|
|
| נשלח ב-14/9/2011 20:21 |
|
| |
והדברים ברורים ופשוטים מאירים כנתינתם מסיני [עי לעיל פירוש מילה זו]. עריות אינם איסור כלל. וכל מה שכתוב בתורה האמת להיפך גמרי ולא דברה תורה אלא כנגד יצר הרע נתגלה בפירוש חדש דקאי על כל התורה ולה שאינה אמת אלא כנגד יצר הרע כלומר לשחד את האנשים השוטים שאינם משכילים לקרוא באתר הנורא והנפלא עצכ"ח שכך יקיימו את התורה
וכל מי שיביא מקור ח"ו לאיסור עריות מן התורה ידע שגם הוא קנאי חשוך ופנאטי שונה את עצמו וכל מי שזוכה ליהנות מהחיים והוא סתם רשע ואכזר ואע"פ שפשטות כל התורה כולה נראה כמותו אין זה כי אם רועא לב כי אילו היה טוב וחכם היה מבין שכל התורה הכוונה באמת להיפך ומה נואלו אלו האנשים שטחו עיניהם מראות וחושבים שהתורה אוסרת על העריות.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2011 20:28 |
|
| |
יהיאור הפעם  ההתורה מספרת כי הפעולה הראשונה שעשו אדם וחוה לאחר החטא- אולי לכפרה-- והאדם ידע את חוה אשתו ותהר-
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2011 22:05 |
|
| |
| יהיאור כתב: |  | והדברים ברורים ופשוטים מאירים כנתינתם מסיני [עי לעיל פירוש מילה זו]. עריות אינם איסור כלל. וכל מה שכתוב בתורה האמת להיפך גמרי ולא דברה תורה אלא כנגד יצר הרע נתגלה בפירוש חדש דקאי על כל התורה ולה שאינה אמת אלא כנגד יצר הרע כלומר לשחד את האנשים השוטים שאינם משכילים לקרוא באתר הנורא והנפלא עצכ"ח שכך יקיימו את התורה
וכל מי שיביא מקור ח"ו לאיסור עריות מן התורה ידע שגם הוא קנאי חשוך ופנאטי שונה את עצמו וכל מי שזוכה ליהנות מהחיים והוא סתם רשע ואכזר ואע"פ שפשטות כל התורה כולה נראה כמותו אין זה כי אם רועא לב כי אילו היה טוב וחכם היה מבין שכל התורה הכוונה באמת להיפך ומה נואלו אלו האנשים שטחו עיניהם מראות וחושבים שהתורה אוסרת על העריות. |
|
עוד עםארציות גמורה, מה הקשר לעריות, איסור עריות הם איסור של בין אדם לחבירו, לעולם לא עלה במחשבתו של האלוקים לאסור להנות ממין, להפך עשה זאת בכדי שנהנה גם ולא רק נהיה תבונים ויביישים,
רק הרשעים ועםארצים יכולים לעלות על מחשבתם שעריות היא עוון כלפי האלוקים,
זו העניין של כל תורת הע"ז למיניהם, זה מגיע מכך שלא שמשו כל צורכם בתורה ובחז"ל, הנצרות התחיל עם השטיות הזאת והעםארצים ממשיכים עם זה,
הסדר בעשרת הדיברות היא לא תרצח לא תנאף לא תגנוב לא תענה ברעך וגו' בין אדם לחברו נטו ותו לא, וכך באמת הבינו זאת חז"ל לא תנאף = אשת איש דווקא, ולא ח"ו לא תנאף עם אשתי כי איזה עםארץ שסובל מעין רע יזעק כלפי שלא תנאף היא גם כלפי אשתי ועדיף אולי לשלוח תא זרע (במבחנה) לאשתי במקום ח"ו לשכב איתה,
תוקן על ידי maxmen ב- 14/09/2011 22:06:51
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 12:47 |
|
| |
וכבר בלעם טעה בזה והוא אבי שיטה זו כשאמר אלקיהם של אלו שונא זימה ולא ידע ולא עלתה על דעתו שאדרבה הוא אוהב זימה אפילו יותר מנביא המוסלמים אלא שבסך הכל רוצה שיאהבו זה את זה באמת ולא ח"ו יכריחו את הנשים לזה ולכך קבע בתורתו קנס של חמשים שקל ולו תהיה לאשה כל ימיו למי שאנס ח"ו והעיקר שאין כל איסורי עריות אלא התקדים של נתינת כבוד לאשה ולכן אשה שמתה בלי בנים תירק בפני אחי בעלה שאינו רוצה לקחתה.
והיוצא לנו מזה הכלל שסרטי פורנו מותרים לפי שהם בבחי' זוטו של ים.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 12:57 |
|
| |
אשכול הזוי עם דו שיח של חרשים.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 18:03 |
|
| |
| יהיאור כתב: |  | וכבר בלעם טעה בזה והוא אבי שיטה זו כשאמר אלקיהם של אלו שונא זימה ולא ידע ולא עלתה על דעתו שאדרבה הוא אוהב זימה אפילו יותר מנביא המוסלמים אלא שבסך הכל רוצה שיאהבו זה את זה באמת ולא ח"ו יכריחו את הנשים לזה ולכך קבע בתורתו קנס של חמשים שקל ולו תהיה לאשה כל ימיו למי שאנס ח"ו והעיקר שאין כל איסורי עריות אלא התקדים של נתינת כבוד לאשה ולכן אשה שמתה בלי בנים תירק בפני אחי בעלה שאינו רוצה לקחתה.
והיוצא לנו מזה הכלל שסרטי פורנו מותרים לפי שהם בבחי' זוטו של ים. |
|
בלעם טעה בזה כי היה פילוסוף עם התפיסה של אריסטו, והרבה דתות אימצו את התפיסה הזו, אבל היא לא תפיסת התורה,
מה לעשות שאתה לא יודע לחלק בין דרש לפשט, בפשט הפסוק הבעיה של בנות מואב היית ע"ז ולא עצם בנות מואב,
במדבר פרק כה וַיִּצָּמֶד יִשְׂרָאֵל לְבַעַל פְּעוֹר וַיִּחַר אַף יְקֹוָק בְּיִשְׂרָאֵל:
אני לא אומר מותר או אסור בעצם, אני אומר דבר פשוט מאוד, האיסור הנוצרי\האסלמי לא רלוונטי ליהדות שלנו ולתורה שלנו,
לנו אסור מסיבות אחרת שהם כמובן 1, גרימת סחר בנשים וזילזול במתנת האלוקים שנתן לבנות, 2, מתמכרים לזה ואז זה מוציא את הבחור מעולמו, 3, אברך נשוי גונב לאשתו את בעלה, כלומר במקום שינצל את הדבר הטבעי שאלוקים נתן לו שהיא המשיכה לאשתו וכך יהיה לו תלות בה ויתן לה מה שהיא צריכה שזה בעצם גם בשבילו ולמשפחתו, הוא הולך ומסתפק עם סרט במקום לספק את אשתו, וזה בעצם חורבן הבית ומשפחתו הוא,
אני רוצה בהסבר (והאמת) הזה להציל כל בחור ואברך מהמחשבה הנוצרית שהוא עבר חטא שלא יכופר כביכול, ולמה זה חשוב לי כל כך ?? כי אז האברך והבחור נכנסים לדיכאון רוחני לעולמים, ויורדים לשאול, ובסוף מחפש לכפור באלוקים ובתורתו מתוך לחץ הדת והאלוקים על נפשו, ואז מה הרווחנו ?? לא תורה ולא שלום בית ולא אלוקים,
מצד שני אייך אפשר להתיר לקנות סרטי פורנו בזמן שעצם הקניה גורמת לסחר בנשים ??
אז אמרתי, שרק באינטרנט ודווקא בחינם, אז אין חשש שהוא הגורם לזה, כי מה שיש באינטרנט כבר נפסק בפוסקים שהם זוטו של ים, כלומר הם הפקר ולכן כל אחד יכול לזכות בהפקר,
וכך אני אומר לנערים, נכון שעצם הצפיה לא נורא, ולא קרה לכם כלום לא רוחנית ולא גשמית,
אבל תדעו שזה לא משחק ילדים, מתמכרים לזה כמו לסמים,
לגבי הראשי הישיבות אני אומר, מי שזורק בחור מהישיבה בגלל עוון של הנוצרים ?? הוא יותר גרוע מנאצי ומהיטלר,
כי הנאצי רק הרג את הגוף, והם הראשי הישיבות הורגים את הנפש עם הגוף,
והלוואי שאלוקים פעם אחד ישבור את הכללים שלו ולא ירחם על הרשעים והנאצים האלה,
ולבחורים אני אומר, כשלתם ?! לא נורא ! כי כל מלכות בית דוד ומשיח יוצאים מכישלון כזה בדיוק (= מעשה תמר)
מהכישלון הזה קיבלנו את התהילים, ואת קהלת ואת משלי ואת שיר השירים = קדש קודשים,
והלוואי עלינו כאלה כישלונות עם אותם תוצאות,
אגב: אין אדם זוכה לתורה מתוך כעס וקנאות טיפשית ובוודאי לא מתוך דמגוגיות, אני לא חושב שקשה להבין את דברי וטענתי בעניין,
שאדם דן עם חברו בכעס\קנאה. הוא גם לא מפרגן לחברו אפי' את בתו, הרי מה הבת עשה לו הרי הוא אפי' לא מכיר אותה ??
תוקן על ידי maxmen ב- 15/09/2011 18:21:09
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 18:18 |
|
| |
יהיאור מקסמן צודק נמאס כבר מכל ההפחדות הנוראיות כמו בספר שומר אמונים שמי שרק הרהר באשה נבראים מזה משחיתים שישרפו את נשמתו ועוד תיאורים מתיאורים שונים שמתאימים יותר לסרט אימה מלספר מוסר. מה שהוא כותב הגיוני מתקבל על הדעת ומנחם. בטח ובטח שעדיף מכל הנערווים הפסיכים שיש היום בנושא הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 18:27 |
|
| |
| maxmen כתב: |  | וכבר בלעם טעה בזה והוא אבי שיטה זו כשאמר אלקיהם של אלו שונא זימה ולא ידע ולא עלתה על דעתו שאדרבה הוא אוהב זימה אפילו יותר מנביא המוסלמים אלא שבסך הכל רוצה שיאהבו זה את זה באמת ולא ח"ו יכריחו את הנשים לזה ולכך קבע בתורתו קנס של חמשים שקל ולו תהיה לאשה כל ימיו למי שאנס ח"ו והעיקר שאין כל איסורי עריות אלא התקדים של נתינת כבוד לאשה ולכן אשה שמתה בלי בנים תירק בפני אחי בעלה שאינו רוצה לקחתה.
והיוצא לנו מזה הכלל שסרטי פורנו מותרים לפי שהם בבחי' זוטו של ים.
בלעם טעה בזה כי היה פילוסוף עם התפיסה של אריסטו, והרבה דתות אימצו את התפיסה הזו, אבל היא לא תפיסת התורה,
מה לעשות שאתה לא יודע לחלק בין דרש לפשט, בפשט הפסוק הבעיה של בנות מואב היית ע"ז ולא עצם בנות מואב,
במדבר פרק כה וַיִּצָּמֶד יִשְׂרָאֵל לְבַעַל פְּעוֹר וַיִּחַר אַף יְקֹוָק בְּיִשְׂרָאֵל:
אני לא אומר מותר או אסור בעצם, אני אומר דבר פשוט מאוד, האיסור הנוצרי\האסלמי לא רלוונטי ליהדות שלנו ולתורה שלנו,
לנו אסור מסיבות אחרת שהם כמובן 1, גרימת סחר בנשים וזילזול במתנת האלוקים שנתן לבנות, 2, מתמכרים לזה ואז זה מוציא את הבחור מעולמו, 3, אברך נשוי גונב לאשתו את בעלה, כלומר במקום שינצל את הדבר הטבעי שאלוקים נתן לו שהיא המשיכה לאשתו וכך יהיה לו תלות בה ויתן לה מה שהיא צריכה שזה בעצם גם בשבילו ולמשפחתו, הוא הולך ומסתפק עם סרט במקום לספק את אשתו, וזה בעצם חורבן הבית ומשפחתו הוא,
אני רוצה בהסבר (והאמת) הזה להציל כל בחור ואברך מהמחשבה הנוצרית שהוא עבר חטא שלא יכופר כביכול, ולמה זה חשוב לי כל כך ?? כי אז האברך והבחור נכנסים לדיכאון רוחני לעולמים, ויורדים לשאול, ובסוף מחפש לכפור באלוקים ובתורתו מתוך לחץ הדת והאלוקים על נפשו, ואז מה הרווחנו ?? לא תורה ולא שלום בית ולא אלוקים,
מצד שני אייך אפשר להתיר לקנות סרטי פורנו בזמן שעצם הקניה גורמת לסחר בנשים ??
אז אמרתי, שרק באינטרנט ודווקא בחינם, אז אין חשש שהוא הגורם לזה, כי מה שיש באינטרנט כבר נפסק בפוסקים שהם זוטו של ים, כלומר הם הפקר ולכן כל אחד יכול לזכות בהפקר,
וכך אני אומר לנערים, נכון שעצם הצפיה לא נורא, ולא קרה לכם כלום לא רוחנית ולא גשמית,
אבל תדעו שזה לא משחק ילדים, מתמכרים לזה כמו לסמים,
לגבי הראשי הישיבות אני אומר, מי שזורק בחור מהישיבה בגלל עוון של הנוצרים ?? הוא יותר גרוע מנאצי ומהיטלר,
כי הנאצי רק הרג את הגוף, והם הראשי הישיבות הורגים את הנפש עם הגוף,
והלוואי שאלוקים פעם אחד ישבור את הכללים שלו ולא ירחם על הרשעים והנאצים האלה,
ולבחורים אני אומר, כשלתם ?! לא נורא ! כי כל מלכות בית דוד ומשיח יוצאים מכישלון כזה בדיוק (= מעשה תמר)
מהכישלון הזה קיבלנו את התהילים, ואת קהלת ואת משלי ואת שיר השירים = קדש קודשים,
והלוואי עלינו כאלה כישלונות עם אותם תוצאות,
אגב: אין אדם זוכה לתורה מתוך כעס וקנאות טיפשית ובוודאי לא מתוך דמגוגיות, אני לא חושב שקשה להבין את דברי וטענתי בעניין,
שאדם דן עם חברו בכעס\קנאה. הוא גם לא מפרגן לחברו אפי' את בתו, הרי מה הבת עשה לו הרי הוא אפי' לא מכיר אותה ?? ליהיאור ולמקסימקס
תגידו אתם מדברים באמת???
פורנו מותר?!
?????????????????????????????????????????????? מה נסגר איתכם??
(במקרה קראתי את ההודעה הזו כמה פעמים ואני עדין לא מעכל את מה שכתבתם
במיוחד מקסימקס שניכר עליו שהוא רציני...
תוקן על ידי maxmen ב- 15/09/2011 18:21:09 |
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 21:49 |
|
| |
דייר אני לא מדבר על הענין של הפחדות ואיומים שאנשים משתמשים בהם בכדי לשגע את הראש. זה אכן בעיה שצריך לעיין בה. אך מזה לא מגיעים בכלל לשה שמקס טוען שכל עריות בעצם מותר מותר להסתכל בסרטי פורנו הכל מותר רק יש אי אלו טעמים חדשים שבדה מלבו להגביל את הענין הזה. וחולק בזה על חז"ל וטוען שהושפעו מנצרות ועל כל הפוסקים בכל הדורות שנוקטים האיסורים האלו לחמורים מאד.
בקיצור נכון שיש בעיה של הפחדות יתירות ושל אנשים שמשמשים בהם לדברי רשעות וכו'. אבל עדיין הענין חמור מאד לא משנה מה יהיה הטעם שלו ואי אפשר לעקור חצי מהתורה בטענות כאלו. ונדמה לי שזה עיקר הטעות של מקס שמסיק מתוך הבעיות החברתיות את ההלכה ומגיע למקומות רחוקים בתכלית מדת ישראל [זו שלנו, לא זו של מקס שאינה דת בכלל כדבריו בעצמו]
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 22:00 |
|
| |
ובחזרה לענין החשוב של האשכול ובכן התקבלה נבואה חדשה זה עכשיו לאחרונה מאחד הנביאים החדשים [=החושבים משכלם ובטנם] שבפורום הנעלה בשמי שמי הווירטואליות בעלומת השם שלה והתגלה שכל מה שחז"ל וכל ישראל כל הדורות חשבו שאלקים שונה זימה הוא פשוט טעות שלא ידעו את הפשט הנכון בפסוק ולא ידעו להפריד בין פשט ובין דרש ומעכשיו כל דברי הגמרא והפוסקים והתורה כולם בטלים ומבוטלים לא שרירין ולא קיימין כלל וכבר הם בעצמם רמזו לזה באמרם עתידה תורה שתשתכח לישראל. סליחה מצוות בטלות לעתיד לבא וכידוע לכל מי שקיבל את הנבואות האלו ישר מאלקי הבטן שלעתיד לבא הכוונה כאן ועכשיו כל רגע לפי השכל שיתחדש באותו רגע .
ועלינו להודות לאדון כל הבטנים והתבונות שלא רק שדואג שלא נשיקע ח"ו בדמיונות של אמונה באלקים או תשובה והתעלות חס ושלום הוא גם דואג לנו כלכלית שלא נאבד את כספנו על סרטי זימה יקרים ולא נסתכל אלא באלו שניתנים חנם על חמורו של משיח הוא האינטרנט הקדוש. וצאו וראו חיבתכם לפני המקום שחס על ממונם של ישראל שזה עומק האיסור הזה. [שהרי לא מצאנו לו הצדקה יותר טובה מזה וע"כ שזה הפשט ]
חוץ מזה גם על הצד שיש איזה איסור ומכשול באיסורי עריות תשכחו מלעשות תשובה או להתחרט על זה שהרי מן התשובה האיומה של דוד המלך על חטא אחד שנכשל בה קבלנו כל ספר תהילים וכייון שאלקים שונא תהילים שהרי כולו דמיונות של בטחון והתחזקות ובכלל תפלה לא עוזר כלום אלא פסיכולגית טבעיות אביולוציונית על כן אל תעשו כמוהו אלא תשכחו מכל הענין ותקוו שמהאיסור הזה יצאו בנים קדושים
וכן אל תשכחו לספר מעשה יהודה ותמר שהיתה מצווה גדולה ועצומה וממנו יצא מלך ומשיח ועל כן אמר אלקים שמהיות שכבר הגיע המשיח על כן התבטלו כל איסורי עריות ומכל איסור כזה יכול להיות שיוולד בכלל המלך המשיח [אופס, נזכרתי שכבר היה איזה משיח בהיסטוריה שטען את זה..]
וזכור ואל תשכחו שאם מיש איזה מישהו שעדייו מחזיק בתורה שניתנה לימים המוקדמים מאד באבולוציה שתדעו שאין לשמוע לו כלל שהרי מרוע לבו כעסו תסכולו ואכזריותו הוא מדבר.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 22:03 |
|
| |
הפורום נהיה שבתאי?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 22:47 |
|
| |
תשמע יהיאור, אין לי עסק עם דמגוגים ודמגוגיות, אכלתי כאלה בישיבה קטנה כל בוקר וערב, בתכלס אתה וכמותך תקעו אותנו אלפי שנים בגלות, זה מה שיש לי להגיד לך,
לשאר הגולשים אני אומר: דיי לתת לעםארצים לנהל את האומה שלנו, מספיק סבלנו מהם איבדנו עשרת שבטים יצאנו לגלות אלפיים שנה, גררו אותנו לתאי הגזים, ובארץ ישראל הם עושים הכל שלא יהיה לנו טוב בוועד בית שלנו, ושכולם ישנאו אותנו וירדפו אותנו,
הגיע הזמן שרק תלמידי חכמים ינהלו את האומה על פי התורה והתבונה,
כל מי שעוקב אחריהם יודע שאין בהם לא תורה ולא בינה ולא יראת שמים יש בהם אך ורק רישעות ועין רע, למדדתי באיזור הקנאים ואני מכיר את דרך החשיבה שלהם, הכל מתחיל ברשעות ונגמר שם, רשעים אפי' על פתחו של גהינם לא חוזרים בתשובה, אפשר לבדוק בכל ההיסטוריה של האומה ולראות שכל הצרות באים עלינו בזמן שעםארצים מנהלים את האומה,
הם גוררים את ההמון לע"ז ולאמונות טפילות הכל בכדי שהם יכלו לשלוט על ההמון, ולגנוב מהם את עמלם,
לא צריך להיות לנו בעיה עם פילוספית הקבלה, להפך זה מחכים וזה מלמד איך החשיבה עובדת בלי שום קשר האם המציאות היא כך או לא, בכל אופן כדאי ללמוד קבלה ולהבין את החשיבה הפילוסופית שלהם,
אבל מכאן לעשות מזה תורה מסיני ולהרוג אנשים נשים וטף בשם הקבלה ?! זו ע"ז ממש !!!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 23:15 |
|
| |
לכל מי שחשב שהנביא שלנו הוא סתם נביא תשמעו עכשיו היטב הוא לא סתם נביא שבא להגיד מה נכון ומה לא הוא נביא הגאולה! וכל מי שיעיז וינסה ברוב חוצפתו ורעתו לחלוק או לפקפק אף בדבר קל מדבריו שידע שלא רק את התורה הוא מסלף ולא רק את עצמו הוא מפקיר הוא גם ובעיקר מעכב את הגאולה! הרי בער הוא ולא יבין שהתורה וחכמיה הם הם שעיכבו את הגאולה באלפיים שנים האחרונות ולו חכמו ישכילו שלא צריך ללכת אחרי החכמים של התורה אלא אחרי החכמים של התבונה שיודעים גם להסתכל בסרטי ובפרט כאלו של פורנו ובכך מבינים באמת את המציאות והפילוסופיה.
אתה חולק? שואל? מפקפק? מסופק? שתדע שאתה פשוט מעכב את הגאולה ונותן חרב ביד קנאי מאה שערים להרגני. [וכאן משתתק השואל ומצטנף בפינתו שהרי לא יעלה על הדעת שאולי צריך להקשיב גם לטענות שלהם , הרי הנביא ממכירי חכמת הפרצוף כבר החליט שכולם רשעים מרחם. ובפרט שהרי מתפרסם באינטרנט השכם והערב על השטויות שהם עושים ואף אחד לא יסתכן בכלל לנסות להגין עליהם או לפחות להגיד שזה לא קשור בכלל לנושא]
אתה עדיין שואל,? עדיין חולק? שתדע שאתה פשוט דמגוג חסר תקנה, כמו אלה שפגשתי בישיבה קטנה שלי. [וכאן שוב השואל נאלם דומיה שהרי קבלה בידינו מאנשי התבונה הגדולה שכל מי שמלמד בישיבה קטנה הוא בור ועם הארץ ורשע מדאורייתא ומדרבן ומדברי קבלה. ובכלל, הטענות שיש למישהו על מלמדיו בישבה קטנה אמורים להנחות אותו כל החיים ושידע ברור שכל מילה שאמרו ההיפך הגמור הוא האמת אפילו אם פשט ציטטו בראשית ברא אלקים]
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2011 20:42 |
|
| |
| maxmen כתב: |  | | הגיע הזמן שרק תלמידי חכמים ינהלו את האומה על פי התורה והתבונה, |
|
שבוע טוב לכולם:
כל השבת שברתי את הראש אייך יכול להיות וויכוח בכלל בטענתי הפשוטה והכלל הפשוט בדרכם של חכמינו כל הדורות,
ישבתי לי בשבת בבית מדרש וחושב וחושב איפה הטעות כאן ומאיפה יש בכלל מקום להתווכח בעניין,
ותראו כמה שאלוקים אוהב אותי:
מגיעה שעה X ומתחיל להגיע הילדים עם הוריהם לאבות ובנים, מתיבש לידי ילד שעלה לכיתה ה' בחידר,
ואני אומר לו פסוק לי פסוקך, = מה אתה לומד ? הילד בשמחה אומר לי התחלנו משניות,
אני: איזה משניות התחלתם ?
הילד החמוד: משניות ברכות !! ומתחיל מיד בעל פה לומר את המשנה הראשונה,
אני: שואל את אבא שלו האם מותר לי לנשק את בנו במצחו,
האבא: כן, אבל מה אתה כל כך מתרגש ??
וסיפרתי לו למה אני מתרגש,
עכשיו חברים היקרים למה התרגשתי ??? לתשובה נכונה מגיע פרס !!!
תוקן על ידי maxmen ב- 17/09/2011 20:45:43
|
|
|
|
|