|
|
| נשלח ב-23/2/2012 10:51 |
|
| |
אני הבאתי את הזוהר בעצם כדי להפריך קצת את הכותרת
של האשכול הנ"ל, מסרים מפי צדיקים וכו'...
בכל מקרה הפשט של הזוהר הוא שאין צדיקי אמת בדור הזה ואפילו לא אחד,
לא ראיתי שום מקור לדיוקים שכבודו הביא, אך אשמח לראות.
בברכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2012 14:25 |
|
| |
סנהדרין צז: אביי לא פחות עלמא מתלתין ושיתא צדיקי דמקבלי אפי שכינה בכל דרא שנאמר
אשרי כל חוכי לו לו בגימטריא תלתין ושיתא הוו איני.
וצריכים לזכור שהנסיכים שיקבלו את פני משיח 'לכאורה' לא יהיו קטלא קניא.
ולגבי הבנת הזוה"ק אה"נ צריכים הסבר, ואני בטוח שיש בזה הסבר, רק אני לא הכתובת.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2012 15:33 |
|
| |
סחלה ידידי
אני מבין שאתה חושב שאני סתם אומר כל הזמן שאנשים לא יודעים ללמוד את הסוגיות האלה וש'אל תקשיבו לאף אחד' וכו' . אם זה המצב אז באמת שקשה לי להמשיך ולדבר עם אחד כזה. מי שמבקש "מקור" לדברים האלה שאמרתי ללימוד התורה שלו אין לא מקור ולא זנב. לא באתי להעליב ולא לפגוע באף אחד. אין לי לא כוונה ולא יכולת להוכיח זאת כאן, בשביל זה צריך לשבת בחברותא וללמוד ביחד כדי לראות כיצד כן לומדים וכיצד לא לומדים. בגדול הדור הזה רחוק מאוד מלהבין את דברי חכמינו בסוגיות האלה. רחוק מאוד.
הלואוי10
אני רואה שההסבר שלי לא סיפק את כבודו. מה לעשות שאני לא אדמו"ר עם חצר של אלפי חסידים ויחצנות כמיטב המסורת. אני בסה"כ איזה ניק מסכן באינטרנט הטמא שמתיימר לדעת דברים נסתרים ולשחק במגרש של הגדולים. אי לכך אני מבין את הקושי לקבל את דבריי. מה לעשות.. בעוה"ר מתקיים בי "חכמת המסכן בזויה ודבריו אינם נשמעים".
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/2/2012 16:43 |
|
| |
זה בסדר מייחל יקר, אני יותר מסכן ממך...הרבה יותר מסכן.
לך יש עוד כמה חבר'ה שמקשיבים, לי אין ואפילו אחד!
וטוב לי שכך, הדבר שהכי מדאיג אותי הוא שאנשים מסכימים איתי,
אז אני יודע שאני נוטה קצת מדרך האמת...
בכל מקרה אין צדיק אמיתי בדור שלנו, זאת האמת הפשוטה, ולא צריך אפילו מקורות לכך,
רק התבוננות ישרה ואובייקטיבית במציאות על כל רבדיה,
הגמרא הידועה שציטט יעקב היקר לא משנה את המציאות הייחודית שמציג הזוהר בדור האחרון,
אני לא חושב שכבודו מבין את גודל שפלות הדור בו הוא חי, למרות שהוא טוען שכן,
ואתה בהחלט לא משחק במגרש של "גדולים" משום שאין כאלה היום,
זו תפיסתי, ולקח לי 13 שנים של הקרבה לימוד וצער כדי להבין את זה,
וגם אני ניק קטן שב"ה יודע למה לצפות, לגאולה כפויה וסינטתית ומלאה בושה לאלה שיזכו לה.
אני חושב שהכיוון הכללי של הדברים המוצגים כאן באשכולות השונים,
מראים מציאות אוטופית מידי, ולענ"ד לא כך הם פני הדברים.
אני מקווה ומתפלל שאני טועה ואתה צודק בניתוח המציאות של ימינו אנו,
מציאות של אחרית הימים וגילוי משיח.
בברכה.
ממשיכים הלאה...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2012 08:40 |
|
| |
לקראת מבצע בעזה?
קיבלתי מידע מחבר חייל בסדיר שמהסימנים שהוא רואה בשטח ועפ"י מה שהוא רואה ומבין ישנו סיכוי גבוה שצה"ל מתכונן לאיזשהו מהלך צבאי בעזה תוך שבועיים שלוש כלומר מאמצע מרץ ואילך.
הבעתי הסתייגות ואמרתי לו שלא נראה לי כל הסיפור הזה. הוא הגיב ואמר שהוא לא יודע יותר מדי אבל ממה שהוא רואה בשטח ומתארי הפעילות עליהם מתרגלים אותם והתאריכים ועוד כמה סימנים זה מה שהוא מבין.
הבאתי את הדברים לשיפוטכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2012 13:45 |
|
| |
זה אפשרי בהחלט משום שיורים עדיין רקטות לעבר ישראל כל הזמן...
מכל מקום נראה מדבריך שמובאים באשכול זה דייקא, שכבודו מצטרף ל"אסכולה"
הטוענת שחיילי צה"ל הם צדיקים ו/או רבנים?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2012 14:10 |
|
| |
החיילים ? איני יודע יתכן שכן יתכן שלא אבל המיייחל , בוודאי שכן! (רק על זה שהוא סובל אותנו וגם מעדכן אותנו כל הזמן ומשקיע בפורום הנכבד הזה בוודאי שהוא צדיק!) המיייחל קבל       
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2012 16:06 |
|
| |
הצחקתם אותי שניכם..
סחלה הברקה יפה יש לומר. חזק וברוך. גם אם לא לכך נתכוונתי. זה שאני מכניס לפה את העידכונים האלה זה בגלל שזה האשכול הכי מתאים ולא מצאתי אשכול אחר מתאים יותר לעדכוני "מה יהיה" לטווח הקרוב.
גריידי צדיק? אני? נו באמת.. משנכנס אדר מרבין בשמחה ולא בהומור שחור. בדיחה כזאת מתאימה יותר למשנכנס אב ממעטין בשמחה.. 
כמו"כ הבנתי את ה'רמיזה' של כבודו על זה שאני משקיע וטורח לעדכן.. דווקא בימים האלה בהם אני בקושי נמצא פה בחרת להעניק לי צל"ש.. יפה מצידך. האמת שאין מה לעדכן כי לא קורה שום דבר חדש והשיעמום מאיים להרוג אותנו משיעמום. וכשלא קורה שום דבר מיוחד בעולם מה כבר אפשר להוסיף ולומר אחרי שהכל כבר נאמר ונטחן עד דק ורק מחכים כולנו שיתגשמו הדברים בפועל ממש כי די! נמאסה עלינו ההמתנה החונקת הזאת.
תוקן על ידי המיייחל ב- 27/02/2012 16:08:56
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2012 22:36 |
|
| |
בעקבות דיווחים רבים על תנועת מטוסים ערה ברחבי הארץ בזמן האחרון
אמר מישהו.. יש הטוענים כי מדובר בתרגיל גדול אחרון לפני מלחמה.
מקור: חבר בכיר בחה"א
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2012 17:01 |
|
| |
הודעת ארה"ב כפי שממצוטט ב YNET כי צפון קוריאה הקפיאה פיתוח הגרעין וכו. לא מעכבת את ההתפתחויות כפי שהינך סבור או שמה זו הודעת שווא ...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2012 21:34 |
|
| |
עידכונים קצרצרים: שמעתי בשם המקובל הרב דוד שטרן שליט"א שהתבטא שהוא פחות מפחד מתוצאות מתקפת הטילים על העם היושב בציון, ויותר מדאיג אותו שלציבור לא יהיה כסף לקנות מוצרי מזון. וכן שמעתי בהרצאה של הרב אמנון שליט"א שאמר שהוא הכין מלאי של אוכל למשך שבוע ימים לכל אנשי ומשפחתי משרדו, לך תסמוך על המאפיות שיעבדו תחת הטילים וכו'... (ולא כמו שפורסם בשמו שציווה למלאות את המקררים, שדרך אגב אתר אנ"ש שוב מסלפים עובדות.) השבוע הודיעו במפתיע בביתו של החלבן שבפורים הקרוב לא תתקיים שיעור וסעודה כנהוג שנים רבות. מה גם שהחלבן לא מרגיש בטוב בשבוע האחרון, ומשיחה עם אחד המקרובים נשמע שהדבר הוא תוצאה ישירה מהמצב בו אנו שוהים. וכן הרב יעקב אדס שליט"א לא מרגיש בטוב בשבוע האחרון. הרב שיינפלד בשיעורו השבועי השבוע דיבר באריכות על המלחמה האחרונה, ובפרט על ה פ ח ד הגדול שאנו בדרך לעבור, אחרי שזמן רב חתם את פיו בנושא זה, והמפתיע ביותר שהרב פתח את ספר דניאל פרקים י' עד יב' ואמר שהמלחמה מוזכרת בפרקים אלו, והקריא את הפסוקים וּבָעִתִּים הָהֵם רַבִּים יַעַמְדוּ עַל מֶלֶךְ הַנֶּגֶב וּבְנֵי פָּרִיצֵי עַמְּךָ יִנַּשְּׂאוּ לְהַעֲמִיד חָזוֹן וְנִכְשָׁלוּ, בהסבירו שהתקיפה באיראן לא תצליח, והרשעים שעומדים בראש המדינה לא יזכו כמובן לראות בגאולתה של עם ישראל. אין ספק שהקרדיט לביאור הפסוקים הנ"ל הוא של המייחל, אשריך! שכיוונת לדעת האמת! שָׁמַעְתִּי בְּשֵׁם הרה"ג הַמְקֻבָּל ר' תִּדְהַר אֵילוֹן אַזּוּלַאי שליט"א שֶׁכְּבָר בְּחֹדֶשׁ נִיסָן הַקָּרוֹב תַּתְחֶלְנָה הַמַּהֲפֵכוֹת הַגְּדוֹלוֹת שֶׁל הַגְּאֻלָּה. הדברים נאמרו לאברכים שעשו גלגולי שלג עם כוונות בשובבי"ם לכפרה, והרב אמר להזדרז בתיקון כי אחרי פורים העולם הולך להתהפך ולא יוכלו י ותר לעשות תיקונים כאלו. (סוד החשמל)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2012 19:25 |
|
| |
| המיייחל כתב: |  |
קיבלתי מידע מחבר חייל בסדיר שמהסימנים שהוא רואה בשטח ועפ"י מה שהוא רואה ומבין ישנו סיכוי גבוה שצה"ל מתכונן לאיזשהו מהלך צבאי בעזה תוך שבועיים שלוש כלומר מאמצע מרץ ואילך.
הבעתי הסתייגות ואמרתי לו שלא נראה לי כל הסיפור הזה. הוא הגיב ואמר שהוא לא יודע יותר מדי אבל ממה שהוא רואה בשטח ומתארי הפעילות עליהם מתרגלים אותם והתאריכים ועוד כמה סימנים זה מה שהוא מבין.
הבאתי את הדברים לשיפוטכם.
|
|
תזכורת של הדברים שנאמרו מלפני שבועיים בדיוק. לא ידוע בשלב זה כיצד תתפתח ההסלמה הזאת אבל רואים בחוש כיצד היא נפלה עלינו משום מקום ממש ככה פתאום כאשר תאריך היעד המוזכר בהודעה הזאת לאמצע החודש נמצא בטווח נגיעה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2012 20:54 |
|
| |
שמעתי היום מחבר, שהאדמו"ר מנדבורנא זצ"ל סמוך לפטירתו, אמר שיש גזירות על שונאי ישראל
והקדוש ברוך הוא חפץ בתפילות, והוא יפיל למשכב רבנים וגדולים כדי שיתפללו.
נראה כי יש דברים בגו.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2012 20:13 |
|
| |
היום ראיתי בספר ים החכמה (למו"ר המקובל רבי יצחק מאיר מורגנשטרן שליט"א) של שנה זו
דברים מאוד מענינים על סוף שנה זו, סגולתיה וכו' אינני יכול להעתיק (מאוד ארוך) אבל מי שיש לו ספר זה יעיין וימצא נחת
בhebrewbooks אין להם עדיין של שנה זו, אבל גם של שנה שעבר כדאי לעיין
http://www.hebrewbooks.org/47256
|
|
|
|
|