בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

מה צפוי בקרוב - מסרים ועדכונים מפי צדיקים ורבנים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/3/2012 20:50 לינק ישיר 

אם יש'ך מסר ספציפי וענייני לומר אתה מוזמן לעשות זאת.
להפנות לכל מיני ספרים ומאמרים ארוכים לא הכי אפקטיבי.

הערה נוספת: אין לי כוונה לתת יד להפצת משנתו של הויואל משה מסאטמאר. אוקיי?
ולא רק מהסיבה הפשוטה שראיית עולמו מעוותת בעיניי ויש לי להשיב על משנתו
מכאן ועד הודעה חדשה. אז בבקשה ממך - להבא התחשב במגבלה הזאת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/3/2012 10:48 לינק ישיר 

גם לעניות דעתי הקטנה והלא חשובה ראיית העולם של חסידי סטמר לוקה בחסר ומעוותת את המציאות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2012 23:28 לינק ישיר 
המשיח בפתח

שיחתו האחרונה של הגרח"פ שיינברג נאמרה בסעודת פורים שחל ביום שישי, בו דיבר לנוכחים ולמקורבי דברים מבהילים ביותר.
אחד מבני הבית מספר ל'מרכז הענינים' על השיחה המרגשת בסעודת פורים שבו דיבר על הגאולה הקרובה:
"המשיח ממש בפתח - הוא קרוב, השבועות הקרובים הם בבחינת הסתר פנים לישראל ".

לאחר מכן דיבר על בית דין של מעלה ואמר: "כשאני אעלה לב"ד של מעלה אומר למלאכים שכל חיי עשיתי כל מה שאני יכול לקדש שמך בעולם, וכשאני יעלה ואני אופיע מול המלאכים וחיל ורעדה יאחזם " ...

(לצערינו היום ראינו את ההסתר בטרגדיה נוראית ובלתי נתפסת בשריפת משפחה שלימה, ירחם ה' עלינו) 

תוקן על ידי המיייחל ב- 27/03/2012 08:28:54

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2012 08:37 לינק ישיר 

תודה על הדברים ר' יעקב.

אכן כן, מרגישים היטב את הסתר הפנים והדין הקשה בתקופה הזאת.
לצד ניסים ברורים וגילויי השגחה פרטית.. מוזר מאוד אני יודע. אבל מה לעשות..זו מציאות ימינו כיום.
יחד עם זאת מרגישים היטב שמשהו גדול עומד לפנינו בזמן הקרוב.
ממשיכים לחכות ולראות מה ילד יום כי פשיטא לי שהשקט הזה לא יימשך עוד הרבה זמן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/4/2012 17:32 לינק ישיר 

שמעתי מִיַּד יְמִינוֹ שֶׁל הַגרח"פ זצ"ל,  יבלחט"א הרה"ג ר' אָסָא וִיטוֹ שליט"א שֶׁשָּׁמַע מִמָּרָן זצ"ל בִּסְעֻדַּת פּוּרִים בָּזֶה הַלָּשׁוֹן:  הָעוֹלָם אוֹמֵר שֶׁאֵלּוּ שֶׁאוֹמְרִים מָתַי יָבֹא הַמָּשִיחַ,  הֵם לֹא יוֹדְעִים,  וְאֵלּוּ שֶׁיּוֹדְעִים לֹא אוֹמְרִים.  אֲבָל אֲנִי אוֹמֵר לָכֶם,  שֶׁהַמָּשִׁיחַ בַּפֶּתַח מַמָּשׁ,  וּבִיאָתוֹ קְרוֹבָה מְאֹד.  בַּשָּׁבוּעוֹת הַקְּרוֹבִים יִהְיֶה הֶסְתֵּר פָּנִים.  

כְּמוֹ כֵן שָׁמַעְתִּי מִנֶּכְדּוֹ הרה"ג ר' שָׁלוֹם שַׁיְנְבֶּרְג שליט"א שֶׁלְּפָחוֹת שְׁנֵי אֲנָשִׁים סִפְּרוּ לוֹ שֶׁהַגרח"פ זצ"ל אָמַר לָהֶם בְּפוּרִים שֶׁבֵּית הַמִּקְדָּשׁ קָרוֹב.  אֶחָד מֵהֶם הוֹסִיף וְאָמַר שֶׁהַגרח"פ אָמַר לוֹ, שֶׁבֵּית הַמִּקְדָּשׁ קָרוֹב,  וְהוּא הוֹלֵךְ לַעֲזוֹר לִבְנוֹתוֹ.

ציטוטים מתוך דברי מרן הגראי"ל שטיינמן שליט"א.

דברים שנאמרו בשיעור במוצ"ש פרשת ויקהל תשע"ב

לאחרונה הקב"ה עושה שיהיו הרבה אנשים שהרבים צריכים להם שיהיו חולים,  הקב"ה מתאווה לתפילתן של צדיקים,  וכל לומדי התורה הם צדיקים.  צריך לדעת שיש גוי רשע באיראן שמכין פצצות גדולות,  ורוצה להשמיד להרוג ולאבד את כל היהודים, מטף ועד זקן . ובגלל שדיברו על זה כל כך הרבה,  כבר התרגלו ולא מתפללים על זה . חושבים שה' יעזור ולא יקרה כלום,  ולא מבינים שיש גזרה בשמים. אבל הקב"ה רחום וחנון ומתאווה לתפילתינו לכן הוא מנסה לזעזע אותנו בכל דרך.  העיקר שכבר יתפללו.  המצב הוא מסוכן והקב"ה גורם לנו להתפלל כדי למלאות את המאגר של התפילות.

שמעתי מיהודי שחזר בימים אלו מחו"ל ושמע שם מאחד מראשי הקהילות שהתייעץ בימים האחרונים עם מרן הגראי"ל שטיינמן שליט"א האם לקנות קרקע לבנות בית כנסת . ותשובת מרן אליו היתה בזה הלשון: בשביל מה? אע"פ שאמרו חז"ל שלעתיד לבוא הקב"ה יעביר את הבתי כנסיות של חו"ל לארץ ישראל, אבל לא ברור שיעביר גם קרקעות,  ואתה תספיק רק לקנות קרקע ולא תספיק לבנות עד שיבוא משיח. הספור הגיע ממקור ראשון,  ובקש להשאר בעלום שם.

וְכֵן פֻּרְסַם לָאַחֲרוֹנָה בְּשֵׁם הַג"ר גֵּרְשׁוֹן אֵידֶלְשְׁטֵיְין שליט"א שֶׁאָמַר עַל פְּטִירַת כָּל כָּךְ הַרְבֵּה צַדִּיקִים בַּתְּקוּפָה הָאַחֲרוֹנָה, וְהָאֲסוֹנוֹת בְּטוּלוֹז, וּבִרְחוֹבוֹת, שֶׁמַּזְכִּירִים אֶת הַתְּקוּפָה שֶׁלִּפְנֵי שׁוֹאַת אֵירוֹפָּא שֶׁמִּדַּת הַדִּין הָיְתָה מְתוּחָה מְאֹד וְנִלְקְחוּ הַרְבֵּה צַדִּיקִים.  וְהַ'חֲזוֹן אִישׁ' אָמַר אָז שֶׁכָּל עוֹד הַג"ר בָּרוּךְ בֶּער לֵיבּוֹבִיץ זצ"ל,  וְהַגר"ש שְׁקוֹפּ זצ"ל הָיוּ בַּחַיִּים , הַשּׁוֹאָה לֹא יָכְלָה לְהַתְחִיל.

וְכֵן אָמַר הָאַדְמוֹ"ר מִסַּדִּיגוּרָא שליט"א בְּשַׁבָּת הַגָּדוֹל , שֶׁאָנוּ קְרוֹבִים מְאֹד לַקֵּץ,  וְקָרָא לְהַרְבּוֹת אַחְדּוּת וְחֶסֶד בֵּין בְּנֵי יִשְׂרָאֵל.

וכן מספרים חסידי ויז'ניץ לאחר פטירת רבם הישועות משה בכ' אדר תשע"ב, שלאחר כל הצער והיגון בפטירת רבם האהוב מתנוצץ לו נחמה פורתא בספרם שכ"ק האמרי חיים, שהוא זקנו של האדמור החדש, בהגיעו לשמחת האירוסין של האדמור החדש לפני 40 שנה, התבטא באוזני מחותנו החדש: המכתב שיש לנו עם ההבטחה, הכוונה היא אליו! (למי שלא יודע בחסידות ויזניץ ישנו מכתב עם הבטחה מפורשת מאחד מתלמידי הבעש"ט, שהמלוכה תימשך בן אחר בן עד ביאת הגואל)

ולסיום בעקבות 'החמרה' ברמזים הברורים של הרב בן ארצי ועוד על הצורך של יהודי חו"ל לברוח משם, ראוי להביא את אֶת דְּבָרָיו הַמַּבְהִילִים שֶׁל הַגָּאוֹן ר' יְהוֹנָתָן אַיבְּשִׁיץ זצ"ל בְּסִפְרו  'תִּפְאֶרֶת יְהוֹנָתָן' פרשת נצבים' שֶׁבְּעִקְבְתָא דִּמְשִׁיחָא הַשְּׁכִינָה תָּשׁוּב לְאֶרֶץ יִשְׂרָאֵל לִפְנֵי עַם יִשְׂרָאֵל,  וּמְדַיֵּק זֹאת מֵהַפָּסוּקוְשָׁב וְקִבֶּצְךָ"   שֶׁקּוֹדֶם ה' יָשׁוּב,  וְאַחַר כָּךְ יְקַבֵּץ,  וּבִגְלַל זֶה לֹא יִהְיֶה מִי שֶׁיָּגֵן עַל הַיְּהוּדִים בְּחוּץ לָאָרֶץ,  וְיָבֹאוּ עֲלֵיהֶם ה' יְרַחֵם צָרוֹת,  שֶׁבִּגְלָלָן אָמְרוּ חֲזַ"ל יֵיתֵי וְלֹא אַחֲמִינֵיהּ.

וְהִנֵּה דְּבָרָיו: "וְשָׁב וְקִבֶּצְךָ מִכָּל הָעַמִּים", זֶהוּ הָעִנְיָן חֶבְלוֹ שֶׁל מָשִׁיחַ, שֶׁיִּהְיֶה סָמוּךְ לַגְּאֻלָּה , עַד שֶׁרַבִּים מֵחַכְמֵי יִשְׂרָאֵל אָמְרוּ יֵיתֵי וְלֹא אחיניה ,וְהַטַּעַם כִּי הַשְּׁכִינָה עִמָּנוּ בַּגָּלוּת אֵם עַל הַבָּנִים לְשָׁמְרֵנוּ,  וּלְעֵת הַגְּאֻלָּה לֹא יָשׁוּב הַשְּׁכִינָה אִתָּנוּ בְּפַעַם אַחַת , רַק הַשְּׁכִינָה יָשׁוּב מִקּוֹדֶם לְאֶרֶץ יִשְׂרָאֵל , וְאַחַר כָּךְ נָשׁוּב אֲנַחְנוּ לְשָׁם,  וְאִם כֵּן כְּשֶׁאָנוּ בַּגּוֹלָה וַה' אֵין בְּקִרְבֵּנוּ יִהְיֶה עָלֵינוּ צָרוֹת מְצוּקוֹת כִּי אֵין כָּאן מָגֵן . וְזֶהוּ מַאֲמַר הַקְּרָא "וְשָׁב" כִּי מִתְּחִלָּה יָשׁוּב ה'  לְאֶרֶץ יִשְׂרָאֵל, וְאַחַר כָּךְ "וְקִבֶּצְךָ", וְלֹא יִהְיֶה בְּפַעַם אַחַת . וְכֵן מוּבָא בְּסֵפֶר 'דִּבְרֵי יְחֶזְקֵאל' עַל הַכָּתוּב(ישעי' נו, ח) "נְאֻם אֲדֹנָי ה' מְקַבֵּץ נִדְחֵי יִשְׂרָאֵל עוֹד אֲקַבֵּץ עָלָיו לְנִקְבָּצָיו", שֶׁיִּהְיֶה קִבּוּץ גָּלֻיּוֹת פַּעֲמַיִם. וכידוע אנו בפעם השניה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2012 18:12 לינק ישיר 

אם הדברים הנ"ל מעוררים מאן דהו להתחזק במה שנאמר שם.. אשרינו והיה זה שכרנו.
כי לולא כך כשלעצמם הדברים משעממים ולא מצאתי בהם שום דבר חדש בעל ערך מוסף
הנוגע ישירות בענייננו.

מעבר לכך שמחים לראות שחזרת אלינו לאחר היעדרות מסויימת.
ברוך שובך יעקב יקירנו, התגעגענו. ומזל"ט על הרך הנולד.
הרבה נחת שמחה וכל הברכות והישועות בע"ה.

תוקן על ידי המיייחל ב- 22/04/2012 18:13:34

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/4/2012 10:42 לינק ישיר 
תגובה לא לעניין כלל וכלל!

צר לי שכך אתה עונה המייחל
תגובה לא  במקום ואפילו פוגעת.
זה שאתה פתחת את הפורום ומנהל אותו, לא נותן לך את הזכות לומר כדברים שנאמרו,
ואותי אגב זה כן חיזק!!, ובכלל לא שיעמם!!!
ואני חושבת שלהבא, מלים ומשפטים מהסוג הנ"ל, לא שייך שיהיו בפורום שנותן במה לציבור שניתנה לו הרשות, 
אלא אם כן אתה מחפש עדר צאן שילך ויסכים איתך על כל מלה, והלשון שלהם ארוכה ארוכה......ודיי לחכימא ברמיזא.
אבל זה באמת יהיה משמעם!! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2012 15:53 לינק ישיר 
מה שתגידי נשמה, לא נתווכח, אם מישהו הרגיש נפגע הריני חוזר בי ומבקש סליחה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/5/2012 21:49 לינק ישיר 

הדברים דלהלן מובאים כהמשך לעידכון הנפלא של חלום הרבנית קנייבסקי. 

שמעתי מיהודי שליווה את הגרח"פ זצ"ל לבית החולים בערש"ק פרשת פרה, והרב

היה במצב של עלפון חלקי, כאשר מידי פעם התעורר לכמה דקות, ובאחד הפעמים

שהרב התעורר הוא אמר בהתרגשות המשיח יבא בזמן הבא [היינו בקיץ הנוכחי].

דברים מעין אלו פורסמו בשם הגר"ח קניבסקי שליט"א שהתבטא לאחרונה כמה

פעמים שלקראת סוף השנה נזכה לאתחלתא דגאולה.

וכן שמעתי היום מיהודי ששמע שיו"ר אגודת 'עזר מציון' חנניה צ'ולק  נכנס

אצל ר' חיים קנייבסקי שליט"א ושאל אותו 'עד מתי?' (נסבול את כל הצרות),

ור' חיים הפטיר 'עוד כמה חודשים'..!

תוקן על ידי הלוואי10 ב- 07/05/2012 21:51:06

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/5/2012 22:56 לינק ישיר 
תודה ליעקב יקירנו שדואג לעדכן אותנו ולהפיח רוח אמונה חדשה בליבנו

אפשר להגיד תודה לפעמים האמינו לי שזה לא קשה, נסו ותראו.

גופא
כל זמן שמדברים על "מתי יבוא משיח?" אין לי בעיה.
אבל ברגע שמנסחים את השאלה "עד מתי נסבול?"
והתשובה היא "עוד כמה חודשים" כלומר בהתגלות המשיח ייפסקו הייסורים... נו נו.
פשיטא שלא מסתדר עם הכתובים. מבחינתי אין לדיבורים כאלה על מה שיסמוכו.

מעבר לכך נקל לראות את החפיפה בין הנאמר כאן בשם הרבנים שליט"א
לבין מה שאני חוזר ואומר כל הזמן - תקווה גדולה שהתגלות המשיח תהיה 
עוד לפני ר"ה תשע"ג. תלוי כמובן בניסוי הגרעיני הצ' קוריאני ובתקיפה ישראלית באיראן.
כל זאת ועוד אמור להידחס בחודשים הספורים שנותרו לנו עד אז.

תוקן על ידי המיייחל ב- 07/05/2012 22:59:56

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/5/2012 23:51 לינק ישיר 

אתה צודק בקשר לזה שרוב רובו של כלל ישראל בטוח שכשמשיח יבוא יפסקו הצרות,
וכדי להבין מנין זה, אפשר לומר בפשטות שבמצב אם זכו אחישנה אכן כך יהיה, ובכל הדורות
כיונו לזה. (ואולי גם בזה אני טועה) 

ואכן זה מזכיר לי את סבתי תחי' שבגיל 90 לא מפסיקה לדבר על המשיח כל יום, ובין דבריה
היא גם מזכירה שסבי ז"ל יקום לתחיה כשהמשיח יבוא. ופשוט שתחית המתים לא יהיה ביחד עם
ביאת הגואל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/5/2012 17:55 לינק ישיר 

מאוד משמח לשמוע שלא יהיה פער של שנים בין ביאת הגואל לבין תחיית המתים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2012 21:57 לינק ישיר 
גם הרב ב"א אמר וגם אני שמעתי מפי רב שדיבר עם צדיקים גדולים חלקם נסתרים

וכולם פה אחד אמרו שאסון התאונה בטבריה ביטל גזרה קשה ונוראה מעל עם ישראל
והמשפחה הצדיקה הזאת הלכה כקורבן כפרה על כלל ישראל.

אך לא את זה באתי לחדש לכם כי אם להעיר את תשומת לבכם לתיזמון בה האסון הזה קרה..

ערב חג השבועות, שבוע לפני. כאילו לרמוז על הצפוי בו..

ה' ירחם עלינו ויאמר די לצרותנו כי תם כוחנו וכשלה רגלנו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/6/2012 23:25 לינק ישיר 
בשם הרב כדורי: המשיח יבוא בשנת תשע"ב

הרב יוסף חיים זכאי שליט"א, מהעיר ביתר עלית, אשר זכה ללמוד בחברותא שנים רבות עם זקן המקובלים הרב יצחק כדורי זצוק"ל, ובנוסף שימש כחזן במשך 15 שנה בישיבתו של הרב זצ"ל, חושף את הסוד הנורא ששמע במו אוזניו מפי קודשו של הרב כדורי זצ"ל, על זמן ביאת משיח צדקנו:
"היה זה בחג החנוכה תשס"ו, כחודש לפני פטירתו של מורינו ורבינו זקן המקובלים הרב יצחק כדורי זצ"ל, ישבנו ולמדנו בספר הזוהר הקדוש כמנהגנו מידי ערב. לפתע הרב שאל אותי: "מדוע יהודה עשה כך?". כלומר, מדוע יהודה הביא את מלך המשיח במעשה "יהודה ותמר" בצורה כזו הנראית כלא ראויה? השבתי לו: "כבודו יודע את כל הנסתרות, ובוודאי לא נעלם מעיני קודשו דברי המקובלים שהסבירו, שהקב"ה רצה להעלים מס"מ שהוא מביא את המשיח, כדי שלא יתקנא בו וימנע את ביאתו לעולם, לכן הביא הקב"ה את המשיח בצורה חיצונית שנראית כביכול שלא בקדושה, ובכך נעלם הדבר מעיני הס"מ.

"הרב חזר שוב ושוב על שאלתו הנ"ל, ואז הבנתי שהרב מעוניין שנדבר על המשיח, אזרתי אומץ ושאלתי אותו: "רבינו! מתי יבוא המשיח?". אמר לי הרב: "לא מגלה", וצחק צחוק גדול. חזרתי ושאלתי שוב: "רבינו! מתי יבוא המשיח?", השיב הרב בשתי מילים: "בשנת תשעב" וחזר על כך פעמיים. התפעלתי מאד מדבריו, ומיד כשיצאתי מבית הרב עליתי לכולל המקובלים בישיבתו של הרב, וסיפרתי להם את דברי הרב, כולם היו בתדהמה".

"לאחר כשבועיים, בתחילת חודש טבת תשס"ו, הרב התאשפז בבית החולים "ביקור חולים" בירושלים. הייתי מגיע מידי יום לבית החולים ללמוד עם הרב. ואז שוב שאלתי אותו: "רבינו! באיזה חודש ובאיזו שנה יבוא המשיח?", והרב ענה לי: "בחודש אב תשעב". וחזר על כך פעמיים. חשוב לציין, שהרב היה בהכרה עד שבועיים לפני פטירתו. הרב נפטר בתאריך כ"ט טבת תשס"ו. 

"מאותו היום ועד היום הזה, אני מפרסם ומספר את זה לכל מי שאני פוגש. לפני זמן מה הראו לי חוברת בשם "סוד החשמל" שחיבר הרב פיש שליט"א, ושם מובאת עדות מהמקובל הגדול הרב מורגרשטיין שליט"א, מחבר הספרים "ים החכמה" בקבלה, שקבלה בידיו מהגאון מוילנא זצ"ל שהגאולה תבוא בשלהי שנת תשע"ב. שמחתי מאד לראות שגם גדולי המקובלים האשכנזים חוזים את ביאת המשיח בסוף שנה זו".

אב תשע"ב - ממש מעבר לפינה. האם מתאים לחשבון שלנו? בינתיים כן.
מה שאומר אוטוטו תקיפה באיראן וניסוי גרעיני קוריאיני ונפילת אסד לאחר פעולה מערבית בסוריה.
הכל קרוב קרוב ומתחמם מתחמם..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/6/2012 10:27 לינק ישיר 

שלום למייחל ולשאר חברי הפורום.
רציתי קודם להודות בעיקר למייחל על הנאה צרופה בקריאת הפורום

רציתי לעדכן ששמעתי מאדם ירא שמיים ונאמן עלי ששמע לפני כ-4 שנים מפי אחד הצדיקים שאני כרגע לא יכול להזכיר את שמו, שברגעים של שעת רצון נפתח בפני מקורביו ואמר שגילו לו מן השמיים שמשיח יהיה ממוצא אשכנזי
ונשוי לתימניה ומתנהג על פי רוב על פי מנהגי הספרדים.
אח''כ שסיפרתי את זה למכר שלי הוא גילה לי שהרב ברלנד נשוי לרבנית תהילה ברלנד שהיא תימניה.בקשק למנהגי הספרדים לא ידוע לי ,יכול להיות שבצינעה. לא ידוע לי על רב נוסף שהוא גדול ומפורסם אשכנזי שנשוי לתמניה. מעניין...

אני בכל אופן לא אתנגד לכל משיח אמת שיהיה בניגוד למייחל , למרות שאי אפשר לדעת מה רמת הציניות של המייחל שהוא בהחלט דמות מענינית ומאתגרת.

עוד משהו שחשבתי עליו , נתקלתי גם באשכול שמדבר על העדות והשבטים , ואם עדיין אתה לוקח בחשבון את האפשרות שיש סיכוי קטן שהרב ברלנד הוא משיח אז אולי אפשר יהיה לחדש על העניין של השבטים לאור משיח אשכנזי שנשוי לתמניה ומתנהג כספרדים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > מה צפוי בקרוב - מסרים ועדכונים מפי צדיקים ורבנים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext