| נשלח ב-28/8/2011 13:54 |
|
| |
יש עוד.. כנראה שלא מספיק עקבת.. האמת שלא מידיי פעלים (חוץ מאדם... סתאאאאאם!!!! )
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 14:01 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 14:02 |
|
| |
כתבתי 'סאאאם', רק כדי שלא תתעצבן עלי... ואני רואה שזה לא עזר לי...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 14:02 |
|
| |
חחחח יש לך מזל שהוספת את הסתאם הוא היה נחוץ...:) (ולכל המדומיינים והמדמיינים.... הוא היה מת להיות נשוי כי לבחור נשוי אין אישור מהאישה לשבת כ"כ הרבה שעות על הקומפיוטר...:P לכן הוא מנצל את זמנו לפני החתונה... ואו זה נשמע מפחיד להתחתן...מה שמזכיר לי משהו שקשור רק לסמול אז נעבור לשם...:P)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 14:06 |
|
| |
פונצ'ית, יחי המאמין.. תציצי בפורמים שהם לא רק שגיל שידוכים, ותראי כמה נשואים רובצים על הנט כל היום.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 14:11 |
|
| |
טוב אז כנראה זה לא הבעלים שלנו...  וסלחי לי הם אנשים משועממים...!!! יש לך ביטוי אחר לאנשים כאלו...?! רק שלא יבוא לי אחד כזה....אמאלה 
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 14:15 |
|
| |
ואולי הוא גם יושב על הגמרא שלו ומתפלל שלא תבוא לו אחת כמוך?..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 14:20 |
|
| |
מחקתי...
תוקן על ידי פונציבננה ב- 28/08/2011 14:55:29
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 14:59 |
|
| |
פונצי, לשאלתך. בכלל כשמכירים מישהו או מישהי, כמה שתהיה התאמה וחברות ושותפות ואהבה, וכל הניצוצות וההתאהבות, בסופו של דבר השורה התחתונה היא ששני אנשים שונים, שעברו מסלולים שונים, ונולדו להורים ומשפחות שונות, שמגיעים מרקע מנטלי שונה, מלבד העובדה שיש שוני מפליג בין עצם העובדה שהוא גבר והיא אשה, נכנסים לתוך בית אחד ואמורים לחיות את שארית חייהם ביחד. אז נכון שכשיש התאמה וזוגיות טובה, חיי הנישואין בסופו של דבר מוצלחים ובריאים, אבל להווי יהיה ברור לך, שיש גם אי הבנות, קשיים, כעסים, אי הסכמות וכו' וכו' וכו'. ודוגמא מצוינת לכך היא בסיפורים שהביאה פותחת האשכול (א. אשה שקנתה מגפיים עם עקבים כשבעלה לא אוהב שהיא הולכת עם עקבים. ב. אשה שהולכת לחוג ציור ויש להם קושי כלכלי ובעלה ביקש ממנה להצטמצם בהוצאות ולקנות מוצרים פשוטים יותר). יש זוג שברגע שמתרחשת סיטואציה כזו ישר עולים על בריגדות ומתחילים מריבה שיכולה להסתיים בשרשרת אי הבנות ומשם להוביל לקושי מהותי. יש זוג חכם שלא נכנס לבורות האלה, או לכל הפחות יוצא מהם במהירות הכי טובה. והדרך הנכונה היא לוותר. פעם אתה מוותר ופעם היא מוותרת. חיי נישואין זה וויתור מתמשך, והרבה התמודדות ואתגר. ולא רק חיים וורודים. זה הכל. ומשום מה חלק מהתגובות של הבנות כאן ("לא רוצה פידל קסטרו"... "מי הוא שיגיד לי מה לקנות"... וכו'), ממחישות סוג של חוסר הבנה בסיסי בחיי נישואין ומורכבותם. במקום לשמוח שיש זוג שיש בו סוג של הבנה והאשה החזירה לחנות מגפיים עם עקבים שבעלה לא אהב (ואין לי צל של ספר שהוא עשה בשבילה מחוות דומות, כי זה בדיוק השותפות חיי נישואין), נשים כאן נלחצות בלי שום סיבה ונכנסות לפאניקה מיותרת. שותפות וחברות אמיתית זה לא רק כשטוב. כששני בני הזוג רוצים לנסוע יחד לסוף שבוע לצימר, ושניהם מסכימים, זה לא נקרא "שיזרום איתי ואני איתו". "שיזרום איתי ואני איתו" האמיתי הוא כשיש ביניהם אי הבנה מוחלטת אם לנסוע לשבת להורים שלה או להורים שלו והם מתפשרים ביניהם שפעם אחת יסעו לכאן ופעם אחרת לכאן, ומסכימים על זה, זו השותפות האמיתית.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 15:36 |
|
| |
שווה, רק הארה אחת, הסיטואציה שהיא מתארת פה, לא שמקפת את סוג הקשר של בני הזוג, כי זה שהיא החזירה את המגפיים זה לא אומר שהיא מרגישה טוב אחרי, ובבדאי שלא אומר שהוא גם עשה בשבילה דברים דומים. יכוליות שביא עשתה את זה ממקום אחר לחלוטין.
אין להתעלם מהמציאות שיש בעלים רודנים, ואת זה אפ'אחד לא אוהב.. רק שהגישה לא אמורה להיות כזו שוויון, או אל תקבע לי או כן תקבע לי.. כלומר, הנקודה שהיא מציינת נכונה, הדוג' לא ממש מוצלחת ואולי מראה על תפיסה לא נכונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 15:36 |
|
| |
ואו אני חולקת עליך בהרבה דברים... אבל מכבדת את דעתך מי יודע אולי הצדק איתך...מה שמפחיד אותי ביותר...:( כי אני חיה בבית עם נשואים שחייהם זורמים להפליא ואין שום צורך להחזיר פריטים לחנות...(ולדוג' המגפיים: מכירה נשואה לבעל סגור מאד והיא הרבה יותר פתוחה... אז בפאה הארוכה הוא לא התערב וגם בסגנון הלבוש הוא לא מגביל אותה... וסתם אני לא חושבת שמגפיים עם עקבים זה זנותי, סורי מראש!!!) אבל מה, אני מכירה אחת אחרת שבעלה צינצנת...עושה מה בא לה... ואת זה אני לא רוצה...רוצה שיתוף ולא אויבות! האם זה יכול ללכת ביחד..?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 15:39 |
|
| |
פונצ'ה.. את עדיין צעירונת..
(קחי את זה בתור מחמאה )
|
|
|