קראתי עכשיו את כל הכתבה. זה נראה כאילו נחמן כועס על ירחמיאל... אף פעם לא חשבתי על איך שירחמיאל מתייחס לילדים. הוא כותב שמבט אחד של ירחמיאל אל הילד והוא שותק.
נשלח ב-28/8/2011 11:51
מסכים איתך זה נראה שהוא כועס על עוד דברים. מצד שני אני לא מסכים שהוא כתב שאצלו הילדים לא חוששים ממנו הם נמצאים כי הם רוצים להיות, אני ממש לא מסכים עם זה גם בפרחי מיאמי הרבה ילדים מתדפקים על דלתותיה ומבקשים כניסה כלומר שגם בפרחי מיאמי ילדים רוצים להיות(!) יש לי עוד מה להגיד על הכתבה אבל יותר מאוחר...
נשלח ב-28/8/2011 11:54
אבל ירחמיאל יותר קשוח איתם לא?
נשלח ב-28/8/2011 12:18
ת'אמת? מאדם שיש לו כל הרבה הצלחה בכל מיני תחומים לא ציפיתי לשמוע כאלו הצהרות ילדותיות. יאללה נחמן, נקסט!
נשלח ב-28/10/2011 13:58
יש למשהו תמונה שלו בתור ילד?
אני מכירה את כל הסרטים של מיאמי וזה לא מתקשר לי לאף אחד..
נשלח ב-29/10/2011 20:37
אתם כולם צודקים!!!!גמני לא אהבתי!!!!!!!ואגב ירחמאל צריך להיות קשוח עם הילדים כי אחרת הם יעשו מה שהם רוצים!!!!!!!
נשלח ב-29/10/2011 20:44
גילה צודקת ירחמיאל צריך להיות קשוח איתם ונראה לי שנחמן סלצר לא מתנהג טוב יותר עם הילדים...
נשלח ב-29/10/2011 21:09
tttפפפ כתב:
יש למשהו תמונה שלו בתור ילד?
אני מכירה את כל הסרטים של מיאמי וזה לא מתקשר לי לאף אחד..
אין לי כאן תמונה כרגע, אבל במיאמי אקספיריאנס 2, עם החולצות הצהובות והשלייקס, יש לו סולו על המילים "עומדות היו רגלינו בשערייך ירושלים, ירושלים הבנויה כעיר שחוברה לה יחדיו".
חסון, שיער בהיר, משקפיים ופיאות מאחורי האוזניים.
נשלח ב-29/10/2011 21:11
ואגב, נחמן עצמו בנאדם מקסים. יצא לי לדבר איתו פעם בקשר לעניין כלשהו (לא, לא קשור לפורום :) והוא ממש נחמד וטוב לב. בלי קשר למה שהוא אמר או לא אמר בכתבה... -- וכדי להחזיק מקהלה מוצלחת, ולא רק מקהלה - בהחלט חייבים משמעת חזקה.