולי לפעמים צריך לעשות עבודה על לא לבוא למטפלת גם כשל כך רוצים ?
|
|
|
|
|