אז זוהי דעתי מקווה שתתקבל
אז ככה דבר ראשון אין לי שום דבר נגד קול ברמה וההפך אני חושב שברדיו הזה יש כמה דברים מעניינים שאני בעצמי מקשיב להם. אבל מעבר לזה יש לי כמה בעיות עם הרדיו הזה.
רדיו הוא כלי תקשורת שמיועד לעניין קהל יעד שאליו הוא מיועד ודגש על כל הקהל, לא רק לגברים. ואני לא חושב שתוכניות בוקר שהגברים בדרך כלל בכוללים או בישיבות אמורים להיות תוכניות לגברים, אלא תוכניות משפחה שמיועדות יותר לנשים. ותוכניות כאילה לעניות דעתי לא יכולות להיות מוגשות על ידי גברים! ולגבי עצם הנקודה שנשים מגישות תוכנית אני לא חושב שיש בזה בעייה לשמוע קול של אישה מדברת בדיוק כמו שבסופר או בבנק לא חשבתם לרגע שיהיה בעייה. מה גם כמו שכתבנו שהתוכניות האלו מוגשות בקול חי בשעות שאין סיבה לגבר שמפחד לשמוע קול אישה לפתוח את הרדיו.
לגבי מוצ"ש. כולם הרי יודעים שמי שמשדר את תוכניתו בקול ברמה הלא הוא יקי אדמקר הוא מתלמד שלמד את עבודתו אצל יוסי אייזנטל, ואם לי בתור מאזין מין השורה יש אפשרות להקשיב או למסטר או לתלמיד הצעיר ברור שהעדיף את המסטר! לא שח"ו יש לי משו נגד יקי, אלא הפוך הוא לדעתי אחד המוכשרים לגילו רק שביחס לאיזנטל... קצת קשה להשוות.
גם לגבי כתבי החדשות והפוליטיקה יש לי הרבה מה לכתוב רק שאין לי עניין לעייף אותכם ...