בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

כפתורים ופרחים....

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/8/2011 10:24 לינק ישיר 

יש לה בעיה עם החיבורים והיא לא מתחברת ממחשב פרטי שלה אז כל כמה ימים היא באה לפורום...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2011 10:25 לינק ישיר 

אידי כתב:
שיר - אלסון ושיק קשורים בהחלט...

אני יודעת שהם קשורים אבל לא מבינה למה שאני נזכרת  בשאול אני נזכרת סיוסי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2011 15:26 לינק ישיר 

סול ואלברט אייל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2011 15:32 לינק ישיר 

יפה תמי
ואיך שכחנו יושי ויאיר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2011 15:50 לינק ישיר 

יושי ויאיר כתבתי מהתחלה.
וסול ואלברט ביבוא - באמת צמד מושלם! כפתור ופרח!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/8/2011 19:37 לינק ישיר 

תודה למיאמית על הרעיון המקסים לכותרת...,אפשר בהמשך לנסות לשדרג אותו,אולי להתאמה בין מילים ללחן וכד'
ולהתאמות נוספות בהסטוריית מיאמי...(ותודה גם שנתת לי את הקרדיט..)
לי עולים אוטומטית- מרדכי שפירו אייזיק וחנינא... ושאול עם דיויד הרשקוביץ,למרות שלא הופיעו ביחד אבל קיימת התאמה גדולה בקולות,(למרות שברור שיאיר עולה עליו בעשרת מונים...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2011 20:46 לינק ישיר 

על מי? על שאול?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2011 20:16 לינק ישיר 

יש לי כשרון,לשים לב לטעויות יממה אחרי שאני כותבת....,(בגלל השאלה ששיר שאלה)
התכונתי כמובן לשאול שעולה על דיויד,משום מה הוא שאול מתחלף לי עם יאיר...,כשכותבים כאן משהו על יאיר,
ברגע הראשון אני חושבת על שאול וברגע השני...קולטת שזה יאיר קניג,(תופעת טבע שבאה עם הגיל....?)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2011 21:04 לינק ישיר 

ע"מ שהאשכול אכן יפרח,יהיה יותר אקטיבי,אטרקטיבי ולא יאבד בתהום האשכולות...,נראה לי שממש יהיה כדאי,להרחיב את התוכן שלו (לא רק להתאמה בין ילדים,כי מהר מאד יגיע קיצו.)כדי שכל מה שיכתב בו יענה על הדרישות,ולא יהיה צורך למחוק הודעות בגין סטיה מן הנושא...
נדמה לי שרק למנהלים יש אפשרות לעשות זאת,אז נשמח מאד אם התוכן ישתנה בהקדם למשהו בסגנון הזה:
כל מה שיש לו משמעות של התאמה בכל נושא הקשור לפרחי מיאמי!
התאמה בין תלבושות/תנועות לשירים,אפי' השערות על דברים שראויים להיות מתאימים "אני חושב/ת שהיה מתאים מאד אם................./מתאים לי ש............"כיד הדמיון הטובה!
או כל אפשרות אחרת כנ"ל!
נ.ב מה לעשות,אחרי הכל אני חשה קצת פטריוטיות לאשכול הזה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2011 21:57 לינק ישיר 

רגע! לפני שאתם מרחיבים את האשכול, יש לי עוד זוג ששכחנו אותם אולי בגלל שהם לא מופיעים ביחד בDVD וגם בגלל שהזמן שהיו ביחד לא היה כל כך ארוך, אבל בכל זאת לדעתי הם היו כפתור ופרח:
שמולי ברוין ודיויד הרשקוביץ - דיויד נכנס כשהיה כבר לא קטן כמו כשג'רמי למשל נכנס, ושמולי נכנס למקהלה הרבה לפניו, אבל כשהיו ביחד, כמו בקליפ של מעם ה' ובעוד כמה מקומות - רואים את ההתאמה, והם גם היו די חברים...

תוקן על ידי CHEDVA ב- 30/08/2011 22:13:23

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/9/2011 00:21 לינק ישיר 

הייתי אומרת שרבינא וירחמיאל בשיר יבוא.......ממש כפתור ופרח!!!! התנועה המתואמת הזו בסוף הסולו-השיר הייתה ממש......כפתור ופרח....כיף לראות!
הייתי נותנת גם כפתור ופרח ליאיר קניג כמובן עם השיר עזור נא! ולרבינא עם השיר והיא שעמדה...זה היה מה שנקרא "תפור עליו"===כפתור ופרח....(שלא תטעו... כפתור=השיר והיא שעמדה, פרח=רבינא)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2011 15:12 לינק ישיר 

Miamit כתב:
הייתי נותנת גם כפתור ופרח ליאיר קניג כמובן עם השיר עזור נא! ולרבינא עם השיר והיא שעמדה...זה היה מה שנקרא "תפור עליו"===כפתור ופרח....(שלא תטעו... כפתור=השיר והיא שעמדה, פרח=רבינא)

יפה, זה בעצם דומה לאשכול "סולואים מאפיינים" - נראה לי שהתכוונת לכאלה דוגמאות..
היה שם למשל:
לא ברוח השם (כפתור) - אייזיק בן ישי (פרח)
עזור נא (כפתור) - יאיר קניג (פרח)
ועוד הרבה אבל זה מה שהכי מתאים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/9/2011 15:37 לינק ישיר 

CHEDVA כתב:
רגע! לפני שאתם מרחיבים את האשכול, יש לי עוד זוג ששכחנו אותם אולי בגלל שהם לא מופיעים ביחד בDVD וגם בגלל שהזמן שהיו ביחד לא היה כל כך ארוך, אבל בכל זאת לדעתי הם היו כפתור ופרח:
שמולי ברוין ודיויד הרשקוביץ - דיויד נכנס כשהיה כבר לא קטן כמו כשג'רמי למשל נכנס, ושמולי נכנס למקהלה הרבה לפניו, אבל כשהיו ביחד, כמו בקליפ של מעם ה' ובעוד כמה מקומות - רואים את ההתאמה, והם גם היו די חברים...

תוקן על ידי CHEDVA ב- 30/08/2011 22:13:23

את האמת, הם מאד דומים ובתחילה הייתי מתבלבלת ביניהם עד שהתחלתי לזהות את דיויד יותר טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2011 17:35 לינק ישיר 

אז....
כפתור ופרח....
אני יודעת! כפתור- ירחמיאל פרח- הפרחים שלו: מיאמי !....
חה ...סתםםםםם......
  איתן נט והתלבושת האמריקאית...( זוכרים!?? כשהוא שר:
"please let me sing in the choir")

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2011 17:40 לינק ישיר 

וואלה, ממש ככה! חדווה - !

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > כפתורים ופרחים....
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.