|
|
| נשלח ב-26/8/2011 00:19 |
|
| |
אני חושבת שקצת סטים מנושא האשכול (נטיה של רוב חברי הפורום).... אז כדי קצת להחזיר אתכם לעינינים צפו בסרטון (בקישור הבא...) http://youtu.be/mxQtM_9HpH4 (מצטערת מראש בפני הארוגים והרימונים למיניהם...) ואתם מוזמנים להשוות עם ההופעות בארץ....כמה חבל,מרגיז,מצער.....למה ירחמיאל לא משקיע עלינו קצת יותר....אח! איזה יופי של הופעה היתה להם שם...תענוג...(על מה שהיה כאן אני בהחלט אומרת תודה ענקית...ברור שזה עדיף מכלום...)
תוקן על ידי Miamit ב- 26/08/2011 00:25:06
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2011 16:26 |
|
| |
קודם כל, ירחמיאל משקיע, רק תלוי עד כמה. לצערנו הוא לא יכול להביא את כל חברי המקהלה לארץ - דבר שמשדרג את ההופעה באופן משמעותי. מה שכן, הוא יכול להשתפר באיכות הסאונד, לוודא שהרמקולים יעבדו כמו שצריך, ולכוון את המוזיקה שלא תהיה יותר גבוהה מהקולות של הילדים. חוץ מזה הכל בסדר.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2011 16:40 |
|
| |
| Miamit כתב: |  | אני מאד מאד אוהבת את השיר שבת ירושלים ומאד מאד לא אוהבת את התנועה שהדביקו לה בהופעה- השנה ובשנה שעברה!...(התנועה הזו שהם הולכים קדימה ומעיפים רגל...וחוזר חלילה לכל צד....אני ממש שונאת את התנועה הזו....אני לא מבינה איזה תנועה ירחמיאל המציא לשיר היפה שלי...) ואם כבר אז למה לחזור על טעות פעמיים?...
|
|
אני אישית מאוד אהבתי את התנועה הזאת!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2011 16:42 |
|
| |
הי מיאמית איזה מעניין זה בדיוק אותו קישור שחדווה הביאה (או שראית את הקישור הזה והראת לנו אותו שוב פה?)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2011 23:13 |
|
| |
מיאמית אין לך כותרת יותר נורמלית? אנימבקש אם אתם פותחים אשכול אני מבקש שכותרת של האשכול יגיד קצת מה יהיה באשכול הזה (אין לי מוסג איך להסבירבדיוק מה אני רוצה בעברית אולי מישהו יכול לעזור לי בזה?)
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2011 22:11 |
|
| |
השם של האכול צריך להגדיר מה תוכן האשכול. כן אלימונסי?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 17:54 |
|
| |
| תמי281 כתב: |  | | קודם כל, ירחמיאל משקיע, רק תלוי עד כמה. לצערנו הוא לא יכול להביא את כל חברי המקהלה לארץ - דבר שמשדרג את ההופעה באופן משמעותי. מה שכן, הוא יכול להשתפר באיכות הסאונד, לוודא שהרמקולים יעבדו כמו שצריך, ולכוון את המוזיקה שלא תהיה יותר גבוהה מהקולות של הילדים. חוץ מזה הכל בסדר. |
|
אפשר לשלוח לו את זה במייל אולי הווא יעשה עם זה משו מי יודע?.....
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 18:14 |
|
| |
אני חושבת שהוא מודע לבעיות. הוא מנסה להשתפר מהופעה להופעה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 02:14 |
|
| |
| משיחמשיח כתב: |  | השם של האכול צריך להגדיר מה תוכן האשכול.
כן אלימונסי? |
|
כן תודה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 07:36 |
|
| |
| שיר15 כתב: |  | קודם כל, ירחמיאל משקיע, רק תלוי עד כמה. לצערנו הוא לא יכול להביא את כל חברי המקהלה לארץ - דבר שמשדרג את ההופעה באופן משמעותי. מה שכן, הוא יכול להשתפר באיכות הסאונד, לוודא שהרמקולים יעבדו כמו שצריך, ולכוון את המוזיקה שלא תהיה יותר גבוהה מהקולות של הילדים. חוץ מזה הכל בסדר.
אפשר לשלוח לו את זה במייל אולי הווא יעשה עם זה משו מי יודע?..... |
|
מנסיון, זה לא ילך. במקרה הטוב הוא יענה משהו כמו "תודה רבה עם ההערה" אבל גם זה לא יקרה. פשוט תישארי בלי תשובה... אבל בכל זאת כדאי לשלוח. שידע...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 15:15 |
|
| |
עידו, אתה מוזמן...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 16:59 |
|
| |
נשמח שאתה תעשה את זה אתה תעשה את זה הכי טוב... 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2011 15:02 |
|
| |
היי מונסי!!!! יש לך רעיון לכותרת אולי???? (מכירים את הפתגם "מי המציע הוא יבצע"...?).....אשמח אם תמצא משהו חלופי שמוצא חן בעיניך.....אין לי עניין שהכותרת של האשכול תטריד מישהו אבל פשוט לא רציתי שזה יצא בוטה מידי...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2011 17:53 |
|
| |
| Miamit כתב: |  | היי מונסי!!!! יש לך רעיון לכותרת אולי???? (מכירים את הפתגם "מי המציע הוא יבצע"...?).....אשמח אם תמצא משהו חלופי שמוצא חן בעיניך.....אין לי עניין שהכותרת של האשכול תטריד מישהו אבל פשוט לא רציתי שזה יצא בוטה מידי... |
|
מיאמית, אולי "ביקורת בונה" ?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2011 17:59 |
|
| |
גם טוב
|
|