| נשלח ב-28/8/2011 23:10 |
|
| |
פורום פרחי מיאמי החדש מציג: ראיון בלעדי עם עקיבא אברמוביץ!
פורום פרחי מיאמי החדש גאה להציג:
ראיון עם בוגר מיאמי - עקיבא אברמוביץ!
אני רק מבקש, אם אתם מורידים את זה אל תעלו את זה לשום מקום אחר (לא ליוטיוב או כל אתר אחר) ניתן להוריד ולשלוח לחבר פורום או חבר אחר, רק לא להעלות לרשת (שכולם יוכלו לראות)
תוקן על ידי עידודודו ב- 28/08/2011 23:14:39
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 23:37 |
|
| |
אני גאה לענות (: הרעיון של הראיון יפה מאד. ארצה להתמקד יותר בדברים הטכניים. אני חייב לציין לטובה, ראשית את הרעיון של הפתיח מכל השנים שהוא מצולם, וגם את האיכות של הוידאו (אין על פסנתר). וכמובן את התרגום הסימולטנ י( מי תרגם?). ואת המראיינת אידי. ששאלה שאלות נכונות, ושאגב בזכות שאלתך, קיבלנו מסר לפורום: חיוך. זה לא דבר של מה בכך. וכמובן על העריכה של עידודו המושקעת. בקיצור וידאו מושלם.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 23:46 |
|
| |
תודה על ההערכה, נטסון! ותודה גם על ההארה לגבי החיוך  לצערנו נשמטה מרשימת הקרדיטים MILKI100 שתמללה את הראיון, כך שאני יכולתי לתרגם. בראיון עם חנינא (בדרך... בעריכה כרגע) זה יתוקן, בעז"ה. מילקי - מכאן: יישר כוח גדול!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2011 23:56 |
|
| |
ישר כח גדול, פריצה יפה בפורום, ראיון יפה מאוד במיוחד אהבתי את השאלה איך הוא מרגיש עכשיו כשהוא צופה אחרי שנים שהוא היה על הבמה,,, כל הכבוד
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 00:35 |
|
| |
הצעה: בראיונות הבאים, כדאי לשאול גם איזה שיר אוהב המרואיין ואפ' לבקש שישיר קטע קטן (בית או פיזמון).
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 00:39 |
|
| |
ישר כח ע-נ-ק ! העריכה נורא מושקעת, והלוגו של הפורום... בכלל.. אהבתי מאד את סקירת הווידאו על מעלליו של עקיבא לאורך שנותיו במקהלה.. התוכן של הראיון מעניין מאד! אידי! ידעת מה לשאול 
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 10:07 |
|
| |
למה אני לא רואה כלום, לא לינק, לא וידיאו כלום?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 14:52 |
|
| |
אני גם לא רואה כלום.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 15:05 |
|
| |
אולי זה בגלל הרימון? בכל אופן, תנסו ללחוץ_כאן . (עד 04/09)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 15:50 |
|
| |
ואי איזה ילד מקסים עקיבא!!!ישר כוח !!!אין על הילד הזה!!!!!!אהבתי מאד
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 16:16 |
|
| |
בהחלט גיללה צודקת
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 16:35 |
|
| |
אידי תודה רבה רבה,טוב שיש ג'מבו מייל, מאוד יפה, עקיבא הזה ממש נשמה טובה.ילד טוב ירושלים. חבל שלא שאלתם אותו איזה המשך מוזיקלי, על כל פנים זה נראה שהוא ילך (או הולך) בדרך אחיו -ישיבה יוניברסיטי וכו'. יפה הקטע שלפני הראיון זה עושה את זה רשמי (אבל למה רווח 2006? כמדומני שזה היה ב 2005 לא נורא עקיבא סולח לכם :)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 16:54 |
|
| |
LIKE 
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2011 12:47 |
|
| |

|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2011 21:22 |
|
| |
היות והמחשב שלי מתפקד כמו צב עם גבס....,אני לא מצליחה לממש את כל התכניות שלי בנוגע לפורום (יש לי בעיה קריטית עם שליחת הודעות...)אז רק שתדעו שחלמתי כבר מזמן לפתוח אשכול של "ראיונות עם בוגרי מיאמי" ואני רואה שהוצאתם את זה לפועל מהר מכפי שתכננתי.יישר כח!!!!!!!!!!! היו לי שאלות כמו:מה הזכרון הכי חזק שלך משנות המקהלה?,האם ההערצה היתה מטרד עבורך או שביננו אתה מוכן להודות שהיא רק העלתה לך את הבטחון העצמי והוכיחה לך שאתה שווה.... קטע של שיר הכי אהוב כפי שנטסון הציע כבר ועוד כמה שאלות שאם יהיה צורך אכתוב אותן....(יש לי את הכל כתוב באנגלית.... ) טוב,כנראה שראיונות מהסוג שלעיל (לצפיה),לא יתבצעו בקרוב,כ"כ מהר,(כי היכן ניתן לפגוש את הבוגרים אם לא בהופעות...?)אבל,אולי אפשר לארגן ראיונות טלפוניים?אני חושבת שזה יעניין מספיק את הציבור!!!!!!!!!! תארגנו לנו פליז עוד דברים טובים! (אולי עם שאול אלסן...............?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא היחידה שאשמח לשמוע אותו,נכון?)
|
|
|
|
|