| נשלח ב-25/8/2011 23:58 |
|
| |
הDVD החדש הולך להיות מדהים!!! ראיתם את הפרומו?
http://www.youtube.com/watch?v=mxQtM_9HpH4&feature=related
העלו ליוטיוב את הפרומו לDVD החדש!!!
יותר נכון זה אמור להיות הקדמה להופעות של מיאמי מסביב לעולם.
כמו בתחילת הDVD של יבוא - רואים חלקים יפים של הסרטות מכל המופע! זה נראה מדהים!!!
במיוחד עם סול ודוד צ'רנדוף שחסרו כל כך בארץ, מיד שמים לב שהם שם... וגם ג'רמי ורבינא מככבים..
נראה שהDVD לצפיה כבר מוכן, או שלפחות גמרו להסריט את רוב מה שיהיה בו... נקווה שיצא מהרררררררררררר!!!!!
לפי מה שנראה, זה חלקים מהמופע באמריקה ובארגנטינה.
לדעתי זה הולך להיות כנראה בסגנון מאד דומה ליבוא, ויפה לפחות כמוהו...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2011 00:08 |
|
| |
כמדומני שאתר בימות הביא את הסירטון לפני המופע.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2011 00:19 |
|
| |
נסטון צודק!!!!אתר במות הביא
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2011 00:20 |
|
| |
בכל אופן תמשיכי לנסות להפתיע...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2011 00:22 |
|
| |
את בטוחה? משום מה לא נראה לי בגלל שהם כמעט ולא שרו שירים חדשים בהופעה בניו יורק רק את שמע ישראל, ישיש והו ה' וזהו, אין לירחמיאל קטע לעשות דיסק חדש עם שירים שכבר היו בדיוידי הקודם, או כל מיני מחרוזות, וגם לא שרו שם את מי לה' אלי הוא לא יוציא דיוידי בלי שיר הנושא. מה גם שאלו שהיו בהופעה בניו יורק אמרו שהם לא ראו מצלמות ומסרטות בהופעה אולי 1-2 שזה כמובן לא מספיק בשביל להוציא דיוידי, אולי יקרה נס ואני אתבדה... משום מה לי נראה שבחול המועד תהיה הופעת הדיוידי. אכן נטסון בימות הביאו את זה לפני המופע כנראה בשביל זה עשו את הסרטון (אגב אם תשימו לב בקטע הקטנטן מארגנטינה העלו מלא ילדים לבמה נראה לי שזה פעם ראשונה בהסטוריית מיאמי לא כן? ו אגב ראיתי איזה קליפ ביוטיוב מההופעה הזו,קטעים עם ירחמיאל שם..., זה היה איזה הופעה של חב"ד כי ברקע יש תמונה של הרבי מילובאוויטש ועוד אדמו"ר של חב"ד (הריי"צ) ? כנראה לקהילה הישראלית כי ירחמיאל מדבר אליהם בעברית)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2011 00:30 |
|
| |
יקח עוד זמן...
איפה הוא מדבר עברית? שומעים רק את שמע ישראל ברקע...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2011 11:02 |
|
| |
עידודו, באותו עמוד ביוטיוב היה קליפ ארוך מהמופע בארגנטינה, רציתי עכשיו להביא קישור אבל כבר הורידו את זה משם (נשאר רק קליפ קצרצר של רבינא)
העברית של ירחמיאל שם היתה ממש יפה!! וגם הביצוע של הילדים היה הרבה יותר מושלם, גם של התנועות, וגם הסולואים היו מושלמים - את ריצ'י שמעו מעולה מתחילת הסולו, לשם שינוי. דוד פרלמן היה טוב ממש כמו בCD, ג'רמי ורבינא לא זיפו, וגם זה ששר את הקטע במעבר עשה את זה מדהים...
נטסון ומשיחמשיח, מה שכתבתם נשמע מאד הגיוני, וגם אני כתבתי בהתחלה שכנראה כרגע זה אמור להיות הקדמה למופע, רק לא ידעתי שזה היה באתר בימות. (בכל אופן לא ניסיתי להפתיע, חשבתי שבטח חלק כבר ראו את זה ביוטיוב אבל הבאתי בכל אופן לפורום גם לאלה שלא ראו)
אולי לפחות חלק מההסרטות כן יהיו כבר לDVD, וחלק יהיו מחול המועד סוכות, אבל אני מקווה שזה כן יצא בקרוב, לפחות לחנוכה או משהו...
נראה לכם שיהיה שם גם את מיאמי מזרח מההופעה בארץ? אולי ישימו אותם כקליפ או בונוס בנפרד?
תוקן על ידי CHEDVA ב- 26/08/2011 11:29:54
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2011 11:56 |
|
| |
דוקא אני משוכנעת שיהיה דיוידי אבל יותר מאוחר... (סביבות חנוכה, פורים) אני ראיתי שהיה לפחות מסריט אחד בהופעה בבניני האומה, ולדעתי את ההופעה בסוכות יסריטו ומזה יפיצו דיוידי. (אם יש קטעים מקצועיים מארגנטינה יתכן ויכניסו גם את זה...) וחדווה דרך אגב הסרטון כבר הובא נדמה לי בפורום של הכרטיסים להופעה בבניני האומה...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2011 13:26 |
|
| |
הוא לא צילם את כל ההופעה...
| shapiro3 כתב: |  | דוקא אני משוכנעת שיהיה דיוידי אבל יותר מאוחר... (סביבות חנוכה, פורים) אני ראיתי שהיה לפחות מסריט אחד בהופעה בבניני האומה, ולדעתי את ההופעה בסוכות יסריטו ומזה יפיצו דיוידי. (אם יש קטעים מקצועיים מארגנטינה יתכן ויכניסו גם את זה...) וחדווה דרך אגב הסרטון כבר הובא נדמה לי בפורום של הכרטיסים להופעה בבניני האומה... |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2011 15:01 |
|
| |
זה לא פרומו לדיוידי בכלל זה רק להופעות בכל העולם
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2011 15:52 |
|
| |
אבל עוד לא הבנתי מה הקטע לשים בקליפ של הפרומו להופעות ובכל המודעות פה בארץ את כל המקהלה ובהופעה נמצאים בקושי שליש!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2011 16:17 |
|
| |
כנראה הם לא רוצים שנדע מי יבוא כי יש כאלה שבאים רק בשביל מספר ילדים(כמעט כמוני) ואולי גם בשביל למשוך כי זה נראה יותר....
|
|
|
|
|