בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

אשכול תמיכה טכנית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/9/2011 20:33 לינק ישיר 
אשכול תמיכה טכנית

מכיון שלי לא אחת צצות שאלות בנוגע לתמיכה טכנית וכל פעם מחדש אני תוהה היכן לשאול והיכן אוכל לקבל עזרה בסופו של דבר מפנים אותי לפרטי (בד"כ לתיבה של פסנתר...). מכיון ששמתי לב שאותן שאלות שעולות לי עולות לחברים נוספים ומשתמשים חדשים חשבתי שמן הראוי שיהיה אשכול כזה ובמקום שיענו לכל אחד בפרטי יענו פעם אחת וכל החברים יוכלו להעזר בתמיכה. 
אז כאן המקום לכל שאלה הקשורה לתמיכה טכנית.
ועכשיו לשאלה שלי "כיצד מקטינים קובץ וידיאו?" (זה לא דוקא לשליחה במייל זה פשוט קובץ ענק לסרטון קצר...)

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/9/2011 22:01 לינק ישיר 

יש בעיות בפרויקט של הפורום. אני רוצה להוסיף דף לאלבום ובחיפוש זה מביא לי את זה:

שגיאת בסיס נתונים

ארעה שגיאת תחביר בשאילתה לבסיס הנתונים. שגיאה זו עלולה להעיד על באג בתוכנה. השאילתה האחרונה שבוצעה לבסיס הנתונים הייתה:<*>(שאילתת ה־SQL מוסתרת)מתוך הפונקציה "". בסיס הנתונים החזיר את השגיאה "145: Table './a4401621_wiki/searchindex' is marked as crashed and should be repaired (mysql6.000webhost.com)".
מה עושים?!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/9/2011 22:13 לינק ישיר 

הבעיה ידועה, צריך לחזור אחורה ולעשות שוב (לפעמים צריך לרענן את הדף) לכן לפני ששולחים משהו כדאי להעתיק אותו כדי שלא ימחק...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/9/2011 22:17 לינק ישיר 

איך מכווצים תמונה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2011 22:20 לינק ישיר 

עידודודו כתב:
הבעיה ידועה, צריך לחזור אחורה ולעשות שוב (לפעמים צריך לרענן את הדף) לכן לפני ששולחים משהו כדאי להעתיק אותו כדי שלא ימחק...

זה לא עוזר לי! - והבעיה היא לפני שאני כותבת את הערך, כשאני עושה חיפוש לערך כדי לכתוב אותו זה מביא את זה. מה לעשות?! חבל רציתי לתרום לפרויקט...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/9/2011 22:26 לינק ישיר 

את יכולה לכתוב לי מה חיפשת כדי שאני אבדוק?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/9/2011 22:40 לינק ישיר 

חברים, הדיון שלכם פורה ומועיל, אבל יש כבר אשכול תמיכה טכנית - http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=19&topic_id=2848050

הדיון ישמח להימשך שם :)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > אשכול תמיכה טכנית
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext