אגב למי ששאל מה היה ״ הדיל״ לפני שנתיים לגבי בית הספר.
שלום לרנר הוציא הודעה שלפני שנתיים וחצי הוא ישב עם הרב הלר מרמת בית שמש ב וראש העיר , וסיכמו ביניהם, שהם ( הדתיים לאומים) לא יתנגדו לבניית בנות ירושלים ובתמורה הם (הקנאים) לא יתנגדו לבית ספר לבנות. מישהו כנראה לא יכול עכשיו לספק את הסחורה...
נשלח ב-30/8/2011 13:05
אכן נודע הדבר!!!
וכעת הלר מגייס סקריקים משכונות אחרות לבא ולעשות וונדליזם.
מידיעה ברורה אני יודע שתושבי השכונה כלל לא מתערבים בעניין חוץ בכמה בודדים שגוייסו ע"י הלר מחוץ לשכונה להפגנות.
וכעת אני שומע שהלר עצמו הסכים לבניית בית הספר בתמורה לבנות ירושלים?
כמה צביעות ורוע אפשר לבלוע?????
נשלח ב-11/9/2011 20:53
מה פשר מודעות הענק על עצרת ענקית בקשר לבית הספר?
זה קשור לקנאים או שרבני העיר השפויים פרשו חסות ומצטרפים למאבק, אולי בעקבות כשלון מאבק הקנאים?
נשלח ב-12/9/2011 19:15
לידע , לידון , להודיע ולהיוודע כי האפיקורסים באו לטמא את קדושת המחנה של שכונות שנייפלד , נופי אביב וכו' אשר אוכלוסו עשור ומחצה לפני שמרשיעי ברית פסולי עדות באו לשכון מולם . כך שהטענה הפוכה על הנזק החינוכי שילדים רואים קליפות בלבוש יהודי עם זקן ופאות בו נאחזים החיצונים מול ביתם .
נשלח ב-12/9/2011 19:39
מידיעה, הרבנים כמו הרב קופשיץ לא מצטרפים. לכן המודעות הם רק להראות שגם אחרי התבוסה הקבוצה קיימת.
נשלח ב-12/9/2011 21:42
שמעתי שכל יום יש שם מחאה קולנית המלווה בכוחות משרה גדולים.
מעניין מי ישבר ראשון קובי כהן או הקנאים.
יש רק הבדל אחד ביניהם, להם יש הררררררררררררררבה זמן מיותר, ונראה לי שהמשטרה בסוף תתקפל ואיתה גם אורות.
נשלח ב-13/9/2011 08:58
המשטרה מפחדת מהם, כמו מהפלסטינאים.
נשלח ב-25/9/2011 19:33
נראה שהקנאים והרב הלר לא ממש תכננו כך את המאבק.
בעצרת שקיימו היום "אורות" השתתפו יותר אנשים מבעצרת הקנאים.
מרוב תדהמה לא נראה שום קנאי בכל האיזור.
אם ימשיך כך המאבק כנראה יוכלו באורות לסמן v גדול במאבק נגד הקנאים. דבר שיש לו השלכות מרחיקות לכת לעוד מאבקים.
נשלח ב-2/10/2011 12:57
ימים יגידו, והשאלה שתקבע היא, למי יש יותר מה להפסיד.