|
|
| נשלח ב-6/9/2011 15:47 |
|
| |
כתבה מאתר 'בחדרי חרדים'
הסיפור אותו תקראו בשורות הבאות הוא סיפור כמעט-ניסי הממחיש את ההשגחה העליונה המלווה את כל מי שרק מאמין.
ביום ה' הקרוב היה אמור להופיע החזן מאיר שטרית, תושב העיר בני ברק באירוע חזנות מעורב בתל-אביב. במוצאי שבת גילה לראשונה שטרית כי האירוע יתקיים ללא הפרדה בין נשים וגברים.
התשלום שהיה אמור לקבל שטרית עבור השתתפותו באירוע עמד על סך של 2400 שקלים.
החזן עמד בפני דילמה לא פשוטה. מצד אחד עמד בפניו הפיתוי של השתתפות באירוע גדולה המביא בכנפיו חשיפה גדולה לשוחרי החזנות. מאידך, מדובר באירוע מעורב שעל ביטולו עלולים המארגנים לגבות ממנו כסף רב.
לאחר ההתלבטות ובעצה אחת עם רבניו החליט החזן לוותר על ההשתתפות באירוע למרות הנזקים הכרוכים בכך.
בבוקר שלאחר ההחלטה הקשה ניגש שטרית לדוכן הפיס על מנת לבדוק את טופס הלוטו אותו הוא מילא. בעל הדוכן הודיע לו בחיוך כי הוא זכה ב-2400 ₪. בדיוק הסכום אותו היה אמור להרוויח אם היה משתתף באירוע המעורב.
אלא שכאן לא הסתיים הסיפור. שטרית שזכה להארה שמימית החליט לערוך אירוע הודאה בהשתתפות בני משפחתו. הוא קנה מעט כיבוד וסיפר לבני המשפחה את הסיפור הניסי.
עלות הכיבוד שקנה החזן לכבוד האירוע עמד על סך של 200 שקלים. בשעות הערב הוא יצא לאירוע פרטי בכדי לשמח את המשתתפים. אחד המשתתפים שנהנה משירתו, שלף שטר אדום בן 200 שקלים ונתן לחזן המופתע.
"כאן נסגר המעגל", מספר שטרית בהתרגשות ל'בחדרי חרדים'.
http://www.bhol.co.il/article.aspx?id=31787
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2011 15:54 |
|
| |
לפני כמה ימים הוצעה עבורי משרה לתפילה במלון מכובד בארץ, כמובן שזה קרץ לי ומיד הבעתי הסכמה, לאחמ"כ התייעצתי עם רבי שליט"א והוא הורה לי לבטל, מהסיבה שבמלון הסעודות הינם במעורב ולא יאה לאברך חסידי (ועוד כחודש לאחר חתונה...) -להשתתף בסעודות שכאלו בעיצומן של ימי ראש השנה, ברגשות מעורבים התקשרתי וביטלתי את הגעתי... אני ממתין כעת ללוטו הקרוב... שתהיה לכולנו שנה טובה ומבורכת...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2011 16:22 |
|
| |
נו, באמת! שיהיה לו לבריאות הכסף
אבל הוא לא מופיע לפני קהל מעורב???!!! (אולי לא יצא לו עד היום?!) מכיר עוד כמה מתוסכלים כאלו!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2011 16:28 |
|
| |
החזן מאיר שטרית כוכב עולה בשמי החזנות, ובעל חסד אמיתי.
תמיד כשהוא מוזמן לשמח חולים בהתנדבות הוא בא בשמחה (גם כשקשה לו), וכנראה שיש לו סייעתא דשמיא ומגיע לו לזכות בפיס.
http://www.youtube.com/watch?v=MHBWUGd3f24
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2011 16:33 |
|
| |
מוזר מאוד כי החזן שטרית מופיע ב-י"ד תמוז עם אלי יפה מול קהל מעורב...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2011 22:02 |
|
| |
מופיע או שמא הופיע!?!
|
|
| נשלח ב-6/9/2011 23:05 |
|
| |
למנהלי הפורום הנכבד,
נא למחוק אשכול זה שכל קשר בינו ובין חזנות אמיתית,שלשמה נועד הפורום, מקרי בהחלט. ואם כבר, הלא ידוע הוא שהחזן שטרית בהזדמנויות שיש לו מופיע מעורב,ואף מתעתד להופיע בסדרת הקונצרטים של אלי יפה,בקונצרט האחרון.אז באמת...גחמה נחמדה ותו לא. ועכשיו לאחרת פתיחת האשכול הזה, אני מצטרף בכל ליבי לטוענים שהפורום בכללות ירד לאחרונה ברמתו באופן דרסטי.(כולי תקווה,שאין מביניכם החושבים שאף אני גורם לירידתו ברמה ,כי אם כן,אני מוכן כרגע לחדול מכתיבתי,ולקבל שכר על הפרישה וכו' )
תודה וכל טוב,
נחמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2011 23:35 |
|
| |
בשביל לקבל שכר על הפרישה, היית צריך לקבל שכר על הדרישה
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|