|
|
| נשלח ב-11/9/2011 15:54 |
|
| |
עברתי את זה גם. יצאתי עם בחורה 6 פגישות והיא הורידה אותי ועד היום אני מת לחזור.
בת23: אף פעם לא מאוחר לחזור!!! (אולי זו את שיצאה איתי???)
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2011 16:14 |
|
| |
| כמעט_חדשה כתב: |  | מה את מנסה לשאול פה? אם זה הגיוני שאת מתגעגעת אליו? שאת נמשכת אליו? את עונה לעצמך את התשובה.. לא?
אם השכל אומר לך שלא, אז לא.. אין תרופה/קסם שיגרמו לך לשנות את מה שאת מרגישה
פשוט, תני לזמן לעשות את שלו..
|
| אני לגמרי מסכימה איתך!!!!מתאהבים במשך החיים בהרבה בחורים אז עם כל אחד צריך להתחתן????היה כאן משו שממש לא התאים אז לא!!!מאחלת לך את המווווןשלם שלך!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2011 21:36 |
|
| |
בכדי לזכות לחיי אושר צריך כמה נתונים בסיסיים, אח"כ כמובן צריך עבודה מתמדת וכו' וכו'. את הנתונים הבסיסיים האלו יש לך, כך את כותבת בצורה חד משמעית, וזה לא דבר שמוצאים כל כך מהר. את העדפת לוותר על האפשרות הנדירה הזאת של חיי אושר, בשביל שיקולי יוקרה. טיפשה כבר אמרתי?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2011 21:39 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | | בכדי לזכות לחיי אושר צריך כמה נתונים בסיסיים, אח"כ כמובן צריך עבודה מתמדת וכו' וכו'. את הנתונים הבסיסיים האלו יש לך, כך את כותבת בצורה חד משמעית, וזה לא דבר שמוצאים כל כך מהר. את העדפת לוותר על האפשרות הנדירה הזאת של חיי אושר, בשביל שיקולי יוקרה. טיפשה כבר אמרתי? |
|
מה בדיוק הבעיה שלך? או שמא אתה זה שהיא דחתה?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2011 22:29 |
|
| |
כן.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2011 23:55 |
|
| |
מעפיל??? אתה רוצה לספר לי משהו??..
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2011 00:02 |
|
| |
אדם קפוץ לפה מענין......
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2011 00:06 |
|
| |
מעפיל ממורמר על מישהי זה נשמע. כל הבנות נכלוליות, זה לא משהו נקודתי מה שההיא עשתה לך אז אל תיקח את זה אישית.
|
|
| נשלח ב-12/9/2011 00:09 |
|
| |
שלום ''בת 23'' (מאת אח של ''אני19'') אני מאוד מבין את הפרדוקס הפנימי שלך, מצד אחד, שאת חושבת על הבחור, את אומרת לעצמך לא מעניין אותי כלום, ושאת חושבת על הבעיה, את לא רואה את הבחור אלא את הבעיה. בתור אחד שהיה באותה סיטואציה, והכרית שלי ספגה הרבה מעברים, מצד לצד על משכבי בלילות וגם בימים, הייתי מציע לך לפרוס את ספקותיך בפני אדם גדול, שאת סומכת על ששיקול דעתו, ואחרי שהוא ילבן איתך ביחד את הבעיה, יהיה לך יותר כילים להחליט נכון. הרבה הצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2011 00:36 |
|
| |
לא נראה לי שהיא מתלבטת אם להוריד או לא. היא בטוחה שהוא לא מתאים לה מאיזו סיבה שלא תהיה (וזכותה).
בנוסף היא גם מתגעגעת אליו ושואלת אם זה נורמלי.
לדעתי זה נורמלי ביותר, גם מכמה פגישות אפשר להקשר, את אומרת שהורדת בגלל שיקולים שכליים, כלומר שהרגש עוד פועם, אז אין כאן חשש של משהו לא בסדר או לא הגיוני.
בהצלחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2011 00:52 |
|
| |
| לוליתורתך כתב: |  | לא נראה לי שהיא מתלבטת אם להוריד או לא. היא בטוחה שהוא לא מתאים לה מאיזו סיבה שלא תהיה (וזכותה).
בנוסף היא גם מתגעגעת אליו ושואלת אם זה נורמלי.
לדעתי זה נורמלי ביותר, גם מכמה פגישות אפשר להקשר, את אומרת שהורדת בגלל שיקולים שכליים, כלומר שהרגש עוד פועם, אז אין כאן חשש של משהו לא בסדר או לא הגיוני.
בהצלחה! |
| like every word!!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2011 12:44 |
|
| |
אם את אוהבת אותו ונתת לו ללכת - את טיפשה. אם את קולטת את זה עכשיו ולא מחזירה אותו בחזרה - את עוד יותר טיפשה.
ואם אוהבים, אין דבר כזה "גדול עלי".
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2011 12:47 |
|
| |
| תמי_4 כתב: |  | אם את אוהבת אותו ונתת לו ללכת - את טיפשה.
ואם אוהבים, אין דבר כזה "גדול עלי". |
|
את מדברת שטויות!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2011 12:50 |
|
| |
לא, אני מדברת הפוך ממה שחרדים חושבים - שאם אח של מישהו חולה בתסמונת דאון - כולם מסומנים שאם הורים של מישהו גרושים - אז הוא דפוק וכו'
אם אוהבים מישהו, לא משנה מה יש בו, לא משנה מה יש במשפחה שלו - הכל פתיר. אוהבים אותו, עם הבעיות שלו, זה מה שעושה אותו להיות הוא עצמו!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2011 12:50 |
|
| |
| תמי_4 כתב: |  | אם את אוהבת אותו ונתת לו ללכת - את טיפשה.
אם את קולטת את זה עכשיו ולא מחזירה אותו בחזרה - את עוד יותר טיפשה.
ואם אוהבים, אין דבר כזה "גדול עלי". |
|
אהבה היא תנאי הכרחי לנישואין אבל לא מספיק.
יתכן ובתחילתו של קשר האהבה מחפה על חסרונות וחוסר התאמה, אך ההתנגשות עימם היא בלתי נמנעת.
הרבה נישואין שהחלו באהבה גדולה התפרקו בגלל חסרונות מסויימים/רקע שונה.
תוקן על ידי האלכסנדרה ב- 12/09/2011 13:05:04
|
|
|
|
|