ראיון עם יושי בנדרבני והתורה קידס
יישר כוח על המפתחות!!זה ממש עוזר כי כל פעם במקום לחפש שעות באשכול פשוט הולכים למפתחות
בתשכה- תודה:)
העלתי למייל (בדרייב) של הפורום את ההופעה של מיאמי שהיתה בבניני האומה בקיץ תש"ע 2010 בירושלים שאני צילמתי. תהנותוקן על ידי כוחאש ב- 18/09/2015 11:57:40
תוקן על ידי כוחאש ב- 18/09/2015 11:57:40
www.youtube.com/watch?v=nZNTeYHB2IM&feature=em-upload_owner
שאני רואה ושומע את הוידאו "מהרה" שמיאמוש העלתה- זה מזכיר לי את שירי מיאמי מההופעות שיצאן ב-CD. מי יודע? אולי גם זה ייכנס לאיזה אלבום CD...
קישור
יישר כח!;-)נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
סרטון מהופעה שהתקיימה לפני כמה שנים בהופעה של פרחי מיאמי בה השתתפו ארי גולדוואג ובני פרידמן. לפני ימים בודדים פורסם סרטון קצרצר מאחורי הקללעים מאותה הופעה בה ניתן לראות כמה פרחים מהגב בלבד... יש למישהו פרטים? https://www.youtube.com/watch?v=FrnW1_dfJjI&feature=em-subs_digest להורדהתוקן על ידי netson ב- 11/10/2015 11:04:14תוקן על ידי netson ב- 11/10/2015 14:58:25
תוקן על ידי netson ב- 11/10/2015 11:04:14
תוקן על ידי netson ב- 11/10/2015 14:58:25
עקיבא אברמוביץ בסרטון חדש במסגרת להקת Y-Studswww.youtube.com/watch?v=RVgCF8vLXdY
וידאו מן ההופעה של פרחי מיאמי 'cirque miami' חוהמ"ס ע"ו בני והתורה-קידס + וידאו- חוהמ"ס ע"ותודות למיאמוש ואסתרק על ההסרטות.
יישר כח!נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
www.youtube.com/watch?v=iCMYOWRyDs4