| נשלח ב-27/12/2011 01:19 |
|
| |
רבינו אמר 'אין שום יאוש בעולם כלל'...
'ואע"פ שהתמהמה אחכה לו'... (ל"ו נרות - חנוכה)
נקווה בעזרת השם שכולנו נזכה לראות בקיומו של המזמור המושר בחנוכה "לעת תכין מטבח מצר המנבח", ויקויים
במלואו הנבואה על יום נקם בליבי, במהרה במהרה, אמן.
תוקן על ידי הלוואי10 ב- 27/12/2011 01:21:31
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2011 08:54 |
|
| |
יפה מאוד, איך ידעת שרבנו דיבר על המלחמה עם איראן..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2011 10:41 |
|
| |
מלבד הציפיות, יש באמת איזה עדכון חדש?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2011 14:45 |
|
| |
אין שום עדכונים בינתיים. אתה לא רואה באיזה מצב חרבשה עם ישראל נמצא.. אתה יודע מה? כן, דווקא כן יש עדכונים - יהיה יותר גרוע.
מחכים בכיליון עיניים לטילים הרבים שיפנו כבר את הזבל הרב שמצטבר במדינה. די אין כח יותר, כשל כח הסבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2011 15:26 |
|
| |
כל מילה פנינה!
יש לי אותם תחושות ורצונות, ולצערי המצב בכי רע.
תוקן על ידי הלוואי10 ב- 27/12/2011 15:28:04
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2011 20:05 |
|
| |
רציתם עידכון?
מפי רבנים וצדיקים אין לי אבל מניסיון החיים והמציאות המוכרת שרבים דווקא יסכימו לה כן יש.
הניסיון מלמד שלאחר כל התנפלות של המדינה וגורמיה על הציבור החרדי מגיע הסלמה בטחונית מכיוון הערבים. דומה שהמשוואה הזאת מקבלת משנה תוקף ערב המלחמה בה אנו נמצאים.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2011 20:28 |
|
| |
המייחל כתב:
הניסיון מלמד שלאחר כל התנפלות של המדינה וגורמיה על הציבור החרדי מגיע הסלמה בטחונית
מכיוון הערבים.
ואוו!!! יפה כיוונת !
בדיוק, אבל בדיוק באותם במילים אלו סיים אבי שליט"א את דרשתו בערב לביבות המשפחתי שהתקיימה אתמול.
ביקשו עידכונים, קבלו בבקשה.
חברי שלצורך פרנסתו נוסע מידי פעם לארה"ב בא כהרגלו לבקש ברכה לפני הנסיעה מרבו מאזור המרכז, אולם רבו אמר לו בפעם האחרונה - שבוע שעבר, "לא, אתה לא נוסע"! בהסבירו שהולך להיות מצב שלא יהיה איך לחזור לאר"י.
רק שתבינו הבן אדם אינו מושפע בכסף, ועכ"ז אמר לו מה שאמר לו.
(אפשר לקבל את השם של הרב בפרטי)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2011 09:36 |
|
| |
חן חן ותודה על הדברים יעקב יקירנו
"לא לנסוע לארה"ב כי לא יהיה איך לחזור.."
אמממ... לא יודע מה להגיד לך אבל לא נראה לי הדבר הזה. לא מצליח לראות מצב כזה בו אי אפשר יהיה להגיע ארצה משם, בטח לא בטווח החודשים הבאים. מה עוד שבמשנתו של הרב בן-ארצי לא משמע הכי שהרי הוא כל הזמן אומר וחוזר ואומר שהיהודים משם עוד יעלו ארצה בהמוניהם ועוד נראה רכבת אווירית גדולה משם. הוא שאמרתי ש'אני לא רואה כיצד מצב כזה מתגשם'.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2011 10:39 |
|
| |
על אף שאני אישית חושב יותר בכיוון שלך, ומה גם שהרב בן ארצי חוזר ואומר את זה
לאחרונה די הרבה שלצורך פרנסה אפשר 'לקפוץ' לחו"ל ולחזור ואז יהיה לו ברכה,
עכ"ז אי גם זוכר את מה שאמר ואומר גלגול יחזקאל הרב אמנון יצחק שליט"א שאכן
הולך להיות מצב שלא יהיה מספיק תחבורה הן אוירית והן ימית לברוח מחו"ל לאר"י.
מה שבטוח אני נשאר בארץ 
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2011 14:51 |
|
| |
התכוונת גלגול חזקיהו המלך..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2011 18:49 |
|
| |
אני חוזר ואומר..

גל ההסתה האלים חסר התקדים הזה מעיד מבחינתי על דבר אחד: על המכות הקשות שמדינת ישראל ואזרחיה הולכים לחטוף בסבב האלימות הקשה שהולך לפרוץ בין ישראל לערבים ובראשם איראן כבר בשנה הזאת.
גלי שנאה עכורים של הסתה ודה-לגיטימציה לציבור החרדי אינם חדשים לנו ועברנו כבר כמה כאלה בשנים האחרונות. אבל גל הסתה כמו זה הנוכחי שהגיע כבר לכדי איומי רצח והרמת ידיים של ממש זה עוד לא ראינו, כזה עומק של שנאה ונכונות לקחת את המאבק צעד אחד קדימה טרם חווינו. וכ"כ למה? כדי להצדיק את מה שהולכים אומה"ע לעשות למדינת ישראל. עפ"י העיקרון של מידה כנגד מידה גם הגויים הולכים להסלים את המאבק במדינת ישראל ולהעביר אותו צעד אחד קדימה לכדי צעדים צבאיים של ממש מצידה של ארה"ב ואירופה נגד מדינת ישראל. וזה כמובן ע"מ להצדיק את האסונות הגדולים שינחתו עליהם לאחר מכן. הכל בתגובת שרשרת.
חכו מעט ותראו שבדיוק כך יהיה. לא היום לא מחר אבל זה יבוא. עוד חודש עוד חודשיים או שלוש בסוף זה יבוא.
מילה של גבר.
|
|
|
|
|