טבעי שיתגעגע לימי הרווקות ברמה מסוימת. והמשפט שכתבתי אינו מתייחס לסובלים של ממש שחפצים בפרוק חיי זוגיות, אלא גם הנשואים שפולטים את השטות הזו באמת הפנימית שלהם הם לא יוותרו לעולם על הטעם של נישואין. ותמצא גם הרבה גרושים (בריאים בטבעם) שאחרי התאוששות קצרה ימהרו להנשא ולא יסכימו להשאר חופשיים כרווקים. הטעם הראשוני תמיד היה טוב (גם אם הוא נפגם) והוא תמיד יקנן. ואדם ה-1- התגובה שלך צינית ולא משקפת צד חיובי שלך.
נשלח ב-26/8/2011 17:50
יושבת_בדד כתב:
יואו. ליטאי, לא כדאי שתדע מה אני חושבת עליך. אבל בכמה מילים - אין לך מה לעשות בפורום שמשותף לשני המינים. ודי לחכימא ברמיזא.אתה כ"כ נגד נשים...
מקווה בשבילך שאי פעם יהיו לך ילדים, וד"ל.
תוקן על ידי יושבת_בדד ב- 24/08/2011 21:46:35
תמשיכי לכתוב שירים מדוכאים ולהסתיר את העינים מהמציאות, אולי זה יביא אותך לאנשהו...
נשלח ב-27/8/2011 22:28
מאיזו מציאות הסתרתי את עיניי?
בכל אופן המקום בו אתה נמצא עם הציניות המחרידה שלך - גרוע מהמקום שלי.
נשלח ב-10/10/2011 22:01
יושבת_בדד כתב:
מאיזו מציאות הסתרתי את עיניי?
בכל אופן המקום בו אתה נמצא עם הציניות המחרידה שלך - גרוע מהמקום שלי.
לא יודע איפה את, אני במקום מעולה.
נשלח ב-10/10/2011 22:28
די, למה לריב???
ולעצם הענין, לפעמים אני תוהה לעצמי, מה עם הבחור ההוא שאני רודפת אחריו לא יביא לי את האושר? מי הבטיח? ואז אני מנערת את הראש ואומרת לעצמי: די לי בדאגות שלי עכשיו. כשנגיע לגשר נחצה אותו. מה שכן, אני שומעת הרבה הרצאות על זוגיות. ומתפללת.
נשלח ב-10/10/2011 22:31
הדשא של השני נראה ירוק יותר.. רווקים- רוצים להתחתן. נשואים- מתגעגעים לרווקות. מה יצא להם? לא נהנו אף פעם. על זה נאמר: תהנו ממה שיש לכם כרגע. המציאות במילא לא תשתנה.
נשלח ב-10/10/2011 22:42
מי שלא מוצא את האושר במצב שלא עכשיו, לא ימצא אותו אח"כ. החכמה היא למצוא את האושר בפרטים הקטנים ולא לרדוף כל החיים אחר משהו שאולי אנחנו סתם מדמיינים..
נשלח ב-10/10/2011 23:05
אדם_ה1 כתב:
מי שלא מוצא את האושר במצב שלא עכשיו, לא ימצא אותו אח"כ.
החכמה היא למצוא את האושר בפרטים הקטנים ולא לרדוף כל החיים אחר משהו שאולי אנחנו
סתם מדמיינים..
שלו
איזה כיף לתקן אותך!
נשלח ב-10/10/2011 23:14
תמר8 כתב:
איזה כיף לתקן אותך!
רציתי לגמול חסד בסתר אחרי יומכיפור...
נשלח ב-10/10/2011 23:16
עיזה סדיכ הטה! בתח יש לח ארבע זחויוט בסמיימ
נשלח ב-10/10/2011 23:35
עצוב, אני מקווה שבעלי יהיה מאושר. אבל שוב, אנשים חושבים שאהבה זה דבר שפשוט מגיע, וזה לא. אהבה ושלום בית ואושר מגיע מבניה של 2 שותפים. (אני יודעת שאתם יודעים..)
ברגע שאחד מהשותפים מפסיק לשתף פעולה, הדהיה במערכת יחסים קורסת ויש כמו כעס וחוסר חיבה כלפי בן/בת הזוג... כמו-"איך התחתנתי איתו? לי כ"כ חשוב החינוך והוא דוגמא גרועה לילדים...." או-"כשניפגשנו היא כ"כ כיבדה אותי.... היום כל משפט שני שאני אומר לילד היא ישר מעירה ומערערת על דברי מול הילדים."
לא מעצבן? לא מעלה מחשבות של "למה למען ה' נתקעתי איתו במימוש החלום של בניית בית...................?
אני לא מדברת מניסיון P: מדברים ששמעתי..P:
נשלח ב-10/10/2011 23:47
יש כאלה שאני מצטערת בשבילם.... אבל, בחיים לא אשאל אותם כדי להוציא מהם הודאה!
נשלח ב-11/10/2011 00:01
ליטאי613 כתב:
ענה "עד היום..."האם יש אנשים שהתחתנו ובפועל מצטערים על זה, אבל בחיים לא יודו בזה?
כמו בכל דבר שקיים, יש את ה-כל.. כך שאני מניח שגם בעולם הנישואין יש את האילו שלא טוב להם שם.. שהם חולמים לחופש.. לשחרור.. בפרט אחר דברי חז"ל "אשרי הגבר אשר ישא עול מנעוריו".. איזה עול? עול אשה... חיי נישואין זה לא פיקניק..זה עמל ועבודה.. לא כולם מוכנים להתחייב.. לא כולם מוכנים לשאת בעול הזה.. ומה הפלא שאילו הם רגשותיהם..?
ולהודות בזה? ברור שהם לא יודו.. מי יודה שהוא נכשל? מי יודה שהוא עצלן מדופלם? הם יודו את זה רק לאילו שבאותו סירה איתם.. מה שנקרא חברים לדבר עבירה...
והאם זה אמור להיות? אם הקב"ה ברא כזה מצב.. בהכרח שזה רק טוב.. בהכרח שזה מביא אושר (וכפי שהאריכו חז"ל במסכת כתובות במעלות שבחיי נישואין..) ושמחה... ומי שלא מרגיש את זה.. סימן שהוא לא חיי נכון.. זה הכל!
נשלח ב-11/10/2011 00:04
עמקויות
אני מוכרח לציין שאתה אדם מעניין...
תוקן על ידי אחי23 ב- 11/10/2011 00:04:41
תוקן על ידי אחי23 ב- 11/10/2011 00:05:37
נשלח ב-4/3/2013 12:17
ליטאי613 כתב:
ענה "עד היום..."
האם יש אנשים שהתחתנו ובפועל מצטערים על זה, אבל בחיים לא יודו בזה?