| נשלח ב-25/8/2011 11:41 |
|
| |
קשה קשה קשה ...................
מה אני הכי פחות אוהב?
אולי את השירים של דוד שטיין בסוף, אלה מביניהם שלא אלי הלחין.......... וגם משום מה חלק מישיבה בויס חנוכה.
מה אני הכי אוהב?
זה צריך מחשבה עמוקה מאוד.......
אלי הצליח לענות על זה, אני לא!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2011 23:49 |
|
| |
הרוב המוחלט אהובים, אבל לא כולם. פחות אוהב:
והביאותים, נראה, ר' יוחנן - דוד שטיין
אז בקול - טקנוי
והגית - מנוחה
שירו לנו - גרשון ורובה (לחן של אלי) לא אוהב בכלל:
משה זכה - אלי גרסטנר הכי אוהב
בעיקרון Daddy Come Home של ישיבה בויס (יש מי שיגיד שזה של י.מ.ג...), אבל 'את פניך' של החבר'ה ממש צמוד אליו. Daddy Come Home - הסולו המדהים והעוצמתי של יעקב מרדכי גרסטנר לאורך כל השיר, הלחן הגרסטנרי המובהק, סולו הגיטרה באמצע, המקהלה שמצטרפת בסוף וקטע המעבר שלא יכול להשאיר אף אחד אדיש.
את פניך - הטופ שבטופ של החבר'ה. שילוב הקולות של ההרכב הראשון והבלתי נשכח של הלהקה, הלחן הייחודי, העיבוד המטורף ובפרט המעבר בין סולו הפסנתר לקצב הסיום.
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 00:10 |
|
| |
אני לא בקיאה בכל הפקות גרסטנר לדורותיהן (את דוד שטיין למשל לא שמעתי בכלל), אבל ממה שאני כן מכירה: השקטים של החבר'ה אני לא אוהבת, וגם של מנוחה לא כל כך. יוצא מן הכלל - ואני תפילתי. שיר יפהפה! ומצמרר קצת. בפרט שכל פעם שמתחילים הצלילים הראשונים שלו אני רואה מול העיניים את מנוחה על הבמה. אוהבת מאוד - השירים של YBC בכלל וYBC 4 בפרט (אתה קידשת!), וגם את השירים של אלי בעצמו. בפרט הסוערים. את YBC 5 עוד לא שמעתי (החלטתי בסוף לחכות לחנוכה...) - אז יש מצב לתוספות אחרי שאשמע את זה. -- פדיחה: עד לרגע זה היה לי בראש ש"את פניך" זה של מנוחה 
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 00:20 |
|
| |
אני אוהב את השקטים של החבר'ה יותר מהרועשים......
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 01:23 |
|
| |
אצל החבר'ה גם לשירים השקטים אפשר לקרוא 'רועשים'. ראו ערך 'יהי ה'' מהחבר'ה 2. קטע הסיום שם הוא אחד הטובים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 22:51 |
|
| |
אני אוהבת את יהא של החברה כמובן, ובא לציון של מנוחה, (זה מה שאני מכירה) ובעיקר את השירים והביצועים של הישיבה בויס.
את חנוכה גם אני עוד לא מכירה, חוץ מהשמיעה של הדוגמא, אבל ארבעת האלבומים הראשונים כולם מקסימים ואני יודעת את כל השירים ישר והפוך.
מעדיפה את האלבום הרביעי, אולי כי הוא יותר חדש ופחות חרשתי עליו (יחסית כמובן) וגם בזכות יעקב מרדכי שהשתפר יותר ויותר (בניגוד להופעות ששם הצרחות כבר יוצאות מהגבול והוא גם פחות כוכב מהילדון שהוא היה פעם) וגם שאר הסולנים - רוב הטובים אצלם מתרכזים באלבום הזה.
מה שקצת פחות אהבתי שם זה דווקא השירים שאחרים מתלהבים מהם יותר - שמו של מלך, אתה קדשת, המלאך (-שקצת נמרח) - אבל גם אותם אני שומעת.
השירים היפים ביותר לדעתי (רק באלבום הזה - כי אי אפשר להתחיל לפרט מכל השאר..) - מן המיצר, קה ריבון, ברוך השם, עוז והדר ועוד.
עוד שיר מהמם לדעתי - אני קראתיך של אלי ויעקב מרדכי. סוף הדרך!!
|
|
|
|
|