בית פורומים שידוכי חרדים

נמאס לכם מהשגרה? שבע מקומות מצויינים לדייטים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/8/2011 10:39 לינק ישיר 
נמאס לכם מהשגרה? שבע מקומות מצויינים לדייטים

האשכול הזה מיועד למי שנקעה נפשו מלובי של מלונות. ממקומות שגרתיים, לעוסים ונדושים. מי שרוצה לצאת למקום קצת מפתיע. שרוצה לחוות משהו אחר. רומנטי, רגוע, אולי אפילו קצת יצירתי.
החלטתי להיות נדיב היום, לנהוג טובת עין ולחלוק מהניסיון שלי, לשתף אתכם בכמה מקומות מוצלחים לפגישות.
נקווה שהחשיפה ההמונית לא תהרוס את האינטימיות של חלק מהמקומות היפים האלה.
תהיו גם אתם נדיבים ואם יש לכם מקום מפתיע שעדיין לא ראה אור, תחלקו אותו עם החברים כאן.
יצויין כי חלק מהמקומות הבאים אינם "מהדרין" בהגדרה (ואולי לכן הם כל כך טובים לדייטים, כמקומות שקטים ונוחים). עם זאת, כשמזמינים רק שתיה, אפשר כידוע להסתדר גם במקום עם כשרות רגילה.

1. לובי מסעדת הקומה ה-11 במלון קראון פלאזה סיטי סנטר במגדלי עזריאלי. בכניסה למסעדה יש בצד שמאל לובי מטריף עם ספות או כסאות נוחות. אפשר להזמין רק שתיה אם רוצים, מוגשת עם צלחות קטנות של חטיפים שונים. המסעדה מעוצבת בסגנון היי טקי קלאסי עם נגיעות רומנטיות. כל המוצרים במסעדה מהדרין (אפילו חלק מהבשרים, יש לבדוק עם המשגיח קודם לכן).

2. המרפסת של קפה ארומה בממילא. צופה לנוף עוצר נשימה. אחרי הישיבה בבית קפה מומלץ לעלות למעלה, לגזוסטרא הצופה על פני ממילא מצד אחד, מגדל דוד מהצד השני, ירושלים הנפרסת במלוא הדרה מהצד השלישי.

3. הטיילת לחוף ימה של בת ים. היא מקבילה לרחוב שוקק חיים עמוס בחנויות לממכר שתיה, גלידות וכיו"ב. אפשר להסתובב, לקנות משהו לשתות ואז לרדת לטיילת, הבנויה ממשטח עץ ענק, עם פינות ישיבה שקטות ורומנטיות, שלוש מטר בלבד מקו החוף. גם מרגישים את החוף, וגם לא מתלכלכים. מומלץ. 

4. קפה-קפה בפתח תקווה. מצד אחד התפריט הלעוס לעייפה שכבר יצא מכל החורים. מצד שני, מקום נורא שקט, רחב, עם כסאות וכורסאות מגניבים שכיף להעביר בהם זמן איכות. מתאים במיוחד לבני ברקים שמחפשים משהו קרוב ולא המוני.

5. מסעדת מונטיפיורי בשכונת ימין משה בירושלים. בית הקפה שוכן בלב אחד המקומות היותר יפים בירושלים ואולי בישראל כולה. מטר מתחנת הרוח של השכונה, סמוך לבית הארחה משכנות שאננים. העין לעולם לא תשבע את היופי. המקום נינוח, רגוע ושלו. משרה אווירה כייפית.

6. החצר של מסעדת ריו בעמק רפאים בירושלים. בכלל, המסעדה היא אחת המעודפות עלי ומתאימה יותר לפגישה מתקדמת ולא לפגישות ראשונות. החצר שלה כאילו נשאבה מתוך סיפור ירושלמי עתיק, עם רצפת אבן, בתים מסוגננים, עצים ופרחים. והאוויר... ירושלים.

7. דייט עם מעוף: מקום נוסף, מפתיע וכייפי, אולי לא הכי רומנטי ושקט, אבל מצויין בשביל להיפתח ולמצוא מלא נושאי שיחה חדשים ומלהיבים, הוא בית הקפה בטרמינל טיסות יוצאות של נתב"ג. כן, שמעתם נכון. רואים שם מלא אנשים, מטוסים נוחתים וממריאים, ויש כל כך הרבה אפיזודות חולפות ומצחיקות שאפשר להעביר איתם דייט מלא עניין, מצחיק ומוצלח. כנ"ל, מתאים לפגישות מתקדמות בלבד.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2011 10:55 לינק ישיר 

תודה רבה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2011 10:58 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2011 12:56 לינק ישיר 

איזה יופי!!

לי יש חלום להפגש בנתב"ג! נשמע לי הכי טוב! אוהבת את המקום הזה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2011 13:06 לינק ישיר 

מקסימום אם יש פאדיחות אפשר לקפוץ על מטוס לאנקרה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2011 13:16 לינק ישיר 

אוייייי.... אין לכם מושג בפאאאאדיחות.....  (עכשיו אדם ישקר ויגיד שני הפדחנית של הפורום )

שווה- כתבת יפה.. עושה רושם שמשלמים לך על זה. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2011 13:22 לינק ישיר 

שיר852 כתב:
אוייייי.... אין לכם מושג בפאאאאדיחות.....  (עכשיו אדם ישקר ויגיד שני הפדחנית של הפורום )

לא מכיר את שני, אבל שיר היא הפדחנית של הפורום..

(נשמע שיש לך נושא לאשכול חדש)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2011 13:27 לינק ישיר 

אני לא מבינה למה זכיתי לכתר... אבל כתר זה תמיד טוב.. 
(איזה סוגריים משמעותיים... 
לא אשכול חדש, מקסימום הודעה נוספת לאשכול פדיחות בפגישות..)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2011 15:49 לינק ישיר 

בהחלט מקומות נחמדים...

שבוע שעבר הייתי בממילא, על המרפסות....

שם גם אפשר לעשן שלא כמו במלונות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2011 15:51 לינק ישיר 

העישון לא הפריע לבחורה?

עשיתי פגישה ראשונה במרפסות האלה.. זה נתן דווקא מוטיבציה להמשיך.. :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2011 15:54 לינק ישיר 

אני לא מעשן.
זה רק מידע למעוניינים.

ויש כאלה שהעישון לא מפריע להן, וע"פ רוב אלו שזה מפריע להן מבררות לפני. וכלל לא יוצאות עם בחור שכזה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2011 15:55 לינק ישיר 

אם הייתי נפגשת עם מישהו בנתב"ג הייתי ממש מצטערת.
אם הוא מתאים לי - אז למה אי אפשר לארוז אותו כבר עכשיו ולטוס לאנשו?
אם הוא לא מתאים לי - למה הוא נתקע לי פה במקום שמביא חלומות בהקיץ על חופשות משותפות?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2011 15:56 לינק ישיר 

לא בהכרח.. אבל אם אתה אומר..

תמי, אהבתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2011 15:58 לינק ישיר 

אני אוהבת ריח של עישון דווקא

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/8/2011 16:10 לינק ישיר 

רעיון שהעליתי בעבר:
pastinghttp://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=2864585&forum_id=17053

נתב"ג זה בהחלט רעיון נחמד.
אחותי רצתה להיפגש שם אבל לא היא הספיקה - היא התארסה.

תוקן על ידי כפראברכים ב- 24/08/2011 16:12:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2011 16:25 לינק ישיר 

אם נרצה גם, זה אומר שנתארס?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > נמאס לכם מהשגרה? שבע מקומות מצויינים לדייטים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 9 10 11 לדף הבא סך הכל 11 דפים.

bholext