בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

אשכול הסרטונים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/8/2022 18:13 לינק ישיר 

AyalaMBC כתב:
פרחי מיאמי (בהאסק 8???) שרים עם מרדכי בן דודwww.youtube.com/watch?v=8kpqO1SWvXU

וואו לא מכיר!
אני חושב שאין הקלטה איכותית מהאסק 8, אולי זה מהאסק 7. הרמוניות וסולואים מאוד יפים ב'ירושלים לא למכירה', בכלל מיאמי ומבד משתלבים נהדר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2022 00:14 לינק ישיר 

AyalaMBC כתב:
פרחי מיאמי (בהאסק 8???) שרים עם מרדכי בן דודwww.youtube.com/watch?v=8kpqO1SWvXU

שומע בלופים וכל פעם מחדש מתאכזב שאין את ההמשך....
הם פשוט שרים מושלם! 
ניסיתי לזהות מי הסולנים, לגבי הראשון ב we need you אני מסופק, השני זה כמעט בוודאות לוי ליבשיץ ששר גם את הסולו הראשון בירושלים לא למכירה. אחריו זה נשמע כמו רוברט לואי אבל יכול להיות גם זאב סטארק, לא התעמקתי.
מי המומחה של הפורום בזיהוי סולנים? זקוקים לעזרתו
בסוף כמובן סולו אידיש מתוק של עודד...

פשוט כיף לשמוע אותם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2022 03:20 לינק ישיר 

סרטון של ג׳ונתן פאלי שר את בסייעתא דשמיא - www.youtube.com/watch?v=srzeIxwGLPQ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2022 03:58 לינק ישיר 

Ino123 כתב:
https://youtu.be/A-bFOSW4Iig 12:19 13:15 21:36 22:19 27:43 29:59 מי זה?????
בסרטון רואים את יאיר קעניג ולקראת סוף הסרטון רואים גם את דוד יונתן סרברו (בדקה 29:47).

עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי עוד כמה סרטונים שבהם רואים ילדים שהיו בפרחי מיאמי:
בסרטון הזה https://vimeo.com/152233588 רואים את אביגדור גלוק ואת דוד יונתן סרברו בדקה 15:45.
ובסרטון הזה www.youtube.com/watch?v=m3p9uoVSQFY (הצגה) בדקה 2:25 יונתן סרברו??? ובדקה 9:15 רואים את יהודה בראון (יושב ליד איש עם כיפה שחורה ופס לבן)???

________
ההודעה מתוך עמוד 47.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2022 23:40 לינק ישיר 

שלום לכולם/ן! 
למי יש מושג איך אפשר לצפות או לחילופין לשמוע את ההופעה בישיבה יוניברסיטי Miami 29? עשיתי מנוי באתר שלהם ולא מופיע... איך אפשר להשיג? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2022 19:22 לינק ישיר 

מילי90 כתב:
שלום לכולם/ן! 
למי יש מושג איך אפשר לצפות או לחילופין לשמוע את ההופעה בישיבה יוניברסיטי Miami 29? עשיתי מנוי באתר שלהם ולא מופיע... איך אפשר להשיג? 
ברוכה הבאה!!!
בקשר לשאלתך, ירחמיאל לא הוציא DVD מההופעה וגם לא CD.
בכל אופן בפורום הישן יש 2 אשכולות על מיאמי 29 שבהם יש סרטונים ותמונות (הקישורים מאוד ישנים ולי הם לא עובדים אבל תנסי...):

מקווה שעזרתי לך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2022 20:43 לינק ישיר 

באמת מעניין איך אפשר לראות שוב את הסרטונים מהקישורים שלא עובדים, יש שם אוצרות שלא יסולו בפז!
יוסי שיק, שאול אלסון, ארי רוזנר, יושי בנדר בתחילת דרכו ועוד...
בטוח הם קיימים היכנשהו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2022 23:29 לינק ישיר 

אולי לאלימונסי יש אותם או לחלק מהחברים הותיקים....

תוקן על ידי AyalaMBC ב- 04/09/2022 23:29:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2022 19:19 לינק ישיר 

תודה! 
לצערי הקישורים לא עובדים גם לי... אני מעריצה מושבעת של פרחי מיאמי ורק לאחרונה גיליתי את הפורום הזה... מה אומר? אוצר בלום!! לא האמנתי שיש עוד אנשים שמתרגשים כך ממיאמי... ובתור חובבת פלוס פלוס של שאול אלסן אני מוכרחה לראות או לכל הפחות לשמוע את הביצועים שלו מההופעה הזו...
אגב איך למען ד' מצטטים הודעה קודמת? רציתי להתייחס להודעה אבל אני לא יודעת איך עושים את זה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2022 23:29 לינק ישיר 

אם תשימי לב בכל הודעה בצד שמאל למעלה יש סימן של סולמית (#) וסימן של ציטוט (״), כדי לצטט את צריכה ללחוץ על הסימן של הציטוט. נ.ב - נשמח לשמוע מתי הייתה ההכרות הראשונה שלך עם מיאמי וכו׳ באשכול ״נעים להכיר״ (אני לא מצליחה לתת קישור לשם).

תוקן על ידי AyalaMBC ב- 05/09/2022 23:35:43

תוקן על ידי AyalaMBC ב- 05/09/2022 23:36:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2022 23:51 לינק ישיר 

AyalaMBC כתב:
אם תשימי לב בכל הודעה בצד שמאל למעלה יש סימן של סולמית (#) וסימן של ציטוט (״), כדי לצטט את צריכה ללחוץ על הסימן של הציטוט. נ.ב - נשמח לשמוע מתי הייתה ההכרות הראשונה שלך עם מיאמי וכו׳ באשכול ״נעים להכיר״ (אני לא מצליחה לתת קישור לשם).

תודה על ההסבר, מקווה שהצלחתי 2; אחפש את האשכול הזה, ובהחלט אכתוב. האמת שלאחרונה גיליתי כמה פרחים ברשת, ודי הצטערתי לראות מה קורה איתם היום. וחיפשתי סרטונים מהעבר כדי לטעום קצת נוסטלגיה ולהתנחם.... לא מאמינה שאחרי למעלה מעשור אני מתרגשת ונלהבת מכל מה שקשור למקהלה הזו. כבר חודש אני שומעת רק מיאמי, מכל התקופות. והפורום הזה פשוט אוצר עבורי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2022 15:47 לינק ישיר 

מילי90 כתב:

תודה על ההסבר, מקווה שהצלחתי 2; אחפש את האשכול הזה, ובהחלט אכתוב. האמת שלאחרונה גיליתי כמה פרחים ברשת, ודי הצטערתי לראות מה קורה איתם היום. וחיפשתי סרטונים מהעבר כדי לטעום קצת נוסטלגיה ולהתנחם.... גם לי זה מאד הפריע בהתחלה עכשיו כבר התרגלתי...): לא מאמינה שאחרי למעלה מעשור אני מתרגשת ונלהבת מכל מה שקשור למקהלה הזו. כבר חודש אני שומעת רק מיאמי, מכל התקופות. והפורום הזה פשוט אוצר עבורי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2022 19:30 לינק ישיר 

AyalaMBC כתב:

תודה על ההסבר, מקווה שהצלחתי 2; אחפש את האשכול הזה, ובהחלט אכתוב. האמת שלאחרונה גיליתי כמה פרחים ברשת, ודי הצטערתי לראות מה קורה איתם היום. וחיפשתי סרטונים מהעבר כדי לטעום קצת נוסטלגיה ולהתנחם.... גם לי זה מאד הפריע בהתחלה עכשיו כבר התרגלתי...): לא מאמינה שאחרי למעלה מעשור אני מתרגשת ונלהבת מכל מה שקשור למקהלה הזו. כבר חודש אני שומעת רק מיאמי, מכל התקופות. והפורום הזה פשוט אוצר עבורי!
תודה, כתבתי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2022 19:50 לינק ישיר 

עלה סרטון ליוטיוב של נוסטלג'יק של איצי וולד (היה בפרחי מיאמי) בקטע מתוך מיאמי 36 youtube.com/watch?v=xLz_ZzOUlKo

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/9/2022 01:08 לינק ישיר 

AyalaMBC כתב:
עלה סרטון ליוטיוב של נוסטלג'יק של איצי וולד (היה בפרחי מיאמי) בקטע מתוך מיאמי 36 youtube.com/watch?v=xLz_ZzOUlKo

הכוונה כמובן למנדי וולד, שהיה בפרחי מיאמי בתור ממלא מקום של יונתן פלאי (ושניהם היו יחד גם בצליל וזמר...)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > אשכול הסרטונים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 50 51 52 53 לדף הבא סך הכל 53 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.