בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

האנגר 11: לדוד מזמור, 100 שנה להולדת ד.קוסוביצקי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/12/2011 13:33 לינק ישיר 

אני דוקא מצפה בדריכות לקונצרט זה. ולמה?
בגלל הנושא המרתק ובגלל הרכב החזנים המעולה.
לפחות על הנייר, זה אמור להיות הקונצרט החזק ביותר לשנה זו.
אני מצפה במיוחד לשמוע את
נתנאל הרשטיק.
לענ"ד, ביצועיו בקונצרט הקודם בו נטל חלק - הצדעה למשה אוישר - היו ברמה גבוהה ביותר,
ואני מקוה שהוא ישחזר רמה זו.
מאחל הצלחה לכל החזנים, למקהלת יובל, לפילהרמונית וכמובן לד"ר מרדכי סובול.
חודש טוב ומוצלח לכולנו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2011 13:40 לינק ישיר 

עכשיו תורי
גם אני מחכה בדריכות לקונצרט הזה. ולמה?
א. כמו שרוני אמר הנושא המרתק, החזן דוד קוסביצקי היה העילוי של המשפחה הוא היה הגאון מביניהם היצירות שלו הם הקשות ביותר לביצוע והמשוגעות ביותר, הוא קצת האח הגלנצי של משפחת קוסוביצקי, וזה נושא שחיכתי לו כבר שנים.
והחזנים שמופיעים: יש ב' כוכבים צעירים וב' כוכבים וותיקים, כולם טנורים בין ספינטו ללירי כולם בעלי יכולות קוליות גבוהות ובעלי סטנדרטים גבוהים. 
זה הולך להיות קונצרט מיוחד ומרתק.
ובקשר להאנגר, דווקא אני מאוד אהבתי את המקום, רואים טוב בזכות המסכים גם מאחורה, האקוסטיקה טובה והמקום נאה ומיוחד, כיף מידי פעם להחליף אווירה.
בהצלחה לכל המופיעים
לייזר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/12/2011 15:04 לינק ישיר 

אכן נושא מעניין, ואם יש מישהו שמסקרן בקונצרט זה , הוא רק החזן בן ציון מילר שביצועיו וקולו חרוטים וחרותים לעד בהקלטות שיצאו לפני 30 שנה בקונצרטים חיים, בו הוא ביצע את מיטב היצירות של משה ודוד קוסביצקי. אף אחד מאז, ואני מדגיש אף אחד, לא מתקרב לדיוק ואומנות הביצוע של בן ציון מילר. אני רק מקוה שהפעם נתנו לו קטעים וסולמות שיתאימו לו....

תוקן על ידי נח50 ב- 26/12/2011 15:05:46

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > האנגר 11: לדוד מזמור, 100 שנה להולדת ד.קוסוביצקי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext