בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

מה צפוי בקרוב - מסרים ועדכונים מפי צדיקים ורבנים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/1/2012 23:10 לינק ישיר 
ר' יעקב נרדמת בשמירה??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/1/2012 23:11 לינק ישיר 

.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/1/2012 23:46 לינק ישיר 

את האמת לומר לך, ידעתי על העצרת המתוכננת היום כבר ביום ג' שבוע שעבר,

ובשעה 9 בערב שוחחתי עם חברי שהשתתף במקום, וגם מסר לי את דברי הרב,

שאגב לא אמר את הדברים שכבוד המופרסם 'דוד קלצקין' כותב באתר,

אלא דיבר יותר על עצם הדיבורים מאיראן וסוריה שרוצים לעשות שואה נוספת הל"ת,

ועל צביעות העולם כולו שיושב ושותק ולא אומר ועושה כלום, והמשיך בדיבורי קודש וכו'.

כך שאם יהיה לי עידכון אמיתי מצדיק כלשהוא אעדכן אותך, כמובן.

דרך אגב, אין ספק שכל רגע ורגע  צ ר י ך לפרוץ המלחמה, או כמו שכתב סחלה "אני יותר מתפלא 

שהמלחמה לא פרצה אתמול", כך שלא צריך גאונות יתר מהכתב באנ"ש לזורק את הדברים על הנ"ל.   

תוקן על ידי הלוואי10 ב- 25/01/2012 23:50:22

תוקן על ידי הלוואי10 ב- 25/01/2012 23:52:26

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/1/2012 08:37 לינק ישיר 
תודה על ההבהרה והתיקון

אכן כך, וזה לצערנו ממשיך את המגמה של ייחוס דברים שלא נאמרו לכל מיני רבנים וצדיקים
והכל בשם אלהי הרייטינג והפרסום. מגמה בזויה ומבישה שהחלה מזמן אצל החילונים
ומתפשטת כאש בשדה קוצי הרשעים ה'חרדים' (עלאק) האוחזים בעט העיתון ומצלמת הכתבה.

תודה יעקב היקר.     SmileyCentral.com     

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/1/2012 14:25 לינק ישיר 

הופתעתי לרעה.

מלחמה כבר עומדת בפתח כבר כמה שנים, אולי עשורים, אבל הנגע רע ממשיכים בתוכניות שלהם לצערנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2012 00:45 לינק ישיר 

מראש אני אומר שאין בעידכון דלהלן חידושים גדולים, ובכל זאת לאור התחממות האחרונה הנראה לעין כל,
אשתף במה שנודע לי לאחרונה. 

שמעתי מחברי ששמע מת"ח מבוגר שקשור לכמה וכמה צדיקים מדורינו, שרבי אהרן הכהן (צדיק נסתר שמקשר בין הצדיקים הנסתרים, מדברי החלבן עליו http://www.inn.co.il/News/News.aspx/197381) שלח מכתב בשבוע האחרון לצדיקים ובין היתר מדבר על המלחמה שצריך לפרוץ בבכל יום. (אני מקווה בקרוב להביא יותר פרטים מתוכן המכתב)

הרב ארוש בשבועיים האחרונים מזכיר בשיעוריו בשם צדיק על הצורך לברוח מחו"ל לארץ, בגלל הסכנה שקיימת בחו"ל.
המעניין הוא שהרב מזכיר את הניאו נאצים בחו"ל כגורם בעייתי ביותר.

זוכרים שהבאתי מחברי שהלך לשאול את רבו אם לנסוע לחו"ל לצורך פרנסה וקיבל תשובה שלילית? אז שבוע שעבר נשנה המעשה והרב בין דברים הוסיף לו 'את אשר יקרה אתכם באחרית הימים' - 'יקרא' = שבט, הזמן מסוגל מאד.

וכמובן שקראתי את העידכון האחרון מהמייחל שלכאורה המלחמה צריכה להתחיל ערב שבועות, מכיון שבדרך כלל לוקח כל התרחשות המוזכרת בנ"ך כמה חודשים לפחות,  את זה אפשר לתרץ בדרך הלצה שאליהו יתרץ גם את הקושיא הזאת. 
העיקר שיבוא!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/2/2012 12:06 לינק ישיר 

שמעתי שהחלבן ועוד צדיקים אומרים שרבי אהרון כהן עתיד להמליך את מלך המשיח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2012 17:59 לינק ישיר 

עידכון לגבי תוכן המכתב ששלח רבי אהרון הכהן: 
בין היתר הוא כותב שמועד תחילת התקיפה באיראן ידועה לרבי חיים כהן,
וכן הוא כותב מילים חמות על הסעודות  מלוה מלכה שהתחדש  לאחרונה עם
צדיקים בקבר דוד המלך בירושלים.

בהרצאות האחרונות של הרב אמנון יצחק הוא התחיל להתבטאות יותר חריף מבעבר
והוא אומר שביציאת מצרים ג"כ 80 אחוז מבני ישראל לא רצו לצאת ממצרים, ואמרו טוב לנו כאן,
יש לנו דירות וכו' על אף שזקני וחכמי ישראל אמרו להם שחייבים לצאת ממצרים, ולצערינו הם נהרגו,
אותו הסיפור היום,  יש לנו פנטהואז בניו יורק ובלייקווד וכו', בקיצור טוב לנו, על אף שהרבה מהרבנים
מתריעים לעזוב את חו"ל, כימי צאתך מארץ מצרים וכו'

הרב א.ב. ציוה לשליח מטעמו שיצא לאסוף כסף למוסדותיו בחנוכה, שיחזור בט"ו בשבט, כשכוונתו ברורה.
וכן ידוע לי אישית מחברי שמוסר כבר מעל 15 שנה שיעור בתל נוף לטייסים, ובשבוע האחרון הם אמרו לו
'תכין אוכל בבית זה קרוב'. ואותו מגיד שיעור אמר לי ג"כ שצדיק אחד מדבר 'חזק' על אירועים מפתיעים
בשליש האחרון של החודש.

ונזכה לראות בנין ביהמ"ק בתפארתו!

תוקן על ידי הלוואי10 ב- 08/02/2012 18:05:16

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2012 18:51 לינק ישיר 
ר' יעקב היקר בשם כולם, תודה לך על עידכוניך החמים והנפלאים! אוהבים אותך כולנו

ובכל זאת, אי אפשר בלי הערה אחת: אין צורך להתייחס לדבריו של כבוד הרב אמנון יצחק הי"ו
משום שהוא לא מבין יותר מכל אחד אחר בסוגייא זו של הגאולה ואירועיה, הוא מתיימר אבל הוא לא.
זאת אמת פשוטה שכל אחד יכול לראות בעצמו, וגם אם לא אז קצת אמונה בי, זו מילה שלי.
זה לא התחום שלו. וסימנך - חזקיהו המלך אמרינן ולא חזקיהו הנביא. ודו"ק.

לגבי שאר דבריך, כולנו יודעים וכולנו חשים שזה קרוב. בכך אין הרבה חידוש. עד כדי כך קרוב?
האמת שלא נראה לי, לדידי סבירא לי לפחות עוד חודש-חודשיים. (תלוי גם בהר-געש לו אני מחכה)

תוקן על ידי המיייחל ב- 08/02/2012 18:54:10

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/2/2012 05:53 לינק ישיר 

המחייל תרשה לי לראות אם אני מבין את התמונה הכללית נכון,

אין לי ולו צל של ספק שהשנה היא שנת גאולת עמנו , אין זה פשוט מופיע בצופן במאמר הזה שיש שם דברים מהזוהר ומעוד גדולי דור מדורות קודמים ואני יודע מדברים שאיני אפרט כאן שיש משמעות גדולה לשנים הללו.

עכשיו אני מנסה לראות אם אני מצליח לקרוא את האירועים כפי שהם עתידים להתרחש , אם יש דיבורים על תקיפה באיראן לפני הקיץ ,משמע באביב , וראיתי שהרמב"ם אומר שמשיח יבוא לפני גוג ומגוג , אז יתכן מאוד שאנו עתידים לחזות בהתגלות משיח עוד כמה חודשים? ומצד שני במאמר הזה המפורט על השנים תשעא ותשעב כ'לידת משיח' מראה תמונה שונה במקצת מרצף האירועים כעת כי שם מצוין שנחזה בתחילת הגאולה דווקא בסוף שנת תשעב לאחר האביב . לכן הדברים לא כל כך מסתדרים לי ...תמונת מצב ..הערכה שלך להמשך?

תוקן על ידי ניסא ב- 13/02/2012 05:58:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2012 22:58 לינק ישיר 
לא רבנים ולא צדיקים אבל גם אני משהו.. לפחות תולעת

חשבתי על הנקודה הבאה

חודש אדר נראה מתאים לתקיפה באיראן.  וכ"כ למה?
משום שאלה האוחזים בהגה ההנהגה וקבלת ההחלטות
אינם לגמרי מנותקים ממסורת ישראל ומושגי היהדות.
לא מן הנמנע שדוגמא לכך ראינו במה שהתפרסם בזמנו אודות התולעת שנשלחה למחשבים באיראן
ובתוך הצופן הארוך של שם התולעת מצאו החוקרים את המילה הדסה שהיא כמובן שמה של אסתר
ובכך התכוונו כותבי התולעת לרמוז את מלחמתה של אסתר והיהודים באויב הפרסי.

הווי אומר שהמוחות העומדים מאחורי המלחמה מול איראן רואים את העימות מולם בפרספקטיבה רחבה יותר
ואינם מצומצמים למציאות האקטואלית העכשווית. האם מוגזם יהיה להעריך שיבחרו את חודש אדר עם מפלת
המן העמלקי שביקש להשמיד את ישראל כמועד מתאים לתקוף את המן של היום ובכך לסגור חשבון היסטורי?

המן הפיל פור ונפל לו על חודש אדר? גם ממשלת ישראל הפילה פור ונפל לה על חודש אדר.

נחיה ונראה. ימים יגידו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/2/2012 23:23 לינק ישיר 

רעיון מעניין...חזק וברוך.
בכל מקרה בדור שלנו אין צדיקים,
זוהר פרשת שמות מאמר ביאת המשיח הידוע אומר בפירוש,
שלא יימצא צדיק אחד (!) בדור, בסוד הכתוב:"ואביט ואין עוזר" כידוע לכולם,
לא לו' ולא כג' צדיקים...אפילו לא אחד לרפואה!
לכן מבחינתי הרעיון שלך כמו של כל אחד אחר יכול להיות בר תוקף,
ויש להתייחס אליו בזהירות סקרנות וספקנות כמו כל מסר של רב אחר.
חודש טוב ומעניין לכולם.
בברכה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2012 23:35 לינק ישיר 
הבהרה

לא התכוונתי לומר שאני מהמר על חודש אדר שבו תיפתח המלחמה!
העלתי זאת כאפשרות בסה"כ זה הכל. לא יותר מאנקדוטה מעניינת.
לכן אמרתי ימים יגידו.

אגב לא הבנתי מה רצית מהזוהר שהזכרת. לא שייך לעניין.
מה גם שלא ירדת לסוף דעתו ולא הבנת את הדברים נכון.
ודאי שיש צדיקים ואפילו גמורים. הזוהר מתייחס לכלל העם ולא לצדיקים הנחשבים כמנותקים
מכלל העם. אי נמי אפילו לאותם צדיקים גדולים חסר כמה נקודות של שלמות מכיוון כזה או אחר
ועל-כך קוראם רשב"י  "לא יימצאו צדיקים". חוצמזה שלא כך לומדים דברי חז"ל ידידי לא כך לומדים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/2/2012 01:40 לינק ישיר 

ציטוטים
מתורגמים מדברי הגאון ר' משה וואלפסון שליט"א רב קהלת אמונת ישראל

ומראשי ישיבת תורה ודעת בארה"ב.

(פורסם בהמודיע באנגלית יום ה' כ"ג בשבט תשע"ב)

הגאון ר' משה וואלפסון שליט"א מזקני גדולי ישראל אשר בארה"ב קרא השבוע לכינוס חרום בקהילתו לאור המצב באירן, הפעם הקודמת שהוא כינס כינוס מיוחד היה בחורף תשנ"א ערב מלחמת המפרץ.

ואלו דבריו שנאמרו במעמד אלפים מישראל:  מדוע אנו שקטים?  איפה ההתעוררות?  מדוע כולם אדישים ? מדוע כולם עסוקים בשטויות?  האם איננו שומעים את האזעקה?  איננו יודעים שצריך לבקוע רחמי שמים לבקש רחמים מהרבנו של עולם?  במהלך השבועות הקרובים אנו עומדים לפני מלחמה כוללת באירן ישראל אירופא וארה"ב . ועל כלל ישראל להתכונן באופן רוחני.  הרי הרמב"ם כותב שיש מצוה להתפלל בזמנים קשים, ואם לא מתפללים הרי זה מידה אכזרית , וגורם שהמצב יחמיר ח"ו.

המנהיג באירן אמר בבירור וחזר על כך כמה פעמים שהוא רוצה להרוג ר"ל כל יהודי בעולם,  בדיוק כמו המן.  אם הוא יצליח ח"ו להשיג נשק גרעיני,  והמומחים אומרים שיהיה לו בקיץ,  זאת תהיה סכנה גדולה לכלל ישראל.

חלק ניכר מהיהודים גרים בארץ ישראל , והממשלה שם אומרת שהם יתקפו קודם,  אם זה יקרה תפרוץ מלחמת עולם.  הג"ר יוסף רוזנבלום שליט"א ר"י שערי יושר אמר לי שאנו נמצאים בעת צרה גדולה , ובזמן של דין הקב"ה מדקדק יותר על כל פרט אפילו קטן, וצריך להתחזק יותר.

חז"ל אומרים שבזמן שמלך המשיח יבוא כל העמים ילחמו זה בזה, והניצוץ שיבעיר את המלחמה יהיה מלך פרס שבימינו הוא אירן, שיתגרה במלך ערבי,  שבימינו זהו ערב הסעודית,  כפי שקורה היום. חז"ל אומרים שפרס תשמיד את כל העולם,  והיהודים יהיו במצב קשה,  אז ה' יאמר 'אל תיראו הגיע זמן גאולתכם'.

לא צריך להכנס לפאניקה, אנו מאמינים שה' יעשה לנו ניסים , 'אפשר טעקע' הגיע זמן הגאולה,  וצריך להתכונן לגאולה.  מאז השואה ה' עשה ניסים גדולים ליהודים,  ובפרט בארץ ישראל שמארחת את רוב היהודים בעולם.

ועולם התורה זוכה לסיעתא דשמיא מעל הטבע.  רואים שה' רוצה לעשות לנו ניסים וישועות וצריך להתכונן לישועות. הדרך להתכונן לישועות היא להתחזק בתורה וחסד,  ולייחד תפילות מיוחדות לרגל המצב.  ובפרט לומר פרק מ"ו בתהילים,  כפי שהורה האדמו"ר ר' אהרן מבעלזא זצ"ל לומר אותו בזמן של מלחמות.

כל אחד צריך להתפלל היום עליו ועל משפחתו ועל כל כלל ישראל שיזכו לינצל מהמלחמה שבפתח, שהיא חבלו של משיח.  עד כאן ציטוטים מדברי הרב.

...וְכֵן שָׁמַעְתִּי בְּשֵׁם הרה"ג הַמְקֻבָּל ר' חַיִּים כֹּהֵן שליט"א) הַחַלְבָּן) שֶׁדִּבֵּר בְּיוֹם ו' כ"ד בִּשְׁבָט תשע"ב וְאָמַר שֶׁבָּרוּר לוֹ שֶׁאַחְמֶדִינִיגַ'אד הוּא גִּלְגּוּל הָמָן הָרָשָׁע, וְקָרָא לְהַקְדִּים לָתֵת מַחֲצִית הַשֶּׁקֶל, כְּדֵי לְהַקְדִּים שְׁקָלֵינוּ לִשְׁקָלָיו.

וְכֵן שָׁמַעְתִּי בְּשֵׁם הָאַדְמוֹ"ר מִפְּרִימִשְׁלַאן שליט"א (דברים שנאמרו במוצ"ש פרשת וארא תשע"ב) שֶׁבְּקָרוֹב ה' יִנְקֹם בַּגּוֹיִם עַל הַצָּרוֹת שֶׁעָשׂוּ לְיִשְׂרָאֵל בְּכָל הַזְּמַנִּים,  וְאָנוּ עוֹמְדִים לִפְנֵי בִּיאַת הַמָּשִׁיחַ בְּקָרוֹב מַמָּשׁ . וְכֵן שָׁמַעְתִּי בְּשֵׁם הרה"ג הַמְקֻבָּל ר' תִּדְהַר אֵילוֹן אַזּוּלַאי שליטא שֶׁכְּבָר בְּחֹדֶשׁ נִיסָן הַקָּרוֹב תַּתְחֶלְנָה הַמַּהֲפֵכוֹת הַגְּדוֹלוֹת שֶׁל הַגְּאֻלָּה. ע"כ מהרב יקותיאל פיש שליט"א.

וכן שמעתי בשם כמה צדיקים שעד פורים הבעל"ט 'התבהרו' העניינים באופן שנוכל לראות יותר בחוש לאן הסיפור מתגלגל.

נ.ב. שמעתי בשבועיים האחרונים די הרבה עידכונים מצדיקים, הצד השווה שבכולם הוא שהעניינים בשבועות הקרובים עולים דרגה לרתיחה ממש, למעט דיבורים מעניינים בשם הרב מורגנשטרן שליט"א שהם לפי קט שכלי לא מובנים כלל וכלל.

המשך המתנה דרוכה ומתוחה, ולא לשכוח משנכנס אדר מרבין בשמחה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2012 08:30 לינק ישיר 
תודה ר' יעקב היקר על הדברים החמים והנלבבים

רק חבל שמרוב עצי 'רבנים גאונים ומקובלים' לא רואים יער של תוכן ממשי.
שהרי בינינו.. מה כבר התחדש לנו בדברים הנ"ל. לא נראה שהרבה. אם בכלל.

ולמרות זאת מגיע לך לייק גדול על זה!    SmileyCentral.com

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > מה צפוי בקרוב - מסרים ועדכונים מפי צדיקים ורבנים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.