בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

מה צפוי בקרוב - מסרים ועדכונים מפי צדיקים ורבנים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/9/2011 14:02 לינק ישיר 

אבל אמרתי.. "דברו איתי אחרי החגים" , לא אמרתי?
זאת אומרת שעד אז אני לא רואה משהו רציני באופק.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/10/2011 14:50 לינק ישיר 

ר' יעקב (הלוואי10) אייכה ...

אתה רוצה להגיד לנו שגם ר"ה וגם יו"כ וגם הימים האחרונים לא זיכו אותך בכמה חידושים
מפי אותם רבנים שהיית אולי מעוניין לשתף אותנו בהם?

קדימה אח שלנו, זרוק לנו איזה עצם.

[ למרות שאני את דעתי כבר אמרתי. "דברו איתי רק אחרי החגים" ]

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/10/2011 22:54 לינק ישיר 

הבנאדם לא רוצה להגיב אלא מאחורי הקלעים.
אלה דבריו, לא נגעתי. לשיפוטכם.

שלום וברכה, בברכת שנה טובה ומבורכת!

הסיבה שבגללו לא הבאתי עידכונים מפי צדיקים, מפני שעשיתי חשבון נפש אמיתי עם עצמי בהגיעי למסקנא שרוב רובם

של האנשים כשרים ככל שיהיו, קשה להם עם הענין של 'המתקה' ו'דחיה'.

לא משנה שרואים את זה בחז"ל ולא מעניין אותם שבכל דור ודור היינו עדים לזה, הם בשלהם : אמרתי לך שהוא לא יודע מה קורה וכו' , יצא משום כך שהרבה אנשים מזלזלים בכבודם של הצדיקים. מספיק אני סוחב על עצמי את עוונותי, אין בי צורך להוסיף את שלאחרים.

לעצם העידכונים, היה הרבה עידכונים אביא לך את עיקרם ותחליט מה לפרסם ומה לא:

כשבוע שבועיים לפני ראש השנה נודע לי בשם צדיק אחד ששכחתי את שמו שהתבטא שבשמים 'מחפשים' צדיק שיכפר על הדור מפני חומרת הדינים שיש על ישראל.

יום יומיים אח"כ התרחש האירוע עם הרב אליאשיב שליט"א שהתעלף וכו' לאחמ"כ היה סיפור בערב ראש השנה עם האדמו"ר מויז'ניץ שליט"א שבליל ערב ראש השנה התדרדר מצבו למצב חמור מאד (שאגב יש האומרים שהיה מחוסר הכרה כמה שעות) והגבאי הראשי קיבל טלפון ממקובל מפורסם שאמר לו שיש גזירה קשה על עם ישראל ואפשר להעתיר רחמים בקבר שמואל הנביא עם מנין מלמדי תינוקות של בית רבן. וכן עשו. מנין מלמדים מתלמוד תורה ויז'ניץ בירושלים התחננו בקבר שמואל הנביא, ומצבו של האדמו"ר התייצב.

כידוע לך באותו ליל ערב רא"ה נפטר האדמו"ר מאונגוואר זיע"א. אין איתנו יודע ...

הרב מרדכי גנוט נכנס להרב ואזנר שליט"א לברך ולהתברך בערב ראש השנה, והרב אמר לו בהאי לישנא: 'צריכים רחמים גדולים לימים הבאים' . והרב גנוט פירסם את דבריו של הרב בעלון שהוציא על מכירת לוחו השנה.

הרב אריה שכטר דיבר לפני ראש השנה באומרו שידוע לו מפי איש צבא בכיר שמתכוננים למלחמה הרת אסון בימים הקרובים.

ולסיום, ראינו כבר שגם מה שדיברו צדיקים מפורשות ב"ה התמתק, נקווה שכולנו נחזור בתשובה ולא יהיה צורך בכל העידכונים.

אם ברצונך לפרסם עידכונים אלו , לשיקולך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/10/2011 23:06 לינק ישיר 

בקיצור לא נדע מה יהיה עד שיהיה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2011 23:06 לינק ישיר 

תודה לשניכם.
ממליץ שכול אחד יקח על עצמו להקפיד במצוה שהוא הכי מתקשה בה.. למען כלל ישראל ..!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2011 19:03 לינק ישיר 

ר' יעקב היקר.. מה קורה אחינו? למה לא שומעים ממך איזה ציוץ? נעלמת לנו בין האורות המקיפים..

מה חדש תחת השמש שם אצלכם... זרוק איזה עדכון אם לא קשה לך.

מרגישים באוויר שמתבשלים דברים גדולים, מחכים רק לפיצוץ הגדול.

תוקן על ידי המיייחל ב- 18/10/2011 19:05:04

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/10/2011 21:26 לינק ישיר 
זהו, אחרי החגים הגיע. ואיתו הציפייה לתחילתם של האירועים הגדולים בעולם

הבטחתי תקופת חגים שקטה ללא אירועים גדולים וקשים שעלולים לשבשב את השיגרה. קיבלנו ב"ה.

כמו"כ הבטחתי את תחילתה של שרשרת האירועים לאחר החגים. בפרט לאור דברי הזוהר
האומר שאחרי החגים ישראל מסיימים את תקופת ימי הדין ואומה"ע את ימי החסד והגלגל
מתהפך לו והדין מתחיל לשרות על אומה"ע. עאכו"כ בשנה גורלית וחשובה זו.

שנה טובה ומוצלחת לכולנו וחורף בריא ונפלא. שנת גאולה וישועה לפרט ולכלל בע"ה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/11/2011 00:58 לינק ישיר 

המייחל היקר, הבטחתי לפרסם, ואני מקיים.

דיברתי עם אחד שהשתתף לפני שלוש ארבע ימים בכינוס של הרב ניר בן ארצי בגילה בירושלים, ובין הדברים הרב אמר שבקרוב מאד החזית הצפונית תתעורר, או בלשונו 'יהיו הפרעות בצפון', אבל הוסיף שלא יהיה עכשיו מלחמה כוללת. כמו"כ הוא הזכיר שאירן זוממים כל הזמן להרע לישראל אולם כשיעשו רע לישראל הקב"ה יתן להם מכה כואבת.

כמו"כ שמעתי שהרב אריה שכטר שליט"א היה בשבת האחרונה בק"ס ובדרשה שלאחר התפילה בלילה אמר שאוטו טו נראה בעיניינו שינוים גדולים. וכעין דבריו שמעתי גם מהרב ג. בסעודת ראש חודש האחרון שהתבטא בדיבורים אלו.

וכן שמעתי בשם בעל מחבר ספר 'תהלות ישראל' שיש מדרשים שיציאת ישראל מגלות האחרונה תהיה דומה בהרבה מן הדברים ליציאת ישראל ממצרים. וכתוב במדרש שהיו שנהרגו מפחד, וכן הולך להיות במלחמה האחרונה שמ'פ ח ד' אנשים יהרגו, ואפשר להבין שאנו בתחילתו של הפחד!

אוסיף עוד שמועה ואומר מראש ובפירוש שלעת עתה אין לי עוד מקור מהימן לדברים דלהלן, לכן להתייחס לזה בהתאם. שמעתי בשם הרב א. ברלנד שליט"א שאמר לאחר ראש השנה בשיעור,
שבחנוכה השנה כל מדינת ישראל תהיה תחת מתקפת טילים כולל ירושלים!

ולפי גירסא נוספת הוא אף ציין את יום א' דחנוכה כתחילתו של המתקפה!

לא לשכוח שבעיניינו ראינו איך שהומתקו דינים מעל עם ישראל וזכינו שכבר נדחה/התבטל חלקים מהמערכה, נקווה שגם הפעם.

תוקן על ידי הלוואי10 ב- 01/11/2011 01:09:40

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2011 09:12 לינק ישיר 

הלוואי10
התכוונתי להודות לך מיד לאחר שעידכנת אבל עקב אילוצי זמן דחיתי את זה ולאחר מכן כבר שכחתי..
אז הנה עכשיו, אני מנצל את ההזדמנות ומודה לך בשם כולם על שאתה דואג וטורח לעדכן אותנו
במסרים האלה, ייש"כ ותודה לך אחינו היקר.

גופא - לא מאמין לשום דבר שמתפרסם לא בשם הרב ברלנד ולא בשם הרב כדורי ז"ל. מניסיון.
וכך אני ממליץ לכולם לנהוג. הנהגה כזאת תעיד על תבונה ודעת בניגוד לנאיביות במקרה ההפוך.

כמו"כ חזק וברוך על הדגשת ההסתיגויות והדקדוק בתוכן המסרים ופרטיהם. כך צריך. אשריך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/11/2011 13:09 לינק ישיר 

ואני שמעתי בשם הצדיק הנסתר א"ב מהישוב ג"ד שביום ה' היה פה המשיח
אולם ראה שאף אחד לא ב א מ ת מחכה לו אז הוא הלך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2011 16:01 לינק ישיר 

לא הבנתי . .. 

מה זה הדבר הזה ..??

להקפיץ את אחד האשכולות החמים,  להקפיץ אותי ואת הדופק ואת לחץ הדם וכו' רק בשביל איזה דאחקה המתקרבת באטיות לאיזהשהי הווה אמינא ?!?!

תמהני  . ..

בשביל דאחקות יש להשתמש בדארבוקות וצהלולוים רועשים - ולא בפנים מזעיפות רציניות וכבדות . . !!

מה שמוכיח מעל לכל ספק שחייבים משיח - עכשיו !!   :-)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/11/2011 09:35 לינק ישיר 

הצהובון הבריטי ''דיילי מייל'': ישראל תתקוף עד חג המולד 

בדיווח של הצהובון הבריטי "דיילי מייל" פורסם כי ישראל תתקוף עד חג המולד

לדיווח אין שום מקור רשמי או מסמך מודיעיני והדיווח מסתמך על בכירים בריטים בלונדון שדיברו בעילום שם, לפי הדיווח ישראל בתמיכת ארצות הברית תתקוף את מתקני הגרעין באיראן בהקדם האפשרי, כך מעריך המודיעין הבריטי.

מישהו הזכיר פה מלחמה בחנוכה?? אז הנה, כנראה שהדיילי מייל הבריטי
נמנה ג"כ על חסידיו של הרב ברלנד.. 
Lol

כנראה שנצטרך הרבה נרות להאיר את החושך ההולך וממכסה את האופק הקרוב..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/11/2011 14:18 לינק ישיר 

עידכונים טובים ואופטימיים הפעם...

החלבן בשיעורו השבועי אמר שאין לעם ישראל לפחד מהאיום האירני, נעבור אותו בס"ד. (על אף שידוע שהחלבן אמר כל השנים שהוא בעיקר מוטרד מהאיום האירני, עד כדי כך שהוא רצה לעשות פעם עצרת כללית. והדברים ידועים)

וכן שמעתי שהרב ויינטרויב זצ"ל התבטא כמה וכמה פעמים שהאיום האירני הוא רק ה'שוט' שהקב"ה מאותת לעם ישראל אבל הם לא יזיקו לנו בפועל בצורה קשה.

וכן ואולי זה הכוונה בעלון השבועי של הרב בן ארצי: אין פחד מאף מדינה מסביבינו - בורא עולם והשכינה מגינה על עם ישראל!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2011 09:29 לינק ישיר 

תודה יעקב

זה שאין באיום האיראני ממש יודע כל אחד מבאי שער פורום זה. בכך אין הרבה חידוש.
יהיו טילים יהיו מכות ויהיו נזקים אבל לא הרבה יותר מזה, אפילו לא משהו שגרם לי להתעסק
בנושא הזה ולהשקיע בו אנרגיה בפורום. והדברים ידועים ופשוטים.

אולם שאלת השאלות עדיין מרחפת לה באוויר - האם הכל ילך עפ"י תסריט הכתובים הקבוע מראש
או שמא מהלך כלשהו של "רחמים" או מחטף כלשהו של 'אחישנה' יטרוף ת'קלפים..
השאלה הזאת עדיין נותרה בעיניי ללא מענה. רק אירועי החודשים הבאים ב-2012 יענו על-כך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/11/2011 11:17 לינק ישיר 

אם לא תהיה מלחמה כוללת בעקבות תקיפה באיראן - אלה חדשות רעות מאוד ליהודים. וטובות מאוד לערב רב שלהם יש תכנונים עוד לשבת ושלוט שנים רבות באמצעות ההמצאה שלהם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > מה צפוי בקרוב - מסרים ועדכונים מפי צדיקים ורבנים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.