אני מנסה להבין מה קורה בפורום הזה אתמול שמעתי על בחורה שדיברה עם בחורה אחרת בקשר לבחור אחר שאולי יכול לצאת מזה שידוך לבחורה אחרת (כן גם אני קראתי את זה פעמיים להבין מה כתבתי)
הפורום הזה מספק גם שידוכים (ממש) או רק דיבורים על שידוכים?
נשלח ב-4/9/2011 16:29
בעיקרון ובהחלט, הפורום נועד רק לדיבורים, עידוד ותמיכה וירטואלית ...
ממש לא על תקן הצעת שידוך!
נשלח ב-4/9/2011 16:37
ועל זה נאמר מתוך שלא לשמה באים לידי לשמה
נשלח ב-4/9/2011 16:49
תיאורטית הפורום מספק במה להעלות התלבטויות והתחבטויות כדי לקבל עצות מאנשים מנוסים (?) יותר...
זה לא אתר היכרויות, למרות שמי יודע, הרבה שלוחים למקום... (ואולי כבר היו זיווגים שנוצרו כאן)
נשלח ב-4/9/2011 16:49
דברים רציניים לא אמורים לצאת מפה... כאן שופכים את הלב, משתפים, מייעצים, וקוראים את הגיגי ליבם של אחרים... אולי לומדים גם מנסיון אחרים... צוחקים קצת.. אבל הכרויות ממש לצורך שידוכים לא נראה לי... זו לא הכתובת בפרט שיש פערים גדוליםם בין הבחורים והבחורות כאן.... (וד"ל)
נשלח ב-4/9/2011 16:53
עכשיו אני בטוח שכן אפשר להגיב פה בצורה יותר ריגשית ולא לחשוש שמא יגידו בטח הוא מאוהב בה או משהו כזה
נשלח ב-4/9/2011 17:04
nati1989 כתב:
עכשיו אני בטוח שכן אפשר להגיב פה בצורה יותר ריגשית ולא לחשוש שמא יגידו בטח הוא מאוהב בה או משהו כזה
וגם אם יגידו מה אכפת לך.....
נשלח ב-4/9/2011 17:20
לחפש שידוכין באינטרנט בכלל ובפורום הזה בפרט זה כמו לחפש שידוך בשק מלא נחשים: אולי יתמזל מזלך ואתה תתפוס נחש לא ארסי. עצתי אליך: חפש שידוך בחיים אמיתיים.
תוקן על ידי מחוץלקופסא ב- 04/09/2011 17:21:02
נשלח ב-4/9/2011 17:29
אין בחורות שבאות עם תעודת אחריות, גם בחיים האמיתיים...
נשלח ב-4/9/2011 18:17
nati1989 כתב:
אני מנסה להבין מה קורה בפורום הזה אתמול שמעתי על בחורה שדיברה עם בחורה אחרת בקשר לבחור אחר שאולי יכול לצאת מזה שידוך לבחורה אחרת (כן גם אני קראתי את זה פעמיים להבין מה כתבתי)
א. יש סיכוי גדול שהיא אמרה את זה בצחוק... ב. יש אנשים שבשידוכים, כל אדם שניקרה בדרכם הוא מועמד פוטנציאלי, להם או לחבר'ה. ג. ברור שלא אמורים להעשות כאן שידוכים.
נשלח ב-4/9/2011 18:22
יש פה חוסר הבנה. גם אני נגד העניין שמפה יצא למישהו שידוך (אם ייצא למישהו שיהיה לו במזל טוב) רק אני שואל אם זה מה שבאמת קורה כאן? כי זה מה שאני שמעתי
נשלח ב-4/9/2011 18:25
שירלי19 כתב:
ג. ברור שלא אמורים להעשות כאן שידוכים.
לא נראה לי שיש "איסור" כזה בחוקת הפורום. (להיפך, אולי אסיק ישמח אם בזכותו נבנה עוד בית יהודי)