| נשלח ב-9/9/2014 00:56 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 00:58 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 12:13 |
|
| |
תודה רבה לכולכן! בתשכה- המפתח כבר היה שווה רק בשביל שתכתבי בפורום :-)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 14:35 |
|
| |
נטסון שוב תודה. אין על המפתחות שלך. תתכונן אני הולך להפתיע עם כמה סרטונים שלמיטב ידיעתי לא דרכו במייל ובפורום. דברים חמודים לגמרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 14:42 |
|
| |
אגב, בקשר לסרטונים, יש סרטונים של פרחי ניורק ושל ילד בשם פיקרסקי ששר פשוט מדהים.. והיה בגמר של התחרות ( איפה שדוד פרלמן שר שם עם אבא שלו) אני חושב שזה יעניין אתכם האם לשתף אותכם גם בזה או שרק רק מיאמי.
נראה לי שמי שאוהב מיאמי יאהב בכלל ילדים ששרים.
ברור שהסגנון של מיאמי הוא מיוחד ואנו מתחברים בעיקר להם אבל אם זה ילד ששר מדהים או פרחים חדשים כמו פרחי ניורק שאני באופן אישי לא ממש התלהבתי אבל יש שיר אחד ' אני מאמין' שזה לא רע. אז תרצו?
ואשמח אם מישהו בפרטי יעזור לי לעלות סרטונים.
בנתיים ממה שהסבירו לי היה קצת מסובך
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 16:35 |
|
| |
| אידי כתב: |  | |
|
אל תדאגי ברור שגם בעניינים אחרים!!(ואני אומרת את זה על סמך משהו לא באוויר2;
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 16:38 |
|
| |
| netson כתב: |  | תודה רבה לכולכן! בתשכה- המפתח כבר היה שווה רק בשביל שתכתבי בפורום :-) |
|
חחחחחחחח-מה אני יעשה פשוט במשך רב החופש כמעט לא נגעתי במחשב והפלא פופ זה ממש מעצבן להיכנס
אבל עכשיו אמרתי שאני חיבת למסור קצת את נפשי ועיימי ולהיכנס לפורום גם מהפלאפון
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 17:32 |
|
| |
| ניורק כתב: |  | | אגב, בקשר לסרטונים, יש סרטונים של פרחי ניורק ושל ילד בשם פיקרסקי ששר פשוט מדהים.. והיה בגמר של התחרות ( איפה שדוד פרלמן שר שם עם אבא שלו) אני חושב שזה יעניין אתכם האם לשתף אותכם גם בזה או שרק רק מיאמי.
נראה לי שמי שאוהב מיאמי יאהב בכלל ילדים ששרים.
ברור שהסגנון של מיאמי הוא מיוחד ואנו מתחברים בעיקר להם אבל אם זה ילד ששר מדהים או פרחים חדשים כמו פרחי ניורק שאני באופן אישי לא ממש התלהבתי אבל יש שיר אחד ' אני מאמין' שזה לא רע. אז תרצו?
ואשמח אם מישהו בפרטי יעזור לי לעלות סרטונים.
בנתיים ממה שהסבירו לי היה קצת מסובך |
|
תוכל להעלות את פיקרסקי לאשכול שיחה בפורום. ובהקשר לסרטונים אתה יכול לשים קישור.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 18:46 |
|
| |
| ניורק כתב: |  | אגב, בקשר לסרטונים, יש סרטונים של פרחי ניורק ושל ילד בשם פיקרסקי ששר פשוט מדהים.. והיה בגמר של התחרות ( איפה שדוד פרלמן שר שם עם אבא שלו) אני חושב שזה יעניין אתכם האם לשתף אותכם גם בזה או שרק רק מיאמי. נראה לי שמי שאוהב מיאמי יאהב בכלל ילדים ששרים. ברור שהסגנון של מיאמי הוא מיוחד ואנו מתחברים בעיקר להם אבל אם זה ילד ששר מדהים או פרחים חדשים כמו פרחי ניורק שאני באופן אישי לא ממש התלהבתי אבל יש שיר אחד ' אני מאמין' שזה לא רע. אז תרצו? ואשמח אם מישהו בפרטי יעזור לי לעלות סרטונים. בנתיים ממה שהסבירו לי היה קצת מסובך |
|
גם אני חשבתי פעם שאם אני אוהבת מיאמי אני יאהב כל מקהלת ילדים, אבל מאז ששמעתי קצת ישיבה בויז- מסתבר שזב לא נכון נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2014 19:57 |
|
| |
חחחחחחחח-אסתרק-חולה עלייך!!
7;קחי את הלינק הזה בענק
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2014 12:27 |
|
| |
| ניורק כתב: |  | | נטסון שוב תודה. אין על המפתחות שלך. תתכונן אני הולך להפתיע עם כמה סרטונים שלמיטב ידיעתי לא דרכו במייל ובפורום. דברים חמודים לגמרי. |
|
אני ערוך ומוכן!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2014 18:51 |
|
| |
חברים חיכתם מתחתי אתכם אבל לא אכזבתי.
העלתי עכשיו למייל בערך 20 קישורים של סרטונים מדהימים יש לי עוד הרבה אבל אני שומר לא הכל בפעם אחת.
הסרטונים כוללים הרבה קטעים מהופעות חלקם מוכרות לנו וחלקם לא. אפיזודות מעניינות. היכנסו וצפו אם אקבל פידבק ואני יראה שזה באמת מעניין ת'חברה אכניס עוד...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2014 17:44 |
|
| |
אותי אתה בהחלט מותח!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2014 09:21 |
|
| |
זה וידיאו של רפאל רנד מישיבה בויס ושרולי רובין ממיאמי אם זה קיים אני מתנצל שמתי אתזה ולא היה לי זמן לבדוק אם זה קיים כבר.
|
|
|
|
|