|
|
| נשלח ב-29/8/2011 15:30 |
|
| |
אדם- נכון.... (ענוותני עד נבוך..בכאילו) קרונ'- כתבתי הוראות ברורות למקרים כאלו!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 15:37 |
|
| |
הנה למשל תמונה שהחברה של שיר צילמה.. (סתם זה כדי שהיא תסמיק, אם כזו מוכשרת החברה, אז מי יודע מה שיר..)  זהו.. עפתי לפני שהמנהל יגיד שאני מסיתה דיון 
תוקן על ידי פווווווווו ב- 29/08/2011 15:54:54
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 15:54 |
|
| |
ואו כישרון אמיתי שיר...  יצא לי להבין קצת בצילום כי אחותי למדה את זה וכמובן חירפנה אותי עם כיווני אור ותפיסת המצב... קיצורו של עיניין יפה לך...:) (מהקצת שהבנתי...)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 15:55 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | הנה למשל תמונה שהחברה של שיר צילמה.. (סתם זה כדי שהיא תסמיק, אם כזו מוכשרת החברה, אז מי יודע מה שיר..)
זהו.. עפתי לפני שהמנהל יגיד שאני מסיתה דיון 
|
|
היי היתה כאן תמונה שווה עם מים...למה החלפת..? =(
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 16:00 |
|
| |
פונצ'ה, צילמה חברה של שיר= פוווווווו! אכן יפה לי שיש לי חברה כישרונית שהיא גם חברה לתחום הצילום!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 20:34 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | הנה למשל תמונה שהחברה של שיר צילמה.. (סתם זה כדי שהיא תסמיק, אם כזו מוכשרת החברה, אז מי יודע מה שיר..)
זהו.. עפתי לפני שהמנהל יגיד שאני מסיתה דיון 
|
|
בס"ד
היי......
איזה יופי!!!!!!!
רק לחשוב שגמאני הייתי אמורה לראות את זה במציאות..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2011 23:22 |
|
| |
| אני_הקטנה כתב: |  | איזה יופי!!
לי יש חלום להפגש בנתב"ג! נשמע לי הכי טוב! אוהבת את המקום הזה... |
|
מה? מה?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2011 13:50 |
|
| |
קטנה, מתאים לך! רק אל תשבי לו על הכיסאות של המסז' בטעות....
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2011 23:28 |
|
| |
במקרה או שלא, בתוך מסעדת הקומה ה-11 מוצגת בימים אלו תערוכת צילום.
בכניסה למסעדה הוצבה מצלמה עם הסבר על התערוכה.

|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2011 23:39 |
|
| |
| שיר852 כתב: |  | קטנה, מתאים לך! רק אל תשבי לו על הכיסאות של המסז' בטעות.... |
|
חחחחחחחחחחחהה חחחחחחחחחחחחחחהה חחחחחחחחחחחהה
אין על השדה!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2011 12:57 |
|
| |
צעד ראשון / טיילת בת-ים
בשליחות שיר, אני מעלה את הפוסט המובטח.. בתוספת תמונות באדיבות פווווווווו.....
אמש התחלנו את המסע. אומנם באיחור, אבל התחלנו סוף סוף. היעד הראשון שלנו היה הטיילת בבת ים. דרך יפהפייה, משדרות ירושלים ועד לחוף.למולנו, שמש בגובה העיניים וים ללא גבול.  אנשים שרוחצים למרות או בגלל שלטי 'הרחצה אסורה' הפזורים בכל מקום.
גם אנו דשדשנו במים ואולי מעט מעבר (תזהרו שזה לא יקרה לכם בפגישה), הייתה לנו סיבה ממש מקודשת למעשה- להצליח לתפוס תמונות ששוות אלף מילים.
אחרי טבילת ידיים בים, אכלנו פלאפל ירושלמי בתוספת חצילים לא קשורים ולא רצויים, בישיבה על סלע. פווווו התיידדה עם חתולה שחורה ונדבקת.. שגם אם עושים לה המון פעמים 'קישטה' היא לא זזה. (יכול להווה מכשול בפגישות).
לסיכום: הטיילת יפה ונעימה. אכן, מתאימה לשיחות פתוחות ופחות רשמיות, אווירה נעימה ורוגעת,
יש לקחת בחשבון, שלא הכי נח בעולם להגיע לשם בתחבורה ציבורית. יש שם גם 'בני דודים' (ערבים, למי שלא הבין). קיימים בתי קפה, מסעדות מאד רומנטיות, לא בררתי הכשרים, ככה שאני לא יודעת לענות על זה למי שתכנן לשאול. יש לקחת בחשבון כי יש אנשים שמתרחצים בחוף.
מתאים לפגישות מתקדמות יותר. (ראינו כמה כאלה)  נ.ב.: אם אתם מגיעים ביום שפוווווווו ושיר נמצאות, קחו בחשבון שייתכן ותזכו לתמונה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2011 14:19 |
|
| |
אויש שיר.. אמרתי לך שהתמונה הזו עם הפנס לא טובה כי זה צולם עם צמצם פתוח ואלמלא הייתי סוגרת אותו הייתי צריכה חשיפה ארוכה יותר לצלם והתעצלתי להביא את החצובה.. אבל שלא תגידו שלא אמרתי!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2011 14:27 |
|
| |
זו התמונה הכי יפה כאן..
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2011 16:36 |
|
| |
הסיקור יפה וחביב, אך חוץ מהתמונה של הגלים התמונות באיכות רגילה פלוס מינוס. ציפינו ליותר בנוגע לצילום, אבל הסיקור חביב, מעניין, וזורם לקריאה. בכל מקרה הרמתן כפפה, אני אוסיף בקרוב סיקור על מקום כלשהו בירושלים שמתאים לדייט. (עם תמונות כדי שתוכלו למתוח ביקורת גם על איכות הצילום..)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 09:41 |
|
| |
התגובה שלך היא ההוכחה הכי פשוטה לכך שאין לך הרבה ידע בצילום.
התמונה של הגלים היא על הפנים, כי הפוקוס לא במקום הנכון (שלחתי לשיר 10 תמונות של ים והיא חרה את זו, עניין שלה) לעומת התמונה השלישית בספסלים (זאת עם התיק) היא שילוב של פלאש עם חשיפה קצת ארוכה כדי לתת תאורת רקע לתמונה.
במילים אחרות, תמונה כמו הראשונה כל אחד יכול לצלם, לשאר התמונות דרושה מצלמת DSLR.
אבל זה נכון שיכלו להיות תמונות יותר טובות אלמלא הייתי מתעצלת לסחוב את החצובה.
|
|
|
|
|