|
|
| נשלח ב-5/9/2011 17:23 |
|
| |
אני הבנתי.. אבל העדפתי להתייחס לפן הנורמלי של המילים.. מאשר לנסות להפגע מתת רמה.
זו מציאות בחור. תלמד קצת נפש האדם.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2011 17:25 |
|
| |
| אנוני_מוס כתב: |  | אני הבנתי.. אבל העדפתי להתייחס לפן הנורמלי של המילים.. מאשר לנסות להפגע מתת רמה.
זו מציאות בחור. תלמד קצת נפש האדם. |
|
לא חושב שאפשר להפגע מתגובה כזאת או אחרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2011 19:25 |
|
| |
| ליטאי613 כתב: |  |
ולא רואה סיבה לחזור מהנכתב. בקשרים המין הגברי בעל מידות מתוקנות, ואילו המין הנשי מחפשים להעביר זמן כמו שניתן לקרוא בנושא של האשכול.
|
|
אני תוהה אם דברי האיוולת שכתבת הם כתוצאה מהרהורי שווא פסיכוטיים או מפגיעה בתצורת ההיפוקמפוס. אמממ.. נראה לי שהכף הכריעה לטובת פגיעה עצבית כוללת...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2011 21:52 |
|
| |
אולי תשתקו שניכם? את המריבות תנהלו בפרטי.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 08:41 |
|
| |
עכשיו מתברר ש״כמעט מאורסת שלי״ הולכת לסגור ווארט עם בחור אחר בחור ״דוגמן עם עיינים כחולות״... איזה כואב זה...
עכשיו מתברר שבהצעת נישואין שהצעתי לה אז יש חשש של ספק קידושין... האם עלי ללכת למורי הוראה ע״מ לפטור את הבעיה? או פשוט להתעלם ממנה?
לי בתור גבר אין בעיה עם שתי נשים מה שאין כן היא לא תוכל להנשא לאפחד... אבל מה שכן אם יתברר שזה באמת ספק קידושין יהיה רשום לי בתז ״גרוש״ ולזה אני לא מוכן....
שנית האם זה יהיה בגדר לשון הרע ללכת ולספר לבחור עם מי הוא הולך לסגור ווארט?
עברנו יחד קצת עבירות...):
אז האם מותר לספר לבחור?
האם כדאי!
לספר לבחור שהבחורה ביטלה שידוך אפילו שזה לא התפרסם? שהוא ידע לאיזה בור הוא נכנס?
שהוא ידע שהוא לוקח בחורה שאני לעולם לא יסלח לה...
בחורה שהולך להיות עליה קפידות במשך כל חייה?
לספר??
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 10:49 |
|
| |
העובדה שהיא שברה את ליבך היא אכן מצערת, אבל העובדה שבן אדם אומר לא לבן/בת זוג לא הופכת אותו לאדם מושחת אשר קפידות רבות מרחפות מעל ראשו. מאוד טבעי שמישהי מחליטה שהבחור שאיתו יצאה לא מתאים לה והגיע הזמן לאמר שלום, ואני חושבת שללכת ולהרוס לה בגלל הכאב שלך זה מרושע ומגוחך כאחד.
תוקן על ידי האלכסנדרה ב- 15/09/2011 10:55:52
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 11:25 |
|
| |
יצאה איתו??
אנחנו כבר סגרנו חתונה....
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 12:29 |
|
| |
אמרת לה הרי את מקודשת לפני עדים או שהצאת לה נישואין? מתנות הרי לא נחשב לספק קידושין.
בכל מקרה, אני תוהה אם אתה רציני ברצון שלך להרוס לה את החיים, אני רוצה לחשוב שאתה סתם מדמיין מחשבות שבאות ממקום של סבל וכאב.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 13:42 |
|
| |
נתן,
| נתן22 כתב: |  | | למעלה מ400שעות שיחה...
למעלה מ80 שעות נסיעה...
קרוב ל20 פגישות...
יותר מ100 שעות של פנים מול פנים...
קרוב ל6000 הודעות אסמס...
מאות מיילים....
מאות מילות חיבה והבטחות...
עשרות מכתבי אהבה קטנים וגדולים...
שבועה וכריעת ברך...
הצעת נישואין הכי רומנטית שיש...
נלחמתי עם המשפחה שלי בשבילך...
מאות מאות פרקי תהילים ותפילות...
עשרות פעמים הייתי בקברי צדיקים ובכותל...
הייתי ובקשתי ברכות מגדולי הדור...
ליטרים של דמעות...
קרוב ל6500שח עלות הסוללרי...
למעלה מ1500 שח רק נסיעות...
למעלה מ16000שח הוצאות רק עלייך...
עשרות תמונות מלאות בחיוכים מאושרים...
קרוב ל30 דפי גמרא שלמדתי רק בגלל שביקשת שאתחזק יותר...
רציתי להפתיע אותך ולגמור בשבילך מסכת... בשביל מי אני אגמור עכשיו?
התחלתי לכתוב חידושי תורה בשביל שאני אוכל לכתוב קונטרס ולחלק אותו בחתונה שלנו...
מאות תפילות פרקי שירה שיר השירים רק בשבילנו...
מאות שקלים תרמתי לצדקה... והתחייבתי לעוד אלפים...
מאות רגעים של אושר של שמחה של התרגשות של דמעות...
קיבלתי על עצמי עשרות קבלות טובות להתחזק בהם...
התחלתי להוציא שבת בר״ת...
ואת לא מתארת מה עוד אני מוכן לעשות בשבילך...!
אני מוכן (רוצה) להפסיק עם הלא כשר( האייפון)
מוכן בלי מחשב בבית...
מתחייב לך להקים בית של תורה...!
בית יהודי אמיתי... מבטיח לך להיות מאושרת... לא לאכזב אותך לעולם...!
ללמוד תורה ככל יכולתי....
להתחזק בצניעות מבטיח...
ובחניני נא בזאת... אם לא אקיים את כל היוצא מפי...!
אשה בונה אישה בונה.... את יכולה לבנות אותי....
מי עוד יעשה בשבילך מה שאני עשיתי?
מי עוד ייתן לך מה שאני נתתי?
מי עוד ילחם בשבילך בכל זמן וקושי?
מי עוד ייאהב אותל כמוני?
מי עוד יכתוב לך שירי אהבה?
מי ייתן יד ויבנה את ביתך?
מי תמיד דאג שיהיה לך חיוך על הפנים?
אייך?
לא שיקרתי עלייך לעולם... הייתי הכי אמיתי איתך... גם כשפגעת בי נורא ידעתי לסלוח... לא הסתרתי ממך דבר...
הכרת את כולי.... ועכשיו איך תדעי לאן את נכנסת? תוכלי לספר לעוד מישו מה שאני יודע עלייך?
תוכלי לנהל עם עוד מישו שיחה חופשית כמו שניהלת איתי?
תוכלי לספר לו הכל?!
והוא עדיין ימשיך להיות איתך?
מי עוד אוהב אותך בעולם כמוני?
אני לא ביקשתי ממך דבר... רק אותך!
תני לי להוכיח את עצמי.... מבטיח להיות יותר טוב!
ואין לך מה לדאוג.... אני לא אפגע בך ולא אזיק לך...! למרות התמנות והסרטונים שיש לי.... ולמרות ההתנהגות שלך...
לאן נעלמו אותם 3 חודשים...?
כשאני חשבתי רק לקום וללכת בגלל שאבא שלך לא רצה אותי... אמרת לי תשאר אל תשאיר אותי לבד... אני נשבעת לא לעזוב אותך... ואתה עדיף מאבא שלי.... ואני האמנתי ונשארתי...
ועכשיו את קמה והולכת לך בלי שום סיבה.... למרות ההבטחה... למרות השבועה....
איך את יכולה לפגוע בי ככה...?
להשאיר אותי עצוב ובוכה...?
את כשרק הזלת דמעה גנבתי את הרכב של אבי ובאתי אלייך שעתיים נסיעה באמצע הלילה בלי רשיון...! פעם ראשונה שנהגתי נהגתי עד אלייך...!
ואת?
זו הכרת הטוב שלך...?
אני פצוע... ושבור לב...
חשבת לרגע מה את עושה לי...?
איך אני אוכל להאמין לבחורה אחרת...? אייך אוכל לשקם את חיי?
אני מקווה שאני אצליח לסלוח לך... לא בגלל שמגיע לך... אלא בגלל שאני עדיין אוהב אותך ואני לא רוצה שיהיה לך רע בגללי....
את יודעת מה הכי כואב לי?
שאת תדעי שטעית רק אחרי שהדרך חזרה תהיה נורא מסובכת...
|
|
מילים חודרות..מילים שממיסות כל לב... לא מתיימר לנחם אותך או לומר לך מילים כאילו ואחרות.. כי אחרי הכל.. קשה להבין ולהרגיש את מה שאתה מרגיש אם לא עוברים את זה... אבל בכל זאת כמה מילים...
תבין, יש כעת שני דרכים בפניך, או להישבר, לתת לעצמך להיכנס לרחמיים עצמיים, לדיכאון, עצבים עליה, ועד שלל רגשות מכל הבא בלב...אך דע, שבדרך הזאת, לא רק שאתה גומר את החיים שלך, אתה בעצם גם משחק לטובתה.. היא הרסה אותך.. ואתה עוד עוזר לה בזה...! אבל ישנה את הדרך אמנם הקשה יותר מהראשונה, אבל דרך.. שאם תצלח אותה, תצא חזק יותר, מחושל יותר, רגיש יותר, מיוחד יותר, ובעיקר.. הברית הבאה שלך, תהיה איתנה ומיוחדת לאין שיעור.. ! האם תוותר על זה בגלל חולשה של רגע? בגלל כאב פולח בפתע?? האם תקבור את עצמך חיי בגלל שטות או רשעות של מישהי אחרת..?? (תהיה מי שהיא לא תהיה!) האם..??
עצתי לך, אם כל הכאב שבדבר, אם כל ההשקעה שהשקעת, אם כל האמון שהתנפץ.. תפתח לעצמך דף חדש, דף בו "אתה" חיי! בו אתה זה שחיי עם עצמך.. חיים שאתה לא מוכר את עצמך בעד רגש כזה או אחר.. חיים בו אתה המוביל והמנווט, בו אתה על כל המשתמע מכך יוצא לפועל...! והרגשות? המחשבות? הזיכרונות? תחליט שמה שהיה, היה.. וכעת.. אתה ממלא אותם בעצמך.. קח לך כמה דברים שאתה ממש אוהב, דברים שהם החלום שלך, היעוד שלך.. תמלא אותם בזה.. תשקיע את המחשבות שלך בכך.. ובעת שעולים בך המחשבות והזיכרונות.. תסיט אותם לעבר הנושאים הנ"ל... ובע"ה לאט, לאט, הרגש ירד.. הרגש יתפוגג ויתמוסס.. ואז..לא יהיה שיעור לשמחת לבך...!
בהצלחה...:)!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 13:48 |
|
| |
| עמקויות כתב: |  |
מילים חודרות..מילים שממיסות כל לב... לא מתיימר לנחם אותך או לומר לך מילים כאילו ואחרות.. כי אחרי הכל.. קשה להבין ולהרגיש את מה שאתה מרגיש אם לא עוברים את זה... אבל בכל זאת כמה מילים...
תבין, יש כעת שני דרכים בפניך, או להישבר, לתת לעצמך להיכנס לרחמיים עצמיים, לדיכאון, עצבים עליה, ועד שלל רגשות מכל הבא בלב...אך דע, שבדרך הזאת, לא רק שאתה גומר את החיים שלך, אתה בעצם גם משחק לטובתה.. היא הרסה אותך.. ואתה עוד עוזר לה בזה...! אבל ישנה את הדרך אמנם הקשה יותר מהראשונה, אבל דרך.. שאם תצלח אותה, תצא חזק יותר, מחושל יותר, רגיש יותר, מיוחד יותר, ובעיקר.. הברית הבאה שלך, תהיה איתנה ומיוחדת לאין שיעור.. ! האם תוותר על זה בגלל חולשה של רגע? בגלל כאב פולח בפתע?? האם תקבור את עצמך חיי בגלל שטות או רשעות של מישהי אחרת..?? (תהיה מי שהיא לא תהיה!) האם..??
עצתי לך, אם כל הכאב שבדבר, אם כל ההשקעה שהשקעת, אם כל האמון שהתנפץ.. תפתח לעצמך דף חדש, דף בו "אתה" חיי! בו אתה זה שחיי עם עצמך.. חיים שאתה לא מוכר את עצמך בעד רגש כזה או אחר.. חיים בו אתה המוביל והמנווט, בו אתה על כל המשתמע מכך יוצא לפועל...! והרגשות? המחשבות? הזיכרונות? תחליט שמה שהיה, היה.. וכעת.. אתה ממלא אותם בעצמך.. קח לך כמה דברים שאתה ממש אוהב, דברים שהם החלום שלך, היעוד שלך.. תמלא אותם בזה.. תשקיע את המחשבות שלך בכך.. ובעת שעולים בך המחשבות והזיכרונות.. תסיט אותם לעבר הנושאים הנ"ל... ובע"ה לאט, לאט, הרגש ירד.. הרגש יתפוגג ויתמוסס.. ואז..לא יהיה שיעור לשמחת לבך...!
בהצלחה...:)! |
|
ווואו. מילים יפות יש לך, עמקויות. 
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 13:49 |
|
| |
עמקויות, 
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 15:39 |
|
| |
אין לי הרבה מה להוסיף.
"הקנאה התאווה והכבוד מוציאין את האדם מן העולם"
לתשומת ליבך.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 19:31 |
|
| |
עמקויות, כל מילה בסלע.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2011 15:58 |
|
| |
לא כדאי להרוס. אין עניין כזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2011 16:45 |
|
| |
| נתן22 כתב: |  | | כשאני חשבתי רק לקום וללכת בגלל שאבא שלך לא רצה אותי... אמרת לי תשאר אל תשאיר אותי לבד... אני נשבעת לא לעזוב אותך... ואתה עדיף מאבא שלי.... ואני האמנתי ונשארתי... . |
|
בין כל המשפטים הכואבים שכתבת שם נתפסה עייני למשפט שהיה אמור לזעזע אותך...(המודגש..)
אם היא ככה אומרת על אדם שגידל אותה למה שלא תזלזל בקשר של 3 ח' בסה"כ..?
אני לא הייתי רוצה בחורה כזו...
מגיע לך הרבה יותר..ותשמח שעזבה אותך תתחיל להבין כמה זה היה טוב...
(היא היתה בסוף גם מזלזלת בך...!!! מה שעשתה בעצם...)
|
|
|
|
|