|
|
| נשלח ב-5/12/2011 14:50 |
|
| |
יעקב (הלוואי10) אייכה???
נראה שאפילו דבקה המגזימן והדרמטי הגזים הפעם קצת יותר מדי. מדבר על מלחמה בחנוכה הרבה אחרי שאתה היית הראשון לעדכן על-כך לפני כמה חודשים.

|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2011 15:05 |
|
| |
מתגבר אצלי החשד יותר ויותר ש'המקורות הבלעדיים' של 'תיק דבקה' מציצים בפורום הזה מידי פעם...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/12/2011 20:25 |
|
| |
יש חדשות מעודדות, יעקב?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2011 18:55 |
|
| |
יוֹדוּ לה' חַסְדּוֹ, וְנִפְלְאוֹתָיו לִבְנֵי אָדָם.
לאחר שהמייחל הביא את דבריו של הרב בן ארצי שעוד החודש נראה ניסים גלוים, וכהמשך למה שכבר הבאתי בשם החלבן על המלחמה, שמעתי שבשיעור השבועי של החלבן שהתקיים אתמול, החלבן אמר ג"כ 'שמיתקו את המלחמה' והיה נשמע ממנו שנראה ניסים גלוים. (אני מחכה בינתיים לקבלת השיעור מחבר)
(דרך אגב, זה לא אומר שלא תתקיים כמובן מלחמה, אלא תתקיים ובמהלכה נראה ניסים גדולים)
תוקן על ידי המיייחל ב- 07/12/2011 19:19:56
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2011 19:48 |
|
| |
אז עוד פעם עניינים יתעכבו?
נצחון לערב רב
בכל מקרה מה כל כולם שמחים שהגאולה "תבוא ברחמים"? אם תבוא ברחמים ישארו רק מעטים, רק הקדושים באמת. רק אם תבוא בדין יהיה סיכוי שרוב היהודים יראו פני משיח, כמו שכותב החסד לאברהם, אם זכרוני אינו מטעני.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2011 22:20 |
|
| |
אני לא מאמין שיהיו עיכובים, אני לא מבין איך לא פרצה מלחמה אזורית כבר אתמול... העיכובים וההמתקות האלה סך הכל גורמים לסאה להתמלא עוד יותר, הפיצוץ יבוא ממקום לא צפוי אני מניח, כשכולנו רדומים, גם אלה שיודעים את האמת. אל תתייאש ראובן, האקשן קרוב מאוד וגילוי משיח איתו בע"ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2011 23:16 |
|
| |
חברה, מה קורה איתכם? מה הלחץ? מי דיבר על דחיה וביטול????
סה"כ העידכון אומר שהמלחמה הקרובה מאד מאד, תהיה עם 'מיתוק' עדין, אני לא רוצה להיכנס למספרים, אבל לפי הטבע הכמות של גשם הטילים שהולך לנחות על ראשינו אמורים להשאיר הרבה כתמי דם רח"ל, והעידכון אומר שבבלאגן שיהיה נראה עין בעין ניסים גדולים ומופלאים.
אז אל יאוש, נשאר לנו לספור את 'הימים' עד המלחמה!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2011 23:25 |
|
| |
ערב טוב ניתן לדעת מיהם המעדכנים ע"מ שנוכל ליחס לכך מידת מה של אמינות..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2011 23:43 |
|
| |
ברור. המייחל זועק כבר זמן רב...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2011 13:26 |
|
| |
| הלוואי10 כתב: |  | אני לא מאמין שיהיו עיכובים,
אני לא מבין איך לא פרצה מלחמה אזורית כבר אתמול...
העיכובים וההמתקות האלה סך הכל גורמים לסאה להתמלא עוד יותר,
הפיצוץ יבוא ממקום לא צפוי אני מניח, כשכולנו רדומים, גם אלה שיודעים את האמת.
אל תתייאש ראובן, האקשן קרוב מאוד וגילוי משיח איתו בע"ה. [/quote]
[quote]
חברה, מה קורה איתכם? מה הלחץ? מי דיבר על דחיה וביטול????
סה"כ העידכון אומר שהמלחמה הקרובה מאד מאד, תהיה עם 'מיתוק' עדין, אני לא רוצה להיכנס למספרים, אבל לפי הטבע הכמות של גשם הטילים שהולך לנחות על ראשינו אמורים להשאיר הרבה כתמי דם רח"ל, והעידכון אומר שבבלאגן שיהיה נראה עין בעין ניסים גדולים ומופלאים.
אז אל יאוש, נשאר לנו לספור את 'הימים' עד המלחמה! |
|
כל השנים שעברו כשהיה מדובר על "המתקה", התברר שהמלחמה בוטלה ונשארנו בחיים השגרתיים, בחושך על פני תהום שהערב רב מעוניינים בו. זה היה גם באלול שעבר, גם לפני שנתיים עם הרב אליהו, גם בתקופה שאולמרט תקף את הכור בסוריה ועוד כהנה וכהנה פעמים רבות וזה עוד רק בעשור האחרון.
אם המצב עכשיו שונה, מה טוב. אבל אם חוזרים לתקופת ההסתר פנים הזאת תחת שלטון הערב רב, למי יודע עוד כמה זמן, זה אסון, אסון גדול. וכמו שהבאתי בשם החסד לאברהם, צריך גאולה בדין בשביל שיישארו פה גם אותם שלא נמנים על קדושי ארץ וחסידיה.
מה עדיף להפגע קצת ממלחמה ובלאגן או למות לנצח בחמש עשרה ימי החושך!?
תוקן על ידי המיייחל ב- 08/12/2011 14:26:41
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2011 14:25 |
|
| |
עשה לנו טובה ותביא ציטוט של הסברא המוזרה הזאת של גאולה בדין = יותר יהודים נשארים לגאולה. נשמע הזוי ולא מובן בכלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2011 15:24 |
|
| |
אני מתנצל שאני עונה בשמו של ראובני ללא רשותו,
אבל נלע"ד שהוא מתכוון שבתהליך של גאולה בדין,
קרי טילים אסונות וכו', תהיה הזדמנות ליהודים לעשות תשובה מהפחד,
בתוך התהליך של כל הבלאגן...כמו שמסביר רש"י על עניין כל שעשיתי עשיתי בשבילכם וכו',
מה שאין כן בגאולה ברחמים שיזכו לה רק בעלי תשובה גמורים,
מה שנדיר בדורינו השפל, דור ללא רועה אמיתי שיחזיר את העם בתשובה,
וכל מושג התשובה הפך ר"ל לדבר לא ברור עם ריבוי העדרים בימינו,
בנוסף ראיתי בשם הגר"א זלה"ה בספר "אבן שלמה" פרק יא',
שאומר בפירוש שקץ האחרון לא תליא בתשובה אלא בחסד,
וכן כתב שהגאולה תהיה בעיקר בזכות אבות,
ולא בכדי הדברים הם כך, שכן קץ האחרון שהוא דין, יכול להיות מומתק
רק ע"י בחינת חסד, וזאת הסיבה שעלינו להרבות בחסד, וזאת ההמתקה האמיתית
ואנחנו לא נדע מה נעשה כי עליך עינינו, ומבקשים את הגאולה גם במחיר של
פחד גדול שיבוא על שונאי ישראל.
בקיצור:
יותר יהודים מפוחדים=יותר יהודים עושים תשובה ונגאלים.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2011 19:28 |
|
| |
מה הזוי מר המייחל? האם אתה חושב שכל מי שמכנה עצמו בשם ישראל ועושה מעשי בית ישמעאל יכול ביום שיבוא המשיח פשוט לצאת בתופים ובמחולות, לתפוס מקום בשורה הראשונה בדרשה של המשיח והכל ישכח לו? צריך ייסורים שיכפרו.
אני לא זוכר את המקום, גם לא בטוח כ"כ שזה מופיע בחסד לאברהם, אבל אני כן בטוח שזה מופיע באיזה ספר ושזה 100% נכון.
גם זכור לי מאיזה ספר שכתב, שבמלחמת גוג ומגוג הצער לישראל יהיה כה גדול עד שיהיה שקול לצער הגיהינום, שאם לא כן רק מעטים ישארו.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2011 19:50 |
|
| |
תפסיק להלביש עלי את מחשבותיך ולומר "אתה חושב". איפה ראית קמצוץ מכל מה שאמרת באחד מדבריי??
זה שאתה בטוח זה יפה אבל זה לא מספיק. אז או שתביא ציטוט מדוייק או מראה מקום. עד אז חלאס לחזור על כל רעיון וסברא או הגיג פעם אחר פעם. בפעם הראשונה שאמרת שתקתי ולא הגבתי, אחרי הפעם השניה החלטתי להגיב. למרות שאין דרכי להתווכח ולדקדק על כל מה שכל אחד פה אומר.
תודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/12/2011 15:34 |
|
| |
ר' יעקב (הלוואי10) חנוכה אוטוטו מסתיים ומלחמה איין?! אולי האיראנים לא יודעים וצריך פשוט לעדכן אותם שאחרי הנר השמיני נגמר חנוכה! שלא יטעו לחשוב שיש 49 נרות..
"היום שמונה נרות לעומר שהם שבוע ונר אחד.." 
|
|
|
|
|